Follow:
reizen, samenwerking

Zorgeloos op vakantie met Thule; Thule Chasm Duffeltas

Tijdens de verhuizing hebben wij eindelijk al die oude reistassen weggegooid. Die waren eigenlijk al jaren aan vervanging toe. Nu eindelijk een prachtige nieuwe reistas in huis. Een tas van het merk Thule, de Thule Chasm. Een stevige tas met een inhoud van 70L waar je echt je hele vakantiegarderobe makkelijk in kan meenemen. Ik nam hem mee tijdens ons uitje naar Utrecht en op de terugweg ging er heel veel mee terug naar huis, veilig in de Thule tas.

Thule Chasm

Wat ik zo handig vind aan deze tas, met zoveel inhoud, is dat je hem ook als rugzak kan dragen. Hierdoor heb je je handen vrij en verdeel je het gewicht ook mooi. Zoals je wellicht kan zien is dit op de heenweg naar Utrecht, in de Thule Chasm zit nog flink wat ruimte ;-). Er zijn 4 verschillende maten in deze collectie verkrijgbaar: 40L, 70L, 90L en 130L.

De ruimte in de tas is ook mooi te verdelen. Zo zijn er natuurlijk zijvakken waarin je wat kleinere items kan pakken. Voor het weekend hebben Fenna en ik onze spullen bij elkaar in de tas kunnen doen. Zoveel ruimte was er!

Wil je een handig filmpje bekijken waarin kort alles over deze Thule Chasm wordt belicht? Dan kan ik je deze video aanraden.

Eigenschappen Thule Chasm

  • Gemakkelijke toegang tot spullen via de extra grote, brede opening
  • Het 2-in-1-ontwerp is gemakkelijk om te vormen van duffel naar een rugzak (rugzakriemen kunnen worden weggestopt wanneer ze niet worden gebruikt)
  • Bescherm inhoud tegen de elementen met de duurzame en weersbestendige tarpaulin
  • Houdt kleine spullen georganiseerd en gemakkelijk te vinden met de gazen binnenvakken
  • Voorkom dat eigendommen naar de bodem van de tas zakken als de tas als rugzak wordt gebruikt, dankzij de spanbanden aan de buitenkant
  • De inbegrepen draagtas biedt comfortabele opbergruimte en kan in de tas als accessoiretas worden gebruikt
  • Bescherm eigendommen tegen de grond, dankzij de gewatteerde bodem
  • Snelle toegang tot kleine spullen in een opbergvak aan de buitenkant
  • Til de koffer gemakkelijk in en uit de kofferbak of een dakkoffer met de extra grote handgrepen
  • Schrik dieven af met afsluitbare ritssluitingen (slot wordt apart verkocht)

De rugzakschouderbanden kan je er eventueel afhalen. Ik heb ze veel gebruikt omdat we toch een stukje moesten lopen vanaf het station naar het hotel in Utrecht tijdens ons uitje. Maar deze kunnen er dus af.

Nog meer moois van Thule

Thule kende ik alleen van de dakkoffers eigenlijk. Die hebben wij namelijk ook. Maar Thule heeft echt een mega assortiment aan mooie producten. Zo hebben ze kinderwagens, tenten, kinderdragers, fietstassen, laptoptassen en nog heel veel meer.

Als je op zoek bent naar kwaliteit voor een mooie prijs dan zijn de producten van Thule absoluut aan te raden.

Compact

Nog een reden waarom ik heel blij ben met de mooie Thule Chasm reistas is de compactheid wanneer je hem niet gebruikt. Koffers nemen natuurlijk heel veel ruimte in huis in. Maar deze reistas, met toch een grootte inhoud, kan je heem compact opvouwen. Hup, de kast in! Volgende week mag hij er wel weer uit, dan gaan we een weekje weg. Ook dan gaat deze tas weer volgepropt worden en de volledige inhoud benut worden. Ik denk dat het nog vechten wordt wie de tas gaat claimen voor de vakantie 😉

De Thule Chasm collectie is er in de kleuren: blauw, oranje, zwart en olijfgroen.

Tip: Deze tas is ook een maatje kleiner verkrijgbaar en ideaal om als sporttas te gebruiken. Duurzaam en weerbestendig, dus perfect om je sportspullen in te bewaren.

Liefs Hilde

#Bringyourlife #XXXProduct #Thule

** Ik heb deze tas ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge