Follow:
beauty

Ziaja Tropical Coconut Sugar Body Scrub

Ziaja

Geef mij een lekkere body scrub en ik ben een heel blij mens! Ik ben misschien lichtelijk verslaafd aan het scrubben van mijn lichaam. Onder de douche vind ik dat écht een luxe om te doen. Even al die dode huidcellen verwijderen met een een zalige scrub. Ziaja heeft daar een heel mooi product voor: Tropical Coconut Sugar Body Scrub.

Ziaja

De Tropical Coconut Body Scrub is een heerlijk geurende suikerscrub. Ideaal om je huid in de zomer lekker onder handen te nemen zodat je mooier en egaler bruin wordt. De body scrub is een scrub uit de nieuwe Limited Edition lijn. Deze lijn heeft een heerlijke zomerse geur die je meteen in zomerse sferen brengt.

Een shower gel, body moisturiser en een body scrub, een complete set voor de zomer.

Ingrediënten

Ziaja

In de scrub zit parfum, wel helemaal onderaan de lijst gelukkig. Ben je daar gevoelig voor, dan moet je misschien een beetje voorzichtig zijn met dit product.

Door je huid te scrubben verbeter je je bloedcirculatie en krijgt je huid weer extra zuurstof. Hierdoor krijgt je huid weer een goede conditie en oogt het gezonder.

Ziaja

Breng de scrub aan op een vochtige huid en scrub je huid in ronddraaiende bewegingen. Je huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan, en door de oliën in de scrub hoef je je huid eigenlijk niet meer in te smeren met een lotion of crème. Een heerlijke subtiele geur blijft achter op je huid.

Ik vind de Ziaja Tropical Coconut Sugar Body Scrub echt ontzettend fijn! Van mij had het wel in een grotere pot uitgebracht mogen worden. 😉 Je kan de body scrub, die in een pot van 100ml komt, bestellen voor 2,99 bij Ziaja Focus On Skin of bij de stenen winkel in Den Haag.

Scrub jij je huid voldoende?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply marije

  Voor de zomer lijkt mij dit een heerlijke scrub! Ik vind scrubben echt een luxe moment. Even de tijd voor jezelf nemen.

  juni 24, 2017 at 07:40
 • Reply chucky1012

  Wat een koopje!
  Ik hou van bodyscrubs.
  Ze maken de huid zo zacht.

  Fijn weekend Xoxo

  juni 24, 2017 at 09:33
 • Reply Engelina

  Ik heb hem ook en vind hem net zo heerlijk.

  juni 28, 2017 at 15:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge