Follow:
beauty

La Roche-Posay Hydraphase en Nutritic

Een merk wat ik al jaren ken van naam en uitstraling, maar nog nooit heb gebruikt. La Roche-Posay valt daaronder. Nooit eerder heb ik iets gebruikt van dit merk en was dan ook reuze benieuwd naar de 2 producten die ik opgestuurd kreeg. Ik ontving een hydraterende crème en een verzorging voor de lippen.

Hydraphase Intense

Deze crème is puur gericht op hydratatie. Intense hydratatie wel te verstaan. De crème bevat hyaluronzuur waardoor de huid diep gehydrateerd wordt en het vocht ook langer vast zal houden. Je kan deze crème zowel voor de dag als voor de nacht gebruiken zodat de huid 24 uur lang goed gehydrateerd blijft.

De flacon komt met een handig pompje. Dit is hygiënisch in gebruik en zorgt ervoor dat je ook makkelijk kan doseren. Een paar pompjes is voldoende om mijn gezicht te voorzien van deze heerlijke crème. De crème ruikt zalig! Dit viel mij meteen op. Ik hou ervan als een crème lekker ruikt, daardoor heb ik nóg meer plezier in het gebruik ervan.

De crème is romig en is geschikt voor een droge, gevoelige en vochtarme huid. Mijn huid is in de koude wintermaanden altijd vochtarm. Zodra de verwarming in huis aangaat wordt het vocht aan mijn huid onttrokken. Mijn huid voelt trekkerig en niet elke crème kan mijn huid de hele dag comfortabel laten aanvoelen. De La Roche-Posay Hydraphase is een crème die mij de hele dag een comfortabel gevoel geeft. Een heerlijke crème die ik met heel veel plezier gebruik!

Het tweede product dat ik ontving is de Nutritic stick voor de lippen. Ik gok dat iedereen wel één of meerdere lippenbalsems in zijn/haar bezit heeft. Hier in huis slingeren er ook de nodige rond. Deze stick leek mij ideaal voor Thomas. Thomas heeft in het gezin het meeste last van droge en gevoelige/kapotte lippen. Hij mocht de Nutritic in zijn jas stoppen en hij gebruikt hem braaf. De schilfertjes en wondjes die rond zijn lippen zaten zijn inmiddels verdwenen. Een prima stick om je lippen te verzorgen!

Het stickje is ook ideaal als je last hebt van kloofjes bij de lippen. De stick zal de natuurlijk huidbarrière herstellen.

Ik ben enthousiast over beide producten! La Roche-Posay is zeker een merk waar ik met heel veel plezier kennis mee heb mogen maken.

Je kunt de producten van La Roche-Posay oa krijgen bij de apotheek.

Heb jij weleens een product van La Roche-Posay gebruikt?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Irina

  Oew een hydraterende crème! Daar moet ik eens naar gaan kijken ^^

  maart 2, 2017 at 06:42
 • Reply Jolanda

  Ik heb echt serieus nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar lees er de laatste tijd wel veel goeds over

  maart 2, 2017 at 09:07
 • Reply jeapiebel

  Ik ben altijd geinteresseerd in dit merk. Nu nog aan toe komen om één te proberen. Ik ben het wel van plan dan kies ik voor acne, gevoelig onzuivere huid. Je klinkt enthousiast over beide producten.

  maart 2, 2017 at 09:15
 • Reply Annette

  Ik ben ook met deze creme bezig heerlijk vind ik hem ook

  maart 2, 2017 at 19:05
 • Reply Maaike

  Ik heb echt 2 jaar lang alleen maar La Roche Posay gebruikt. Dat was op dat moment het enige wat mijn zeer gevoelige huid kon verdragen. Ik heb zelf de Toleriane Ultra en Hydraphase Intense Riche met UV filter geprobeerd en beiden waren erg fijn. van De Hydraphase heb ik onlangs een backup gekocht en ik het de nachtversie van de Toleriane gekocht om uit te proberen. Ben benieuwd.
  Maaike onlangs geplaatst…Catrice Soft Blossom floral scented nail polishMy Profile

  maart 2, 2017 at 22:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge