Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #137

Tweede week vakantie! Het weer is helaas wat minder mooi dan vorige week, maar dat mag de pret niet drukken. Er werd een bioscoop bezocht, Thomas ging karten, we aten een taartje met “ouwe oma” en ik genoot van relaxed lezen in een boek.

Maandag

Vandaag is het weer nog heerlijk en dat is mooi want nu kan mijn wasje buiten hangen. De droger is kapot dus elke dag met mooi weer is mooi meegenomen!

Ik had weer 3 boeken die ik gelezen heb en weg mochten dus ik ging met Thomas heerlijk even een wandelingetje maken naar een mini bieb hier in de buurt. Zo konden we even heerlijk naar buiten en ruimde dat bij mij ook weer een beetje op.

Dinsdag

Vandaag had Thomas gezellig een vriendje te spelen. Ze hebben een uur lang heerlijk gekleurd met Pokémon op tv. Daarna nog even spelen. De tijd vloog om.

Andries heeft deze week avonddienst. En als ik Thomas in de avond op bed aan het leggen was hadden de meiden een soort meidenavondje beneden. En dan krijg je af en toe dit soort foto’s via de app gestuurd terwijl je boven zit.

(stiekem chips gepakt dus ;-))

Woensdag

Andries ging met Amy en Fenna vroeg in de morgen naar de bioscoop naar de nieuwe Avengers film. Ondanks het vroege tijdstip zat de zaal aardig vol!

Thomas en ik hadden hierdoor een rustig dagje. Lekker een beetje relaxen en in de avond aten we makkelijk. Heerlijk!

En ik at bijna een heel pak koek op tijdens het lezen..haha

Donderdag

Het geld bij mijn dochters brandt altijd in hun handen. Fenna had vandaag weer een nieuwe ring gekocht. Alsof ze er nog niet genoeg heeft…haha

Voordat Andries naar zijn werk moest mocht Thomas karten. Hij deed het zó goed! Hij vindt dit echt genieten en voor ons langs de kant was het ook fantastisch om te zien.

Toen Andries naar zijn werk was gingen wij nog even naar Leidsenhage voor wat boodschappen. Ik kocht deze gave doos met sheetmasks bij de Action. Review volgt!

En daarna lekker chillen met een boek….

Vrijdag

Iedereen had vandaag een beetje een hangdag thuis. Andries ging werken en wij bestelden patatjes nadat we even bij mijn vader en bonusmoeder waren langsgeweest en keken lekker tv. Amy ging nog wel naar club in de avond dus die moest ik in de avond nog ophalen in Zoetermeer.

Zaterdag

Andries ging eerst met Thomas zwemmen vandaag. Daarna reden we door naar Sassenheim om even op visite te gaan bij Andries zijn oma. Gezellig met een taartje!

Mijn vader stuurde nog een foto van de fotolijst die hij met purschuim heeft verbreed. Deze ga ik nog verven. Het is de bedoeling deze te gebruiken voor het feest van volgende week zodat mensen leuke foto’s kunnen maken die avond. Altijd handig zo’n vader.

Mijn zusje en ik sturen elkaar telkens tips van boeken. Deze stuurde ze mij…dus hup! Op mijn wishlist.

In de avond gingen de meiden nog even naar buiten met een groep uit de wijk nadat we eerst 2 minuten stil waren voor Dodenherdenking, en zat ik heerlijk beneden te lezen. Top!

Zondag

In de ochtend gingen we naar de kerk en hadden Fenna en ik crèche. Fenna ging vandaag naar het bevrijdingsfestival in Den Haag. Ik deed wat in huis (hoognodig!). Mijn moeder is op dit moment in Engeland en stuurde een foto dat ze weer twee tandenborstels met licht en geluid voor Thomas heeft gescoord! Top!

Morgen alles en iedereen weer naar school en werk. Kan ik eindelijk weer even flink puinruimen hier. Ik kreeg deze week gewoon 4 spontane losse bestellingen binnen van proWIN voor klanten. Super leuk! Volgende week maandag eindelijk weer een party, spannend!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge