Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #162 **BATH**

hillybillybeauty.nl

Yes! Eindelijk naar Bath met mijn lieve mama en lieve zusje. We keken er al zolang naar uit en dan is het eindelijk alweer zover. En wanneer ik dit typ is het alweer voorbij helaas. Maar wat hebben we genoten die volle 4 dagen. We hebben gelachen, gekletst, diepgaande gesprekken, geshopt en heerlijk gegeten. Wat een rijkdom!

Maandag

Even kijken welke tas ik extra meeneem als handbagage. Ik ga donderdag natuurlijk in de ochtend weg, dus het inpakken kan al een klein beetje beginnen. Het is uiteindelijk de blauwe geworden.

Heerlijk al die kerstmokken die weer een beetje in mijn kast mogen prijken. Ik hou van kerstservies!

Ook heb ik heerlijk in dit mooie boek gelezen vandaag. Geweldig boek!

Amy vond een mooie filter op haar telefoon. En ik moet zeggen dat ik deze foto van mijzelf ook erg mooi vind…

Dinsdag

In de ochtend moest ik met Amy naar het ziekenhuis voor een nagesprek met de arts. Helaas kwam hieruit naar voren dat Amy wordt doorverwezen naar een specialist in Utrecht. De kans is dus heel groot dat ze nog een keer geopereerd moet worden.

Eenmaal thuis ging Amy snel naar school en dook ik in een nieuw boek.

Woensdag

Vandaag alles verder inpakken voor de reis. Ik ben best zenuwachtig! Ik ontving vandaag nog wel een prachtig boek, zo blij mee!

Thomas ging met Amy en Fenna heerlijk spelletjes spelen na het avondeten. Wat hebben ze een lol gehad!

En zelf ging ik even lezen zodat ik al wat moe zou worden voor de avond.

Wat niet hielp was de paniek op Schiphol die avond! Precies onze gate werd afgesloten ivm een melding ivm terreur. Achteraf bleek het een fout te zijn, pfew!

Donderdag

De wekker ging om kwart voor 5, maar ik was al om kwart over 4 wakker van de spanning. We gaan naar Bath!

De vlucht verliep top. In Bristol namen we een taxi naar Bath en omdat we nog niet konden inchecken in het hotel zijn we meteen Bath ingegaan.

De bekende dikke boom op één van de pleintjes. Dat gele gebouw erachter is de pub waar we sowieso elk jaar een keer heengaan. Dit keer hebben we daar op zondagmiddag een lunch genomen.

Bij de Marks & Spencer was het al volop kerst! Zo gezellig. Ik heb daar lekker kerst potpourri meegenomen, rook zo lekker.

Phase Eight is een geweldig merk wat bij de Debenhams verkocht wordt. Ik moet zeggen dat we die eerste dag al zo goed geslaagd zijn!

De eerste avond hadden we diner in het restaurant van het hotel zelf. Dit was ontzettend lekker. We besloten daarna lekker naar de hotelkamer te gaan. We waren alle drie erg moe na zo’n lange intensieve dag. Lekker douchen, nog wat kletsen en toen vielen we allemaal heerlijk in slaap.

Vrijdag

Vandaag was een dag vol winkelen en lekker eten. We gingen weer naar tentjes die we het jaar daarvoor ook hadden bezocht. Lunch in een schattig theehuisje, en een lekker kopje thee in een andere.

Kerst was hier al volop aanwezig. Gezellig met al die kerstversiering in de straten.

Vandaag was ook de dag dat ik eindelijk de Waterstones kon induiken!! Jippie!

En deze Christmas Crackers vond ik geweldig voor onder de boom straks.

En tja, na zo’n lange dag zet je natuurlijk wel even je buit op de foto…haha

Deze avond besloten we op de hotelkamer te eten. We hebben na de bustour door Bath lekker wat hapjes gehaald bij de Marks & Spencer en dit gezellig op de hotelkamer gegeten. Ik was na het douchen zo uitgeput dat ik heel vroeg ben gaan slapen. Klaar voor een nieuwe dag!

Zaterdag

Vandaag was het de enige dag dat het flink aan het regenen was in de ochtend. We hadden al besloten dat we met de taxi naar een overdekt winkelcentrum zouden gaan bij Bristol. Daar waren een paar zaken die wij heel graag wilden bezoeken ivm onze zoektocht naar de kerstgeuren van bepaalde schoonmaakmiddelen (ja inderdaad, we zijn lichtelijk maf)

Na een lang ritje eindelijk daar!

En niet voor niks!! We vonden heel veel van ons wensenlijstje!!!

Rond een uurtje of 15:00 (Engelse tijd) waren we weer op de hotelkamer. Even ontspannen en toen weer een keer de bustour gedaan (in het donker!)

Daarna konden we heerlijk eten bij Sally Lunn. Een heel schattig restaurantje in het oudste huisje van Bath. Het is echt een aanrader als je eens in Bath bent.

Mijn toetje was geweldig! (mijn avondeten ook hoor, maar ik had zo’n honger dat ik een foto vergat)

Zondag

De laatste dag….snik snik….

We deden onze laatste shopaankopen van ons lijstje en doken daarna de pub in voor de lunch.

Met onze buik vol gingen we naar het hotel waar de taxi ons zou ophalen om naar het vliegveld te gaan. Nog even wat stress met te zware koffers, maar uiteindelijk gelukt…

Nog even wachten op het vliegveld. Gelukkig met heerlijke winkeltjes om nog even wat lekkers te halen.

Om 21:00 was ik thuis….moe maar voldaan. Ik kon Amy en Fenna hun cadeautjes al geven want die waren natuurlijk nog wakker. Ook kon ik het niet weerstaan om alvast een paar dingen een plekje te geven in huis..haha

Cath Kidston kerstmok….gelukkig heelhuids thuis gekregen.

En mijn voorraad Zoflora aangevuld. Ik ben happy!

Het waren 4 heerlijke dagen met elkaar. Ook is er misschien iets uit voortgevloeid op werk-vlak. Maar dat is nog even afwachten. We kijken alweer uit naar volgend jaar!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge