Follow:
fashion, Outfit, Tante Betsy

Mijn koningsdag Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Frieda Daisy Red

Tante Betsy Frieda

Met koningsdag draagt een groot deel van Nederland oranje, maar ik besloot dit jaar eens voor een andere mooie knalkleur te gaan. (ook omdat ik geen oranje in mijn kast heb ;-)). En ik denk dat koningin Maxima in de ochtend hetzelfde moet hebben gedacht! Vandaag is rood…….!

Tante Betsy Frieda

Dit jaar gingen we met koningsdag richting Mijdrecht. Mijn moeder vroeg vorige maand al of wij het leuk vonden om koningsdag bij haar te vieren. Spelletjes doen, rondje door het dorp, sushi eten en bovenal gezelligheid! Natuurlijk wilden wij dat wel!

Een paar dagen voor koningsdag ontving ik van de lieve dames van Tante Betsy een geweldig pakket met daarin de Dress Frieda Daisy Red. Verliefd ben ik op het printje!

Tante Betsy Frieda

Ik wist meteen dat ik die jurk op koningsdag zou gaan dragen. Ik hou van rood, en aangezien rood ook voorkomt in de Nederlandse vlag een ideale vervanger voor het oranje.

Tante Betsy Frieda

De jurk staat vol met schattige margrietjes in roze bloempotjes. Een jurkje om helemaal vrolijk van te worden!

Het Frieda model is nieuw voor mij. Het lijkt erg op de Shirt Dress met de knoopjes die doorlopen. Alleen het kraagje is duidelijk anders dan het Shirt Dress Model. Een leuk v-halsje en klein opstaand kraagje. Ook de schouderpartij vind ik erg mooi bij het Frieda model. Door de roze biesjes extra leuke details.

Tante Betsy Frieda

Uiteraard mag het gave striklint ontbreken! Ik draag maat L en die zit prima. Het jurkje rekt heerlijk mee en dat is met mijn curves ook wel handig. 😉

De Dress Frieday Daisy is er ook nog in zwart en blauw. Beide ook ontzettend gaaf!

Tante Betsy Frieda Tante Betsy Frieda

Echt jurkjes om helemaal in te stralen. Ik vind het printje echt geweldig leuk!

En ik denk dat Miss Tante Betsy herself dat ook vond, want hetzelfde printje is ook nog in een heel zomers modelletje beschikbaar.

Tante Betsy Frieda

Outfit foto’s in dit jurkje zullen binnenkort volgen. Hopelijk wordt het iets warmer weer zodat ik heerlijk in deze jurkjes kan gaan lopen. Op dit moment is het écht lange mouwen weer helaas.

Tante Betsy Frieda

De mouwen van dit model zijn ideaal van lengte als het weer nog niet zo heel erg warm is. Ze komen bij mij tot aan mijn ellenboog en zorgen ervoor dat mijn kipfiletjes mooi bedekt zijn. Ik had voor koningsdag mijn spijkerjasje meegenomen om te combineren met de Dress Frieda Daisy. Maar ook een groen vestje had ik in mijn tas gestopt. Want ik vind de combinatie groen/rood ook super fleurig!

zoals hier ook op deze foto waar ik de Bloms draag.

Ik vond het wel ontzettend leuk om met koningsdag zoveel mensen in vrolijke kleuren kleding te zien. Het straatbeeld zag er meteen een stuk vrolijker uit, waardoor ik mij af ging vragen waarom mensen dat niet veel vaker doen? Waarom alleen met koningsdag eens zo’n fleurig shirt uit de kast trekken? Zo jammer!

Gelukkig weet ik dat er heel veel andere vrouwen net zo zijn als ik en elke dag de wereld een stukje vrolijker maken met hun kledingstijl. En als ik iemand in een Tante Betsy spot op straat, word ik altijd extra blij. Let’s make this world a colourful place!

De Tante Betsy Frieda Daisy Red is voor 89,95 verkrijgbaar bij de Tante Betsy online shop.

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Corine

  Het Frieda model, staat je prachtig, erg leuke foto’s!!

  april 29, 2018 at 13:47
 • Reply Jobke

  Mooi!

  april 29, 2018 at 15:24
 • Reply Ria

  De jurk staat je prachtig! Ik doe alvast mee om Tante Betsy te introduceren in Vlaanderen én Walloniė en kleur zo mee het straatbeeld

  april 29, 2018 at 16:37
 • Reply Paola

  Valt het Frieda model hetzelfde als het Betsy model qua maat enzo, weet jij dat?

  april 29, 2018 at 18:51
  • Reply hillybillybeauty

   Hi, ik denk het wel. Ik draag van beide dezelfde maat.

   april 29, 2018 at 21:10
 • Reply Ellen jacobs

  Staat jou weer erg mooi en goede combi gemaakt met spijkerjasje!

  april 29, 2018 at 19:20
 • Reply chucky1012

  Het staat je prachtig

  april 30, 2018 at 08:59
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Wat is het een gave jurk hè, hij staat je prachtig en met een leuk spijkerjasje ook altijd leuk te combineren. Maar zekers ook met een vestje in het groen of roze, zoals je zelf al aan gaf. Die kleurtjes zitten heel vaak in Tante Betsy jurkjes en dus altijd fijn om te hebben. Die kort mouwen vestjes die ik volgens mij ook zie op de foto zijn zo fijn om over de mouwloze jurkjes te dragen als het ‘s morgens nog wat fris is.
  Geniet heerlijk van je mooie jurkjes en vestjes. Dikke knuff!
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy Kingsday MarketMy Profile

  april 30, 2018 at 12:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge