Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #121

Een rare week deze week. Zaterdag had ik de begrafenis van mijn oma, helemaal in Friesland. Dus een lange dag met een wisseling van emoties. Zondag had ik nog best wat last van hoofdpijn van de dag ervoor, maar gelukkig wat afleiding. Hoe was mijn week verder? I’ll show you!

Maandag

Oeps, geen foto’s vandaag. Een normale dag. Andries had avonddienst en daarom moest ik even kiezen wat ik in de avond ging doen. Fenna had namelijk met haar hockeyteam een sportuurtje bij de fysio en Thomas judo. Thomas was best moe na de eerste schooldag weer, dus ik besloot Fenna te brengen en ondertussen even met Amy en Thomas bij mijn vader en (bonus)moeder een bakkie te doen. Mijn vader was druk bezig met de voorbereidingen voor de begrafenis van zijn moeder, ben best verdrietig voor hem…

Dinsdag

Ik ben druk aan het puinruimen, ook ga ik door mijn boekenvoorraad heen. Deze heb ik allemaal gelezen en ben ik niet van plan nóg een keer te lezen. Ook kan ik natuurlijk niet alle boeken bewaren. Binnenkort heb ik weer een koffieochtendje met een aantal vriendinnen, dan neem ik ze mee om uit te delen.

In de avond maakte ik heerlijke een quiche van witte kool met spekjes, mjammie!

Woensdag

Vandaag moest ik op tijgerjacht! Thomas had een vriendje mee uit school en ze hadden bedacht om op tijgerjacht te gaan….ok.

Helaas vonden we geen tijgers…haha.

Donderdag

Vandaag ging ik met de meiden mee naar de training in de zaal. Andries had natuurlijk avonddienst, dus hij kon zelf geen training geven. Even twee uurtjes doorbrengen in de sportzaal, ach, het vloog zo weer voorbij.

Vrijdag

Vandaag ging ik in de ochtend even naar Leidschenhage om wat boodschappen te doen. Even langs de Action en Kruidvat voor wat kleine dingen. Ook haalde ik alvast de witte bloemen die ik nodig heb voor de begrafenis morgen.

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles en werden de meiden opgehaald voor hun clubavond in de kerk in Zoetermeer.

Na zwemles even chillen en dan nog even laat in de avond samen Amy en Fenna ophalen in Zoetermeer. Thomas mocht dus opblijven, spannend!

Zaterdag

Vandaag was de begrafenis van mijn oma. Mijn broer en schoonzusje pikten Amy en mij op in de ochtend. Andries bleef met Fenna en Thomas thuis. Zij moesten hockeyen en aangezien het een flink stuk rijden is, vond ik het beter dat zij gewoon thuis bleven. Het was een indrukwekkende begrafenis. Mooie woorden, liederen en foto’s. Na de begrafenis gingen we naar de boerderij van mijn tante waar we als familie nog gezellig bij elkaar konden zijn. Gezellig, ja, dat was het absoluut! Ik zie mijn nichten en neven van die kant van de familie niet vaak, ook door de afstand (één van mijn neven woont zelfs in Denenmarken!) vond ik het super leuk om iedereen weer te zien en te spreken.

Ook heb ik aan de boerderij van mijn tante mooie herinneringen. Als kind gingen we vaak logeren in de vakantie als we bij mijn vader waren. Mijn tante heeft een winkel bij haar boerderij en dat vond ik erg leuk om weer te zien. (nielsholgersson)

In de auto op de terugweg checkte ik mijn telefoon en zag ik een super leuke foto van Thomas die voor het eerst moest keepen.

Zo leuk deze foto! Ook Fenna had een geslaagde hockeydag, zelfs een keer gescoord!

Omdat we onder etenstijd aan het rijden waren hadden we een tussenstop bij KFC. Mijn eerste ervaring met KFC! Yep, ik heb daar nog nooit eerder gegeten. 😉

En ik moet zeggen dat het erg lekker was. (maar ik blijf toch meer een fan van Mc Donalds ;-))

In de avond keek ik Wie is de Mol met de meiden en daarna meteen naar bed. Door de lange dag en emoties was ik echt doodop!

Zondag

In de ochtend ging Andries met Amy en Thomas naar de kerk. Fenna was (volgens mij) te lui en ik had nog best wat hoofdpijn en had even behoefte aan een rustige ochtend. In de middag moest Amy hockeyen in Oegstgeest. Dus wij gingen met het hele gezin gezellig kijken. Onderweg hadden wij nog een flinke tegenslag, en ook nog eens flink geschrokken!

Sjips……een steentje tegen de ruit. Dikke pech!

Gelukkig maakte de wedstrijden van Amy alles weer goed. Twee dikke overwinningen! Amy scoorde in totaal 7 doelpunten, super trots op mijn lieverd.

In de avond was ik wederom weer flink moe. Wat kan zo’n emotionele dag je uitputten zeg. Dus ik besloot weer lekker op tijd in bed te duiken.

Hopelijk weer een iets vrolijkere week aankomende week.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge