Follow:
fashion

Inspiratie voor tienermeiden

Vandaag was ik met Amy in het winkelcentrum. Haar resterende verjaardagsgeld móest uitgegeven worden en ik mocht als een soort pakezel gezellig mee. ;-). Nee hoor, ik vond het heel gezellig om even wat quality time met mijn oudste dochter te hebben. Amy heeft een hele leuke kledingsmaak mag ik wel zeggen. Ze vindt mode ook één van de leukste dingen! ( naast make-up én eten 😉 ). Het leek mij daarom leuk om een artikel te maken met leuke kledingtips à la Amy haar smaak! 

Blouses

Amy is dol op mooie blouses. Op haar kledingrek hangen er dan ook minstens 10! Het staat haar ook ontzettend leuk. Het staat altijd netjes en afgekleed.

Dit blousje met knoopjes op de rug staat haar ook zó ontzettend leuk! Als ik om mij heen kijk op straat zie ik ook stijlen bij jonge meiden die, in mijn ogen, écht de plank misslaan. Ieder zijn smaak natuurlijk, maar ik ben dan toch érg blij dat Amy een wat ‘nettere’ smaak heeft ontwikkeld.

Zij liet mij trouwens een bekende Nederlandse fashionista zien online. Ik schrok mij kapot! Wat die voor kledingstijl showt, en ook nog wordt bewonderd blijkbaar! Als een willekeurige meid met die kleren op straat zou lopen wordt ze nagekeken ( en dan niet op een positieve manier ). Maar ja, als je bekend ben kan blijkbaar alles 😉

Truien

Met de koude Nederlandse dagen in het vooruitzicht zijn truien natuurlijk zalig. Ik kan mij herinneren dat ik niet heel veel truien droeg als tiener. Volgens mij alleen de truien van sportmerken die ‘hip’ waren. Truien waren toen waarschijnlijk niet in?

“Ik ben van de streepjes”, dat is een zin die Amy vandaag meerdere malen uitsprak. In winkels wordt ze altijd meteen naar de kledingstukken met streepjes getrokken. Deze trui vond ze ook meteen geweldig! En al helemaal in combinatie met de blouse eronder die het leuke kraagje laat zien. ( ik haatte kraagjes vroeger! ). Ik zou deze look een beetje een ‘college look’ willen noemen. Tikkeltje kak, maar ik hou ervan! ( ze zit niet voor niets op hockey hè? 😉 )

Broek met streep

Vandaag scoorde ze eindelijk haar broek met streep! Dit schijnt ook een fashion item te zijn onder de meiden. ( en wellicht ook vrouwen, want mijn moeder heeft er ook één. )

Wat deze streep ook meteen mooi optisch doet: je benen verlengen! Dus ideaal ook voor vrouwen die mooie lange benen willen ;-). Amy heeft een donkerblauwe met witte streep. Maar ze zei al dat ze van haar volgende kleedgeld op zoek gaat naar nóg een variant. Ach, een meisje moet wat te kiezen hebben in de ochtend hè?

Stoere schoenen

Natuurlijk heeft Amy ook een zwak voor schoenen die in zijn. Ze wil natuurlijk niet op schoenen naar school die écht niet kunnen. Maar, slim als ze is, ze kijkt toch wel een beetje naar de prijs! Deze gave schoenen vond ze dan ook voor een fractie van de prijs die de ‘originele’ kosten.

Super stoer en ideaal voor de herfst en winter!

Ik ben trots op mijn tiener. Die met haar kleedgeld héél slim aankopen doet en amper een miskoop heeft begaan. En, als trotse moeder, kan ik ook echt zeggen dat ze er altijd geweldig uitziet!

Ben jij als moeder het altijd met de kledingstijl van je kids eens?

Liefs Hilde

** samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

    Oh ik weet nog toen dochterlief tiener was, was ze gek op Biorn Borg kleding. Kostte een enorme hap uit haar budget, maar daarnaast droeg ze veel H&M kleding. Wat ik leuk vond dat ze op een gegeven moment na een shoppinguitje met vriendinnen thuis kwam en vertelde dat iets gekocht had en dat het drie voor de prijs van een was. Yesss eindelijk gaat ze ook slim inkopen dacht ik bij mezelf, ik heb toch een goede basis gelegd ;).
    Ze heeft ook een hele andere kledingstijl als ik had en heb, ze is meer van de nette kleding, ook een beetje kak whahaha. Maar dat past wel goed bij haar. Geniet heerlijk van je mooie dochter(s)! Knuff!

    november 9, 2017 at 20:05
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge