Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #80

Deze week een rollercoaster! We kregen te horen dat de badkamer een maand vervroegd geplaatst zal worden. Dat was wel even omschakelen. We zijn dus druk bezig met het bestellen van badkamermeubels, tegels en de hele mikmak. Ook namen we nog even qualitytime als gezin en gingen gezellig bowlen. De week vloog weer voorbij!

Maandag

Vandaag stond er niet heel veel op de planning. Ik deed de boodschappen, kids naar school en ik las vandaag ook lekker veel. Heb al een poosje een sluimerende blaasontsteking, dus sommige dagen doe ik wat rustiger aan.

In de avond ging Andries met Thomas naar judo en ik las Thomas in de avond voor in één van de nieuwe boeken die ik ontvangen heb. Hij vindt de Smoezels echt fantastisch!

Dinsdag

Vandaag nam Thomas een vriendje mee uit school. Hij kan met dit vriendje urenlang spelen en alle bakken worden omgekeerd. Een flinke puinhoop, maar wat hebben ze genoten!

Woensdag

Vandaag was het voorleesontbijt op school. Zowel Fenna als Thomas gingen in hun onesie naar school en ontbeten daar. Super spannend natuurlijk! Thomas vond dat in ieder geval wel aan zijn koppie te zien…haha

In de middag hadden we een rustige middag. Thomas had karate in het begin van de avond en ik ging met Amy mee naar hockeytraining. Altijd gezellig met een moeder van een vriendin van Amy kletsen, ik vermaak mij wel!

Donderdag

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt. Mijn broer kwam even langs om wat dingen te bespreken over een aankomend feestje van onze ouders. Ook moest ik hem even wegbrengen naar de garage. Mijn blaasontsteking stak ook weer de kop op, dus weer aan de cranberry pillen en lekker languit met een boek op de bank.

Vrijdag

Vandaag voelde ik mij alweer een stuk beter, maar dat kwam misschien ook doordat ik mij even heb verlekkerd aan de nieuwe collectie van Tante Betsy die eraan komt. Ik word er weer helemaal blij van!

Oh ik ben verliefd op die cactus jurkjes!

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles. Daarvoor waren we even lopend naar mijn broers’ huis gelopen om iets in zijn brievenbus te gooien. Taak volbracht:

Thomas ging vandaag voor het eerst in het diepere gedeelte van het zwembad oefenen. Om dat te vieren (ja, na 2 jaar zwemles vier je elke kleine overwinning! haha) doken wij nog even de Mc Donalds in.

In de avond keken de meiden The Voice en ik las lekker in mijn boek. Ik heb dit jaar al bijna 10 boeken gelezen! Ik ben niet meer te stoppen, zalig!

Zaterdag

Vandaag gingen we er een echt familiedagje van maken! We gingen bowlen in Sassenheim, en ik wil niet opscheppen, maar ik gooide echt ontzettend goed!

In de ochtend had ik al een openhartige blogpost geplaatst over mijn afwezige outfitposts. Ik besloot dus maar meteen vandaag een foto te laten maken. Geen geweldige kwaliteit in een donkere bowlingzaal, maar ik zou geen excuses meer verzinnen 😉

Erg charmant zo met die bowlingschoenen. De Dress Lemonade Butterfly is nog in de sale verkrijgbaar bij Tante Betsy!

Buiten maakten we nog 2 prachtige foto’s van de meiden. (ook van Andries met een overhemd die binnenkort op mijn blog komt).

Aansluitend reden we naar Andries’ oma die in Sassenheim woont. We bleven daar 2 uurtjes gezellig even bijkletsen. (kletsen kan Andries’ oma uitstekend!). In de avond ging Andries naar vrienden voor een filmavondje, al begreep ik dat alle mannen tijdens de filmmarathon ook even hun ogen hebben dicht gehad…haha. Ik keek met de meisjes nog Wie is de Mol en Moltalk en dook daarna lekker in bed.

Zondag

De ochtend begon niet fijn. Mijn blaasontsteking is weer in volle hevigheid terug. Morgenochtend maar meteen langs de dokter. Ik deed dus rustig aan. (net zoals de rest van het gezin). Ik begon aan een nieuw boek vandaag, ik ben zo benieuwd naar dit boek!

Andries ging nog even met Thomas naar buiten om wat foto’s te maken voor mijn blog voor een artikel. Ik verklap nog niks, maar Thomas was met deze samenwerking erg blij! 😉

Andries ging met Amy en Fenna naar de hockeywedstrijd van Andries’ team en reden daarna door naar Mijdrecht voor een bezoekje aan Andries’ broer + familie. Ik bleef met Thomas thuis. Even saampjes kroelen op de bank. Ik ben heel benieuwd hoe aankomende week gaat lopen mbt de verbouwing. Dat zien jullie volgende week in mijn diary!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat vervelend dat je ziek bent.
  Gefeliciteerd dat jullie zoon een bad verplaatsd is.
  Spannend dat de badkamer eerder gemaakt kan worden…..

  Beterschap en veel succes met de verbouwing Xoxo

  januari 29, 2018 at 06:30
 • Reply jane

  Leuk dat jurkje wat je aan hebt bij het bowlen en wat heb je mooie dochters echt plaatjes 😉

  Beterschap met je blaas ik weet er alles van jaren het zelfde probleem gehad niet leuk.

  januari 29, 2018 at 09:37
 • Reply Jessica J.

  Balen van je blaasontsteking. Hopelijk ben je gauw aan de beterhand! Ik kijk uit naar het artikel bij de foto van Thomas! 😀
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #88 • Babyfoto’s en zwetende murenMy Profile

  januari 29, 2018 at 14:03
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Heerlijk om weer Tante Betsy jurkjes voorbij zien te komen op je blog en zo’n mooie ontroerende blogpost vond ik het zaterdag. Wow Amy ziet er opeens zoveel volwassener uit, wow ik herkende haar bijna niet. En whahaha heerlijk laatste foto van Thomas en wat is het dan boffen om op te groeien met een bloggende moeder en mee te mogen genieten van leuke samenwerkingen.
  Heel veel beterschap met je blaas lieverd! Dikke knuffels van mij

  januari 29, 2018 at 15:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge