Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #218

hillybillybeauty.nl

En dan is de tweede vakantieweek alweer voorbij! De tijd is omgevlogen. Afgelopen week zag ik eindelijk mijn moeder weer, moest ik werken en had Amy haar proefles autorijden. Kleine meisjes worden groot! Ook kreeg ik mooie cadeautjes met moederdag. Ik hoop dat het weer heerlijk gaat worden de komende tijd. Ik heb zin in de lente!

Maandag 3 mei

Vandaag was ik werken en kreeg ik deze leuke foto doorgestuurd van Andries. Thomas heeft een aantal mooie Lego auto’s, maar we konden die niet echt goed kwijt in zijn kamer. Daar hebben we nu een oplossing voor!

En Amy heeft zaterdag haar eerste autorijles. Wel eerst nog een proefles, maar daarna weet ze wanneer ze echt kan gaan beginnen. Dus alvast nog even oefenen 🙂

Dinsdag 4 mei

Vandaag één van de weinige dagen dat ik vrij ben deze week. Dus daar heb ik van genoten. Lekker veel lezen.

Om 20:00 keken we natuurlijk naar de Dodenherdenking op tv. Ik vond het dit jaar, ondanks de coronamaatregelen, een mooie ingetogen herdenking. Ook de toespraak van André van Duin vond ik indrukwekkend.

Woensdag 5 mei

Vandaag mocht ik weer werken. Sinds er versoepelingen zijn mbt winkels is het een stuk drukken bij ons. Zo fijn om al die klanten weer te mogen ontvangen. Om dat te vieren trakteerde ik mijn collega’s op wat lekkers.

Andries was vrij vandaag en ging met de kinderen een dagje naar een camping waar zijn ouders en zusje stonden. Die hadden dus even een leuk uitje.

Donderdag 6 mei

Amy heeft de pindakaaswinkel in de Mall ontdekt. Inmiddels zijn we al 3 potten met smaken verder en heeft Amy voor mijn vader ook al 3 potten gehaald. Nooit geweten dat er zoveel soorten pindakaas zijn.

En vandaag kwam ‘De zevende zus‘ van Lucinda Riley uit. Ik moest werken van 10 tot 20:00 en ik heb ontelbaar veel exemplaren aan de balie verkocht. Zo grappig om zo’n grote lancering mee te maken.

Vrijdag 7 mei

Vandaag lekker vrij en ik had mijzelf voorgenomen om heerlijk te gaan ontspannen. Even een dagje niks! Dus lekker lezen en genieten van mijn vrije dag.

Vandaag werd het nieuwe Boek van de Maand bekend gemaakt. Het is ‘Zachtop lachen‘ geworden, echt een aanrader!

Ook maakte ik wat foto’s voor komende artikelen. Ik merk dat ik een beetje een dipje met bloggen heb, ik hoop dat ik het snel weer goed kan oppakken.

En Fenna stuurde mij deze foto nog. Wat een beauty is het toch.

Zaterdag 8 mei

Vandaag moest ik de hele dag werken. Andries kreeg trouwens deze week te horen dat hij een nieuwe baan heeft! Echt zo blij voor hem!!

Even lekker pauze op het werk, en natuurlijk even lezen dan 😉

En tijdens mijn pauze kreeg ik de foto’s van Amy haar eerste rijles. Ze zei dat het heel goed ging en dat ze het heel leuk vond. In augustus mag ze echt gaan beginnen. Zo trots op haar!

In de avond keken we de finale van Lego Masters. Heerlijk met iets lekkers erbij.

Zondag 9 mei

Moederdag! En wat ben ik verwend. Ik kreeg van Thomas en Amy heel lieve cadeautjes. Fenna is altijd wat later en daar hou ik het van tegoed…haha.

Ik ging in de loop van de ochtend met Thomas even langs bij mijn bonusmoeder. Dat was heel gezellig. Cadeautje gegeven en lekker gekletst. Daarna Thomas thuis afgezet en alleen door naar mijn eigen moeder. Die had ik al zolang niet meer gezien door Corona. Ik heb echt ontzettend genoten en het gaf mij heel veel energie. Heerlijke middag gehad.

En meteen een datum geprikt voor eind mei dat ze een dagje naar mij toekomt. De kids hebben haar ook gemist.

Heb jij ook een leuke week gehad?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge