Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #164

hillybillybeauty.nl

We zitten alweer aan het einde van november! De Sint en de pieten zijn in het land, stiekem zou ik de kerstboom al in huis willen hebben en ik heb een drive om een grote schoonmaak in huis te houden. Afgelopen week heb ik weer geprobeerd foto’s te maken om jullie een kijkje in mijn leven te geven. Hoe was onze week?

Maandag

Een goed begin van de week! Ik besloot een schoonmaakrooster te maken voor mijzelf. Op deze manier kan ik het overzichtelijk houden en makkelijker bijhouden voor mezelf. En ik ging meteen goed aan de slag!

En mijn hulpjes vandaag:

Een aantal Engelse schoonmaakmiddelen. Lekker goedkoop en het ruikt zalig!

Keukenkastje nummer 1 aangepakt. Dit klusje lag al een tijdje te wachten zoals je ziet…haha

Dinsdag

Het nadeel van een soort schoonmaakvirus hebben is dat je tijdens het boodschappen doen ook telkens weer wat schoonmaakmiddelen meeneemt om te proberen. Zeker als ze in de aanbieding zijn…haha

In de middag gingen Andries, Amy en ik naar de open dag van het ROC Mondriaan college in Den Haag. Amy moet voor april zich aanmelden voor een vervolgopleiding, dus hoog tijd om eens te gaan oriënteren. Ze wilde kijken bij de opleiding tot schoonheidsspecialiste en een opleiding mode. Een hele ruime school en ze heeft een goed beeld gekregen wat haar het leukste lijkt, schoonheidsspecialiste!

En mijn moeder appte nog een verrassing voor mijn zusje en mij. Dit boek komt binnenkort als cadeautje naar ons toe!

Woensdag

Vandaag met Thomas naar de kapper geweest. Het was alweer veel te lang geworden. Nu weer lekker een kort knap koppie!

Er kwam een dekbed binnen in een grote doos. Thomas heeft de hele middag plezier gehad met zijn eigen sterrenstelsel-doos!

Donderdag

Vandaag kwam mijn bestelling uit Engeland binnen van de Poundshop! Ik had wat dingen besteld daar, en ook mijn moeder en zusje bestelden wat mee. Lekkere chips, koekjes, kaarsjes en natuurlijk schoonmaakmiddelen….

Deze chips is echt nostalgie…..monster chips noemden mijn broer en ik dit altijd vroeger. Heerlijk!

Vrijdag

Ik vond deze wasverzachter bij de Hoogvliet, en die ruikt echt geweldig!

Om iets voor 12 werd ik gebeld door Thomas zijn juf. Hij had een ongelukje gehad met de gym, tegen een muur aan gevallen. Flinke bloedneus en een tand door zijn lip. Hij was ontroostbaar, dus of ik hem wilde ophalen. Natuurlijk…arm ventje.

Gelukkig knapte hij thuis op de bank lekker snel op.

Ik ging nog even met deze heerlijke wintergeur van Zoflora in huis aan de slag. Het flesje gaat al rap, gelukkig heb ik voorraad ingeslagen in Bath 😉

Zaterdag

Vandaag hadden Thomas en Fenna natuurlijk weer hockeywedstrijden. Thomas heeft gescoord!! Hij was zo trots! In de middag gauw nog even wat boodschappen doen. We aten makkelijk want Amy moest naar een verjaardagsfeestje en Fenna kreeg een logeetje. Ze moeten morgen namelijk al heel vroeg op de hockeyclub zijn omdat ze Piet gaan spelen bij het sinterklaasfeestje voor de jongste jeugd. Voor mij een kort nachtje omdat ik Amy moest ophalen laat op de avond en in de ochtend vroeg die meiden wegbrengen. Andries had zijn snor gedrukt…haha

Zondag

Na een kort nachtje gingen Amy, Fenna en een paar vriendinnen Piet spelen bij de hockey.

Thuis deed ik het rustig aan. Ik was best moe! Ik maakte in de gootsteen een sopje van Zoflora. Gewoon lekker laten staan en je hele keuken ruikt lekker!

Verder las ik lekker in een nieuw boek en kwamen mijn vader en bonusmoeder nog even langs met een zak oliebollen. Lekker!

Een heerlijke rustige luie zondag….klaar weer voor een nieuwe week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge