Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #206

hillybillybeauty.nl

Hi allemaal! Welkom bij weer een nieuwe diary. Afgelopen week was een week vol sneeuw en ijs. Ontzettend leuk, maar soms ook een beetje onhandig. Thomas mocht weer naar school, en dat was denk ik wel het grootste positieve punt aan afgelopen week. Ook kreeg ik nog iets leuks voor Valentijn. Kijken jullie mee?

Maandag

Vandaag was Thomas nog een extra dagje vrij. Vanwege het weer werd er toch besloten online les te geven. Dat deden we maar kort (Thomas was niet zo in zijn hum qua schoolwerk) en hij heeft daarna heerlijk van de sneeuw genoten!

Amy lijkt het lezen steeds leuker te vinden. Ze gaat gewoon uit zichzelf lezen! Ik ben echt zo blij! Zeker in deze tijden, waarin de jeugd toch wat somberder kan zijn door het gebrek aan sociale activiteiten, is dit toch een manier om heerlijk te ontspannen.

** Het boek is inmiddels uit en het volgende boek is al gestart! **

Dinsdag

Thomas weer naar school! Hij had er zo’n zin in!! Lekker met zijn vriendjes en vriendinnetjes weer bij elkaar. Spelen, ritme en lol zijn toch 3 dingen die Thomas ontzettend heeft gemist met zijn klasgenootjes. Hij kwam dan ook helemaal stralend en vol energie thuis. Mijn moederhart maakte een heel blij sprongetje šŸ˜‰

Zelf kon ik daardoor ook een beetje van de (bijna) rust thuis genieten. Amy en Fenna waren natuurlijk gewoon thuis, maar die brachten met online les ook veel boven door. Dus ik kon mooi in alle rust dit boek uitlezen.

Een aanrader voor kinderen vanaf een jaar of 10-11! Mysterieus, magisch en spannend!! (Het mysterieuze huis op de heuvel)

Woensdag

Lopend naar school de hele week ivm gladheid en sneeuw. Gelukkig kan het nu sinds we in Nootdorp wonen! (In Leidschendam zat Thomas op een school in Voorburg, dat kon lopend niet ;-))

Ok, het wandelingetje duurt wel ietsje langer omdat Thomas veel om zich heen kijkt en soms even wil genieten van de sneeuw en het ijs. Maar het zijn heerlijke momentjes zo met z’n tweetjes.

Eenmaal thuis startte ik in een nieuw boek ‘De geschiedenis van mijn seksualiteit‘. Een boek wat ik niet zo snel uit mijzelf zou hebben gekozen denk ik (ik lees het voor mijn werk). Maar wat heb ik genoten van dit boek! Heerlijke humor, cynisch, sarcasme…ik hou ervan!

In de avond ben ik met Amy en Fenna nog even, voor de avondklok, een stukje gaan lopen door de sneeuw. Niet denken dat mijn dochters reuzen zijn, en ik een dwerg, maar ik stond niet heel goed op het moment van de foto…hahahaha

Donderdag

Vandaag moest ik een paar uur werken. Hierdoor kon ik Thomas niet op tijd uit school halen, maar gelukkig wilde zijn zussen dat wel doen. Zo fijn!

Ik kwam zo’n tien minuutjes later thuis en Thomas had zich alweer klaar gemaakt om lekker naar buiten te gaan. Ook iets wat nu eindelijk gaat komen sinds we hier wonen. Hij is tot 17:00 heerlijk buiten gebleven (en sliep ’s avonds als een roos..haha)

Ook had hij zijn rapport mee gekregen (ok, de achternaam is niet goed gespeld ;-)). Een prachtig rapport! Waar bij zijn vorige school vaak de minder goede kanten werden aangestipt (voor ons gevoel), kon ik in dit rapport alleen maar positieve dingen terugvinden. Thomas heeft zijn plekje gevonden op zijn nieuwe school!

En de afhaalbalie bij mijn werk….ik vind het fijn dat het kan, maar wat mis ik de ‘gewone situatie’!

Vrijdag

Vandaag wilde ik eigenlijk de hele dag gewoon lekker lui zijn. Op de bank, boek erbij en niks! Ik heb ook al sinds een paar dagen een pijnlijke spier bij mijn heup. Misschien van het geforceerd lopen op het ijs/sneeuw? Dus ik ben na de wandeling naar de supermarkt heerlijk op de bank gedoken. Joejoe!

En voor de kids voor in de avond had ik nog wat lekkers meegenomen:

Heerlijk het weekend inluiden!

Zaterdag

Vandaag mocht ik heerlijk in de Mall werken. Ok, in een andere situatie door de lockdown, maar toch even heerlijk op de werkvloer tussen de boeken.

Mijn collega Jacky, met wie ik vandaag werkte, is maandag jarig. Dus vond ik het wel tijd voor donuts šŸ˜‰

En onze baas kwam nog even langs en bracht heel lief voor elke medewerker een roos voor Valentijn. Zo lief!!

En die quote……zo mooi…

Ondertussen appte ik naar huis of ze al met z’n viertjes op het ijs stonden….

Thomas had volgens mij andere plannen bedacht..hahaha.

Maar uiteindelijk…

Eenmaal thuis kon ik lekker onder de douche, chill pakje aan en klaarzitten voor Wie is de mol. Wat een geweldige aflevering vandaag! Amy, Fenna en ik hebben in een deuk gelegen bij de opdracht met de silent disco. Hilarisch!

Zondag

Vandaag hielden we een rustig dagje. Andries ging in de middag zelf nog even een tocht schaatsen, Fenna ging naar haar (inmiddels) vriendje, Amy moest werken bij de Etos, en ik bleef heerlijk thuis met Thomas. Schaatsen op tv, lezen….

Ik ben nog wel met Thomas even wat oud brood naar de vogels gaan brengen. Dat was nog wel even lekker, zo’n frisse neus. Maar verder genoten we vooral van onze vrije zondag.

Vanaf maandag is het weer klaar met het ijs en schaatsen. Jammer, maar stiekem vind ik het wel weer fijn dat ik dadelijk weer zonder gevaar voor vallen, kan fietsen. Ik heb al wel weer zin in de lente! Jullie ook?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge