Follow:
beauty, samenwerking

Loveli, Dé eerste Deodorant zonder Aluminium

Heb je al wel eens van Loveli gehoord? Loveli is het merk dat als eerste met een Aluminium vrije deodorant kwam. Normaal wordt 60% van alle ingrediënten die je op je huid smeert opgenomen door je lichaam en deze ingrediënten eet je echt niet allemaal op. Loveli is toen gaan zoeken naar ingrediënten die niet goed zijn voor je lichaam ook als het door de huid opgenomen wordt. Deze deodorant is gemaakt van alleen maar ingrediënten die goed zijn voor de mens, maar ook voor het milieu. Laat Viva Donna daar nou helemaal voor staan!!

Loveli

Maar Loveli heeft meer producten dan alleen maar Deodorants. Ze hebben inmiddels ook gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, lippenbalsems en er is zelfs een bodyscrub in aantocht. Ook zijn er van bijna alle Loveli producten navullingen te verkrijgen dus ze zijn erg duurzaam bezig. Je vindt alle Loveli producten hier 

De producten van Loveli zijn geheel vrij van:

 Aluminium
 Siliconen
 Parabenen
 SLS/SLES
 Nano
 Palmolie
 PEG’s
 Synthetische geur-/kleurstoffen
 Dierlijke producten tenzij door dieren geproduceerd, zoals honing
 Microplastics

Verder zijn zo veel mogelijk ingrediënten ecologisch en biologisch en uiteraard gebruiken ze geen stofjes waar
dieren op getest zijn!! En de verpakkingen zijn zo duurzaam mogelijk.
Hier word je toch blij van!!

Alle Loveli producten zijn voorradig op de website van Viva Donna. En als je de Blogs van Viva Donna in de gaten houdt, dan word je van zelf op de hoogte gehouden van de nieuwe Loveli producten die er weer aankomen!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge