Follow:
shoplog

Mega DM shoplog!

Toch aan het einde van 2017 een shoplog. Foei! We gingen naar Duitsland en een bezoekje aan de DM kon ik toch echt niet overslaan. In deze video laat ik al mijn aankopen zien. Enjoy!

Werkt de video niet? Klik dan op deze link, ook om je evt te abonneren op mijn kanaal.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw superleuke shoplog en zoveel!

  Xoxo

  januari 2, 2018 at 06:25
 • Reply jane

  Dit is zo herkenbaar ik zat in mijn eentje te gieren van het lachen ik hoorde mezelf en zag mezelf terug ,ik was ook bij DM in december en ga dan helemaal los vooral mooie verpakkingen en nieuwe dingen gaan allemaal in de mand tassen vol sleep ik weg .Ik word er zo gelukkig van en voor de prijzen hoef je het niet te laten šŸ™‚

  januari 17, 2018 at 09:47
  • Reply hillybillybeauty

   Iemand een lachstuip bezorgen maakt mijn dag helemaal goed! haha. Fijn om te horen dat ik niet de enige ben die zo debiel door de DM loopt. haha

   januari 17, 2018 at 09:49

  Leave a Reply

  CommentLuv badge