Follow:
beauty

Douglas Essential Deel 3

Douglas

Vandaag het laatste deel van de Douglas Essential producten. Ik heb jullie al de bodycare en de reinigingsproducten laten zien, over alles was ik ontzettend enthousiast! Vandaag laat ik nog wat gezichtsproducten zien waarvan er al 2 bijna op zijn inmiddels 😉

Douglas Essential Gentle Exfoliating Scrub

De Gentle Exfoliating Scrub van Douglas Essential exfolieert zachtjes de huid, dankzij plantaardige micro-deeltjes en irisextracten. De lichte, romige textuur exfolieert zachtjes de huid, verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen; de huidtextuur is verfijnd en de teint herwint zijn uitstraling. Vrij van minerale oliën, parabenen en siliconen.

Douglas

Deze tube is al aardig in gebruik en ik vind hem echt super! Het is een milde gezichtsscrub, maar wel met een fijne korrel. Ik gebruik hem 1 a 2 keer per week en mijn huid voelt heerlijk zacht.

Douglas Essential

Tube 75ml – 7,99

Douglas Essential Radiance Tonic Lotion

Deze Radiance Tonic Lotion van Douglas Essential bevat irisextract, bekend om zijn verzachtende, hydraterende en regenererende eigenschappen. De formule verwijdert onzuiverheden zachtjes en geeft de huid een echte boost. Vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en alcohol.

Douglas

Deze lotion vind ik heel handig door het pompje. Ik gebruik deze nadat ik mijn gezicht heb gereinigd. Het neemt de laatste restjes vuil van mijn gezicht en voelt heerlijk fris aan.

Flacon 50ml/4,99 – 200ml/7,99 – 400ml/9,99

Douglas Essential Gentle Make-up Remover

Dit product is al bijna op! We gebruiken het alle 3 en zijn er super enthousiast over. Het reinigt alle oogmake-up en wij hebben alle 3 geen reactie erop gekregen. Een ware topper!

Douglas Essential

Flacon 50ml/4,99 – 200ml/9,99

Douglas Essential Unique Moisturising Cream

Deze Moisturise Cream Face + Body van Douglas Essential bevat katoenzaad en druifzaadolie, beide bekend om de kalmerende en herstellende eigenschappen. De romige en verzachtende textuur kan worden toegepast op het gezicht en lichaam: het beschermt de huid tegen schadelijke milieufactoren en geeft de huid voor 8 uur een soepel, gehydrateerd en comfortabel gevoel. Geschikt voor het gehele gezin

Douglas Essential

Deze tube is voor mijn tienerdochters. Zij smeren al aardig hun gezicht in en een tube die ze ook voor hun lichaam kunnen gebruiken is natuurlijk heel handig. De crème ruikt zalig en smeert heel fijn. Zeker een ideaal product voor op vakantie.

Douglas Essential

Tube 125ml/9,99

Douglas Essential Unbelievable Make-up Remover Balm

Gewoon onvoorstelbaar: deze Make-up Remover Balm van Douglas Essential verwijdert make-up volledig en combineert vier natuurlijke ingrediënten die uw huid tijdens het reinigen verzorgen: murumuru boter, abrikozenpitolie, sleutelbloemolie en framboosextracten om de huid te hydrateren, voeden en verzachten. De lichte, gelachtige textuur verandert bij het aanbrengen in een aangenaam zachte olie die ook als voedend masker kan worden gebruikt.

Douglas Essential

Kijk een remover die je ook als masker kunt gebruiken, daar ben ik dol op! Multifunctionele producten neem ik vooral graag mee op vakantie. Deze gaat dus in de tas van de zomer. Ik heb hem uiteraard al even getest en het is echt een aanrader! Super fijn en je huid voelt heerlijk zacht aan na gebruik. Deze tube ga ik verstoppen, anders hebben mijn tienerdochters hem ook gauw te pakken. 😉

Douglas Essential

Tube 125ml/12,99

Conclusie

Werkelijk alle Douglas Essential Producten die ik heb mogen testen zijn mij ontzettend goed bevallen. Mijn huid reageert heel goed op alle producten en ze ruiken allemaal super fijn. Ook fijn dat er kleinere reisflacons beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld vakanties.

Neem jij ook graag mini’s of multifunctionele producten mee op vakantie?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply michelle

  niet om opdringerig te doen hoor maar komt er nog een opgemaakt?

  juni 11, 2017 at 08:54
  • Reply hillybillybeauty

   Ja deze week :-), ivm met mijn verjaardag en mijn mans werk ( waardoor hij overdag moest slapen in de kamer waar ik normaal film ) is het er nog niet van gekomen 😉

   juni 11, 2017 at 19:53
 • Reply chucky1012

  Zulke mooie producten die ik op mijn shoplist had gezet.
  Ik ga ze mezelf snel kado doen….

  Fijne dag Xoxo

  juni 11, 2017 at 11:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge