Follow:
Outfit

Hoe begon mijn liefde voor Tante Betsy?

tante betsy

Inmiddels draag ik nu ruim een jaartje alleen nog maar Tante Betsy jurkjes. Ik krijg vaak de vraag hoe het bij mij begon, de liefde voor dit merk. Nou dat begon met 1 specifiek jurkje, en vandaag vertel ik daar iets meer over.

Trixie

Het jurkje waar het mee begon was Trixie Dress. Deze heeft de prachtige halslijn waar ik zo verliefd op werd.

Tante Betsy Trixie

Mijn goede voornemen is trouwens om weer dit lijntje te krijgen! Wat minder buik zeg maar 😉 Deze foto is van Kerst 2015.

Ik werd verliefd op de kleur, het printje en de vrouwelijkheid die het uitstraalt om een jurkje te dragen. Je ziet er eigenlijk elke dag tip top uit in mijn ogen. Toen ik dit jurkje aantrok voelde ik meteen dat ik mij hier zo happy invoelde. Het voelde meteen goed!

Tante Betsy Trixie

Ook kan je dit jurkje qua kleur met zoveel kleuren combineren. Knalroze of juist wat meer in dezelfde tinten als in het jurkje. Ik ben echt zó blij dat ik destijds deze topper heb gekocht, hij hangt nog steeds in mijn kast. Eerst weer een paar kilo’s eraf, dan zit hij weer als gegoten!

Tante Betsy Trixie

Even een stock foto zodat jullie de hals kunnen zien

Na de aanschaf van dit jurkje volgden er nog veel meer! Vooral veel in het Twiggy model zoals deze, ik vind dit nog steeds één van de mooiste modellen die Tante Betsy heeft.

Mijn Hilde-pose haha

Met dank aan Susan voor de foto’s 😉

Ik kan al niet wachten op de nieuwe collectie, altijd weer heerlijk om te gaan shoppen voor nieuwe jurkjes! Check de site van Tante Betsy voor nog meer gave jurkjes!

Hebben jullie ook een favoriet kledingstuk?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat een leuke blogpost weer en ze staan je stuk voor stuk prachtig! Fijn dat ik je kon helpen aan de foto’s :).

  Jaaa mijn Tante Betsy jurkjes zijn mijn favoriete kledingstukken, ik draag niks anders meer ;).
  Maar ik heb niet echt één favoriet, maar heb wel voorkeuren voor bepaalde modellen. Ik ben begonnen met het overslagmodel (nee dat is geen wikkeljurk voor diegenen die meelezen), maar ik merk ondertussen dat ik het liefste een Tante Betsy jurk draag waar ik geen top onder aan hoef (ik heb het snel warm en draag liever een vest dat ik makkelijk uit kan trekken) en met een mooie halslijn zoals het Bibi model en ook de vhals modellen. Het Lola model vind ik ook heel leuk en met de mouwloze jurkjes van de zomer ben ik ook heel blij. Oh ja zippie jurken en doorknoopjurken ook…ik heb nu zo’n 80 Tante Betsy jurken whahaha en ben er dol op. Ik verheug me weer enorm op de lente/zomercollectie!
  Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Thankful Tuesday Tante Betsy GiveawayMy Profile

  januari 4, 2017 at 08:13
 • Reply Romy

  Wat leuk om te lezen! De jurkjes staan je ook echt heel erg goed. Ik kan me voorstellen dat je die graag dagelijks draagt 🙂
  Romy onlangs geplaatst…10 romantische clichés waar ik stiekem van droomMy Profile

  januari 4, 2017 at 08:17
 • Reply Natascha

  Wat leuk om te zien Hilde, de jurkjes staan je ook zo leuk! Ik ben gek op deze stijl (King Louie jurkjes vind ik ook zo tof) maar ik vind dat je mijn buikje er altijd zo in ziet 🙁 ik heb helaas nog geen goed model gevonden…

  januari 4, 2017 at 09:08
 • Reply Eva

  Die jurkjes staan zo je leuk! Je straalt!

  januari 4, 2017 at 09:49
 • Reply Esther

  Wat leuk om die foto’s nog een keer te zien. Kan me nog herinneren dat 1 jurkje er toen al snel heel veel meer werden. Van vorig jaar is het model met de knoopjes (waar jij ook het bomenjurkje van draagt) het meest populair. Van dit jaar de tammy en de twiggy. Jammer dat ik dat laatste model niet eerder heb ontdekt, maar dat komt komende collecties wel goed.

  januari 4, 2017 at 10:13
 • Reply Esther

  Wat leuk om die foto’s nog een keer te zien. Kan me nog herinneren dat 1 jurkje er toen al snel heel veel meer werden. Bij mij is van vorig jaar is het model met de knoopjes (waar jij ook het bomenjurkje van draagt) het meest populair. Van dit jaar de tammy en de twiggy. Jammer dat ik dat laatste model niet eerder heb ontdekt, maar dat komt komende collecties wel goed.

  januari 4, 2017 at 10:15
 • Reply jeapiebel

  Super leuke outfit en jurk in vrolijke combinatie met gekleurde legging. Ik kan nu begrijpen dat je hier blij van wordt. Staat je goed en ook goede motivatie om af te vallen. 😉 Ik hou ook van kleur, het maakt je gelukkig.

  januari 4, 2017 at 10:17
 • Reply Lonneke

  Wat staat deze style je toch onwijs goed van Tante Betsy. Vind het zo vrolijk staan ook door de verschillende kleuren en printjes.

  januari 4, 2017 at 10:35
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ze staan je ook super leuk! Zo vrolijk met al die printjes en kleuren 🙂

  januari 4, 2017 at 11:55
 • Reply Annette

  Ik ben dol op kleurrijke kleding dus ik vind dit helemaal leuk. Ik ben echter geen jurkjes-type. Ik probeer het wel eens en vind het dan ook leuk maar voel me toch net wat prettiger in een broek 🙂

  januari 4, 2017 at 15:58
 • Reply Maaike

  Deze jurkjes staan je zo ontzettend goed! En ik ken dat: dat je 1 ding koopt en er dan gelijk wat meer van wilt hebben.
  Maaike onlangs geplaatst…Viseart Sultry Muse eyeshadow paletteMy Profile

  januari 4, 2017 at 19:34
 • Reply YuSt

  Staat jou echt top! Ik ben bang dat ik te lomp ben voor deze mooierds!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Don’t Panic | ManhattanMy Profile

  januari 4, 2017 at 19:44
 • Reply Marieke

  De jurkjes staan je erg leuk!

  januari 4, 2017 at 21:09
 • Reply Melike

  Wat leuk om te zien, het is ook echt een leuk jurkje! Ik vind het vooral zo leuk dat ze zo vrolijk en kleurig zijn! Mijn favoriete kledingstuk benoemen vind ik echt lastig. Ik ben echt iemand de van verandering houdt, waardoor ik nooit heel lang iets aan wil. Echt een probleem voor mijn portomonee..

  januari 4, 2017 at 22:05
 • Reply chucky1012

  De kleurrijke jurken staan je zo goed!
  Je bent een goed model.
  De blogster van beautyspots heeft ook dressen van dit merk.
  Ik heb er geen.

  Xoxo

  januari 5, 2017 at 00:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge