Follow:
beauty

Kneipp Cream & Oil Body Scrub

kneipp

Kneipp heeft wederom een heerlijk product op de markt gebracht, een heerlijke scrub die een superzacht laagje achterlaat op de huid. Zeker fijn in deze koude winterdagen! Een bodylotion of bodycrème is na het gebruik van deze scrub niet meer nodig. De huid is heerlijk zacht en voelt comfortabel aan.

Kneipp cream & oil body scrub

kneipp

De nieuwe Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret verwijdert voorzichtig overtollige huidcellen, terwijl de rijke oliecrème je huid intens voedt. De scrub heeft een zachte en luxe geur van zijdeboombloesem en bevat verzorgende melkproteïnen die de huid zijdezacht maken. De geurlijn Silky Secret is in korte tijd favoriet voor veel vrouwen geworden hierbij mocht de body scrub dus niet ontbreken.

kneipp

De scrub lijkt eigenlijk best op een peeling. Je voelt eigenlijk geen grove korrel en heel fijntjes wordt je huid gescrubt. Geen schurend gevoel in ieder geval. Dit vind ik voor mijn benen altijd wél prettig, maar deze zachte scrub is voor mij weer ideaal voor bijvoorbeeld de decolleté. Ook mijn liezen, voor of na het ontharen, zijn een ideale plek om deze zachte scrub voor te gebruiken. Op deze manier voorkom je ingegroeide haartjes.

kneipp

Als je de scrub afspoelt onder de douche zie je dat er een wittig laagje op je huid achterblijft. Dit kan je nadien nog een beetje inmasseren in de huid met een droge handdoek. Mijn huid voelt na het gebruik gevoed en zacht aan. Je voelt ook een soort verzorgend laagje op je huid welke langzaamaan intrekt. En de subtiele geur geeft een extra fijne ervaring tijdens en na het gebruik van deze scrub.

Productvoordelen

• Met natuurlijke verzorgende werkstoffen

• Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën

• Zijdezachte verzorging

• Geschikt voor alle huidtypen

• Luxe en zachte geur

Deze cream & oil body scrub is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid.

Zijdebloesem en melkproteïnen

In China worden de bast en bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid. Ook de melkproteïnen uit de Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret dragen bij aan een zachtere huid. De eiwitten in de melk werken hydraterend en kalmerend.

De Kneipp cream & oil body scrub is voor €9,99 verkrijgbaar bij de drogisterijen.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge