Follow:
fashion

Happy Socks! Een musthave voor de hippe man!

hemdvoorhem

De tijd van saaie sokken is voorbij. Een grappige en vrolijke twist aan je outfit kan je tegenwoordig heel makkelijk creëren door de sokken van Happy Socks te dragen. Een tikkeltje brutaal, maar daarom extra leuk! En Happy Socks zijn daarom ook het perfecte cadeau om te geven!

Happy Socks

hemdvoorhem

Het blijft bij ons in de familie lastig om voor de mannen een cadeau te bedenken. In mijn familie zijn mijn vader, (bonus)vader, broers en zwagers allemaal van het type die, als ze iets nodig hebben, het vaak zelf al aanschaffen. Er blijft dan vrijwel niks te wensen over en wordt er dus standaard geld gevraagd. Maar als ik iets niet leuk vind om te geven is het geld.

De afgelopen jaren gaf ik vaak een luxe douchegel of een cadeaubon van het één of ander. Dit werd ook altijd goed ontvangen, maar om elk jaar met hetzelfde cadeau aan te komen zetten wordt ook zo eentonig. Maar als je nou een envelopje met geld combineert met zo’n geweldig vrolijk paar Happy Socks?! Dat maakt het geven van geld toch stukken leuker?

hemdvoorhem

Amy en Fenna hebben al weleens voor zichzelf een paar Happy Socks gekocht, maar het kwam nooit bij mij op om dit ook aan mannen cadeau te geven. Waarom eigenlijk niet? Bij een casual outfit, of juist bij een modern pak, is het natuurlijk ontzettend leuk om gekke sokken te dragen. Gekke, hippe sokken welteverstaan.

Heb je een broer of vader die erg dol is op de bekende fastfood restaurantketen?

Hoe geweldig zijn deze dan wel niet?

Of ben je er nog niet uit wat je je vader voor Kerst wilt geven? Wellicht kan je hem dan verblijden met deze gave sfeervolle sokken?

Ik zou in ieder geval heel blij zijn als mijn man zou besluiten voor altijd Happy Socks te dragen. Ik vind het bij elkaar zoeken van de sokken in onze wasmand altijd een drama. Iedere keer de standaard zwarte sokken van allerlei verschillende modellen en merken…Als mijn wasmand vol lag met gave vrolijke gekleurde Happy Socks heb ik én alles makkelijk en snel bij elkaar gezocht én word ik ook nog eens super vrolijk tijdens het was opvouwen 😉

En uit onderzoek van HemdVoorHem blijkt: Mensen die maffe sokken dragen zijn succesvol en creatief!

Een beter cadeau kan je dus eigenlijk niet geven. 😉

Liefs Hilde

** Ik heb deze sokken ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge