Follow:
beauty

Utsukusy Hyaluronzuur Veil Masker

In de winter gebruik ik vaker een masker dan in de zomer. Ik merk gewoon dat mijn huid behoefte heeft aan meer. Meer voeding, meer vocht, gewoon méér van alles! Met sheetmaskers heb ik nog niet heel veel ervaring, ik was dus erg benieuwd naar dit masker van Utsukusy!

Ik verklap alvast dat ik geen foto heb van het masker op mijn gezicht. A. ik lag op bed te chillen en bedacht mij dat mijn mobiel nog in de badkamer lag, B. ik zag er gewoon niet uit met dit masker! haha

Utsukusy Hyaluronzuur Veil Masker

Dit masker is vooral heel goed om de vochtbalans van je huid te herstellen. Het masker reinigt en verzorgt. Castor olie in dit masker maakt de poriën vrij van bacteriën. Ook ondersteunt castor olie het herstellen van de huid. Het huideigen hyaluronzuur uit dit masker wordt door de huid opgenomen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid.

Geen parabenen

Toen ik het masker aanbracht moest ik wel even passen en meten. Ik ben nog niet zo behendig met sheet maskers en wil de openingen nog weleens verkeerd leggen. Door mijn vrij forse neus was er een vrij groot deel niet bedekt ( van mijn neus, en de zijkanten van mijn neus ), dit vond ik wel jammer want zeker het reinigende aspect van het masker vind ik altijd wel fijn op mijn neus. Wat mij opviel is dat het masker wat “droog” aanvoelt. Ik had verwacht dat het doordrenkt zou zijn met ‘product’, dit was in mijn geval niet zo. Aan de ene kant wel prettig natuurlijk, zo loopt het niet als je op bed ligt langs je hoofd op je beddengoed. Aan de andere kant ga ik dan sneller denken dat het masker niet voldoende product afgeeft aan je huid. Maar ik vertrouw op het merk Utsukusy, dus ik ga ervan uit dat het gewoon zo hoort. Volgende keer zou ik trouwens wat serum of olie aan het sheetmasker kunnen toevoegen natuurlijk! Tip voor de volgende keer!!

Op de verpakking staat duidelijk hoe je het sheetmasker moet gebruiken. Ik had eerst mijn gezicht goed gereinigd, masker mee naar boven en op bed het masker aangebracht. Ik heb het masker goed aangedrukt en ben een kwartiertje gaan ontspannen op bed.

Toen ik het masker eraf haalde ( wat bij een sheetmasker natuurlijk super easy is! ), zat er nog een klein beetje product op mijn gezicht, dit kan je gewoon inmasseren. Mijn huid voelde nadien comfortabel aan.

Ingrediënten

Wat vond ik ervan?

Ik zal eerlijk zijn, dit vond ik niet het beste masker van Utsukusy. Ik heb meerdere maskers gebruikt ( Adaman masker en het Aardbeienmasker ) , en over die maskers ben ik veel meer te spreken. Bij de andere maskers zag ik een veel groter resultaat dan het sheet masker. Ook vind ik de prijs van 6,50 voor een masker dat je maar 1x kan gebruiken best aan de hoge kant, terwijl de andere maskers van Utsukusy veel zuiniger in gebruik zijn. Ben je toch nieuwsgierig naar het Hyaluronzuur Veil Masker? Je kan hem bestellen bij Utsukusy-Schoonheid voor 6,50.

Wat is jouw ervaring met sheetmaskers?

Liefs Hilde

** ik heb dit masker gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Romy

  Dat is inderdaad een vrij duur masker en het klinkt ook niet geweldig. Jammer, want voor die prijs zou je wel meer verwachten.
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #4 Hollandse luchten, Gijp en een lekke fietsMy Profile

  januari 15, 2017 at 07:58
 • Reply Susan

  Oh ja ik vind €6,50 voor een eenmalig masker echt te duur. Helemaal als die ook iets tegen valt!
  Susan onlangs geplaatst…The Body Shop Matte Lip Liquid Tahiti Hibiscus en Goa MagnoliaMy Profile

  januari 15, 2017 at 08:00
 • Reply irma

  Phoe dat is inderdaad een hoge prijs voor een maskertje

  januari 15, 2017 at 10:39
 • Reply Irina

  Jammer dat die zo tegen viel! Ik vind €6,50 ook wel erg duur voor eenmalig gebruik.

  januari 15, 2017 at 10:59
 • Reply Melike

  Het klinkt wel heel goed. Jammer dat hij toch wel tegenvalt. Ik denk dat het ook heel verschillend is per huidtype wat wel en niet werkt.

  januari 15, 2017 at 13:15
 • Reply chucky1012

  Jammer dat het zo duur is.

  januari 15, 2017 at 15:24
 • Reply Tania

  Wat raar dat het sheetmasker wat droog aanvoelde.

  januari 15, 2017 at 15:44
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Jammer dat het toch wat tegenviel. Een masker met hyluronzuur lijkt mij altijd wel heel fijn.

  januari 16, 2017 at 13:18
 • Reply YuSt

  Ik vond het heeeeeeeeerlijk! Maar ja met mijn droge huid was het een verademing. Ik bestel er nog 1.

  januari 17, 2017 at 18:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge