Follow:
lifestyle

Ik hou van Pip Studio!

Met het voorbereiden van de nieuwe badkamer kijk ik natuurlijk niet alleen naar de “noodzakelijke” dingen. Ook mijn badtextiel is nodig aan vervanging toe, en zo zoetjes aan vervang ik de versleten handdoeken voor nieuwe exemplaren. Andries heeft de nieuwe badkamer ontworpen, dus ik vond dat ik het recht had om de stijl van het nieuwe badtextiel te kiezen: Pip Studio it is!

Pip Studio

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik een keer een badlaken van Pip Studio gekocht, en 10 jaar na dato heb ik hem nog steeds, én is hij nog in zeer goede staat. ( een beetje verwassen, maar nog geen slijtage ). Wetende dat de kwaliteit dus top is, en de prints nóg gaver, besloot ik dat Pip Studio onze nieuwe badkamer gaat opvrolijken.

De serie die ik heb gekozen heet Floral Fantasy en is echt prachtig. Ik ben van plan om een collectie van deze serie aan te schaffen, en nog wat handdoeken ( effen ) in de kleuren die voorkomen in deze lijn. Zo heb je een mooie verdeling van effen en print badtextiel.

De handdoeken zijn 55 x 100 cm en heerlijk zacht. En in onze nieuwe badkamer, die voornamelijk grijs van kleur zal zijn, geeft dit dessin natuurlijk een super vrolijke touch aan de badkamer!

Van deze collectie zijn ook washandjes, douchelakens, gastendoekjes en badjassen verkrijgbaar! Ik kan mij dus naar hartelust uitleven op het aanschaffen van een nieuwe voorraad badtextiel.

De handdoeken zijn 19,95 per stuk en het washandje 7,95. Allemaal verkrijgbaar bij badkamerstore.nl. Hier gaan wij trouwens ook eens rondkijken online voor badkameraccessoires, wij moeten namelijk nog een heleboel aanschaffen voor de nieuwe badkamer. En het schiet al op, want eind februari gaat de aannemer beginnen! Spannend!

Wat vind jij van mijn nieuwe handdoeken?

Liefs Hilde

** Ik heb de producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige baddoeken en ik ga meteen een kijkje nemen in de shop ;-)\

  Xoxo

  oktober 18, 2017 at 07:25
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hihihi waar dat samen weg zijn met manlief niet allemaal goed voor is. Volgens mij hebben er allemaal geweldige fotoshoots plaats gevonden. Gaaf! En wat leuk dat je een mooie sponsor hebt voor je andere verslaving. Geniet er maar van! Wie weet ooit als we gaan verhuizen en een mooie nieuwe badkamer hebben dat ik ook allemaal nieuwe handdoeken ga aanschaffen en ik weet nu al dat ik ook voor kleur zou gaan en zo te horen blijven deze heel mooi dus pip studio it is! Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…You are Beautiful!My Profile

  oktober 18, 2017 at 11:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge