Follow:
beauty

Kruidvat The Master Perfumer Red Oak N27

Mijn man mag absoluut niet klagen. Sinds ik blog heeft hij ook al de nodige producten mogen testen voor mijn blog. Zo ontving ik onlangs de nieuwe Kruidvat geur uit de Master Perfumer serie, namelijk Red Oak N*27. Een heerlijk kruidige geur die ook nog eens in een stijlvolle mannelijke flacon. Zelf heb ik twee geuren uit de Kruidvat The Master Perfumer collectie en die zijn zalig. Ik was dan ook erg benieuwd hoe deze herengeur zou bevallen.

Wat ik al een enorm pluspunt vind van The Master Perfumer collectie is de prijs. Deze 100ml (!) flacon kost maar 7,99, een absolute budget topper dus. The Master Perfumer collectie staat erom bekend dat het vaak geuren zijn die lijken op luxe geuren uit de parfumerie. Ik hou daar wel van. Elke dag een luxe geur gebruiken is gewoon kostbaar, als je dat kan afwisselen met een lekkere budget variant, waarom niet?

De flacon is klassiek en stijlvol. De eau de toilette bevat kruidige, sensuele mix van bergamot, lavendel en vetiver. Naast het kruidige aspect is de eau de toilette ook fris. Een échte sexy mannengeur! Bij Andries komt vooral het kruidige aspect naar voren, ik vind het zalig!

Voor een budget geur vind ik hem zeer lang blijven hangen bij mijn man. Na een aantal uren ruik ik hem nog steeds lichtjes op de huid. Dat vind ik zeer positief van deze geur! (ik ken luxere geuren die minder lang blijven hangen ;-)).

Welke dupe?

Zelf heb ik jarenlang in een parfumerie gewerkt, en heb nog wel een beetje herinneringen aan die tijd qua geuren. Een geur die ik erg in de buurt vind komen van de Red Oak is Sauvage van Dior! Zoek je voor een man dus een geur die lijkt op Sauvage van Dior in een goedkopere prijsklasse? The Master Perfumer Red Oak it is!!

The Master Perfumer is echt fantastisch in het creëren van dupes. Zelf heb ik Absolute Iris N39 die een dupe is van La Vie Est Belle van Lancome en Pearly Lotus N16 die een zeer goede dupe is van (ik herinner het mij nú wel) Chloé. Ideale geuren om dagelijks te gebruiken en je luxere parfums te gebruiken op meer speciale dagen/momenten.

De Red Oak N27 is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor 7,99.

Liefs Hilde

** Ik heb deze flacon gekregen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jessica J.

  Dit klinkt als een geurtje dat ik zelf zou dragen! Ik hou van kruidige geuren. Mooi prijsje, ook! Ik moet nog steeds eens gaan snuffelen, vind het alleen lastig dat ze achter de kassa staan.
  Jessica J. onlangs geplaatst…The Perfect Christmas: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2017My Profile

  januari 5, 2018 at 14:52
 • Reply Jouvence

  Mijn man heeft hem ook en vindt het een lekkere geur. Persoonlijk vinden wij hem niet zoveel op Sauvage van Dior lijken (die manlief ook in zijn assorti heeft).

  januari 5, 2018 at 16:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge