Follow:
beauty

Kruidvat Salon Hair Collection

Kruidvat

Ik heb een zwak voor het Kruidvat, ik beken. Mijn allereerste échte baantje was bij het Kruidvat en vervolgens heb ik er jaren fulltime gewerkt. Ik ben ook fan van de huismerk producten van het Kruidvat. Mooie prijsjes en erg fijne producten! Nieuw zijn de Salon Hair Collection producten, ontwikkeld in samenwerking met kappers. En zien ze er niet super strak uit?

Kruidvat Salon Hair Collection Styling Mousse Curl Definition

Kruidvat

Met Amy en Fenna vind ik het altijd leuk om feestelijke kapsels te maken. Amy haalt vaak de krultang tevoorschijn om bij ons mooie krullen te maken. Door de mousse in je handdoekdroge haar aan te brengen blijven je krullen ook veel beter zitten.

Kruidvat

Het schuim is heel stevig en werkt erg prettig. Wij gebruiken dit product alleen bij het krullen van onze haren, en zijn er zeer tevreden over!

Kruidvat Salon Hair Collection Styling Spray Keratin Perfection

Kruidvat

Yes, een spray! Voor mijn pony gebruik ik elke dag een spray. Eerst föhn ik mijn pony in model en dan spray ik er haarlak overheen om mijn pony de hele dag in model te houden.

Een storm op de fiets houdt de spray niet, maar verder werkt hij voldoende voor mij. Mijn pony wordt niet hard ( gelukkig, want dat vind ik vervelend ) maar blijft soepel en in model.

Kruidvat Salon Hair Collection Styling Spray Gellac Control

Kruidvat

Met deze was ik extra blij. Thomas heeft niet elke dag gel in zijn haar, daar heb ik in de ochtend niet altijd tijd voor, maar het staat wel super leuk. Àls ik dan gel bij hem in doe moet ik dat altijd uit een potje van Andries halen, daarna weer handen wassen, ik vind het een gedoe!

Nu kan ik elke ochtend, hup, een spraytje of 3 in zijn haar doen en het een beetje stylen en het zit goed. Voor héél dik haar is deze spray denk ik iets te “licht”, maar voor jongetjes zoals Thomas ideaal! ( er staat wel extra strong op de verpakking, maar ik weet niet of zwaar dik haar de hele dag in model zou blijven ).

De Kruidvat Salon Hair Collection vervangt Kruidvat Professional en is verkrijgbaar van 1,99 tot 2,99.

Gaan jullie voor budget hair styling óf high end?

Liefs Hilde

Kruidvat

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Romy

  De verpakkingen van deze producten zien er echt chic uit, terwijl ze qua prijs toch heel budgetvriendelijk zijn. Fijn! De producten klinken ook heel prettig. Die mousse zou ik nog weleens willen proberen.
  Romy onlangs geplaatst…Dit zijn mijn plannen voor de zomer!My Profile

  juni 25, 2017 at 09:22
 • Reply chucky1012

  Het ziet er goed uit!
  Naar de eerste 2 producten ben ik zo benieuwd om vooral de krullen van mijn kapsel goed in model te brengen.

  Xoxo

  juni 25, 2017 at 09:38
 • Reply Bea

  Dat lijkt mij wel wat; zou ze graag proberen als ik geen no-buy periode tot december had.

  juni 25, 2017 at 10:30
 • Reply Yvonne

  Zit er alcohol in het schuim? Zo nee, dan perfect! Leuk dat Kruidvat zijn eigen merk zo uitbreidt.

  juni 26, 2017 at 05:53
 • Reply Marietta de Groot

  Een helder en leuk verhaal over deze producten Hilde. Ik ga het zeker proberen, zeer lage prijsjes en prettig in gebruik, dat klinkt als muziek in mijn oren! De producten van Kruidvat eigen merk zijn over het algemeen fijn, ik ben er in ieder geval altijd tevreden over!

  juni 26, 2017 at 19:35
 • Reply Ingrid Dopmeijer

  Is de gellac nog ergens te koop?

  december 2, 2019 at 20:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge