Follow:
beauty

Kruidvat Limited Edition Handmousse

kruidvat

Kruidvat did it again! Wederom heeft het Kruidvat een super gaaf product gelanceerd. Helaas een Limited Edition, dus snel inslaan zou ik zeggen. Deze vrolijke verpakkingen zijn heerlijk verzorgende handmousses. Een luchtig schuim, wat ook nog eens heerlijk ruikt, om je handen in een mum van tijd te verzorgen en super zacht aan laat voelen. Ideaal formaatje voor in de tas!

Kruidvat Limited Edition Handmousse

kruidvat

Kruidvat heeft dit jaar weer een hele Limited Edition lijn met zomerse producten die heerlijk ruiken naar zon, zee en strand. Kortom, de producten ruiken naar vakantie! In deze lijn vind je haarproducten, doucheproducten maar ook heerlijk mineraalwater bijvoorbeeld. Zeker de moeite waard om in je Kruidvat filiaal te bekijken.

De Limited Edition Handmousse is er in een watermeloen en in een mandarijnen geur. Heerlijke niet overheersende zomerse geuren dus. En de verpakkingen zijn helemaal fantastisch toch?

In gebruik

kruidvat

Eerst moet je de flacon even schudden en dan kan je heel makkelijk een beetje schuim in je handpalm spuiten. Je hebt niet heel veel nodig om beide handen goed te verzorgen. Verdeel de schuim over je handen en laat het aan de lucht drogen. De handmousse plakt niet en trekt snel in. Zodra het schuim is ingetrokken voelen je handen zijdezacht aan en ruiken ze heerlijk!

kruidvat

Prijs en verkrijgbaarheid

De Limited Edition producten zijn vanaf heden bij het Kruidvat verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De Limited Edition Handmousse kost €1,50

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge