Follow:
lifestyle

Goede voornemen voor 2018? Hoepelen!!

Ja mensen, ik ga eraan geloven! Hoepelen it is! Ik heb mij vorig jaar aangemeld als blogger om mee te doen met een heuse hoelahoepchallenge. Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen, met mij nog héél veel andere vrouwen en mannen, en ook mijn beide dochters doen mee. Lijkt hij jou ook leuk? Meld je dan in ieder geval vandaag nog aan bij de Facebook Groep: Hoelahoepchallenge

Vanaf 2 januari kan je gratis meedoen met deze challenge die wordt gegeven door Robin Hoop. Super tof initiatief voor iedereen die fitter wil worden. Hoepelen is namelijk ontzettend goed voor je! Voor je core, je rug, je houding, noem maar op. Het is wellicht even oefenen, maar op de site van Robin vind je ontzettend veel video’s en tips om te leren hoepelen. En als je het eenmaal kan, dan verleer je het waarschijnlijk nooit meer!

Heb je nog geen hoepel?

Op de site van Robinhoop.nl kan je een hoepel bestellen. Super leuke hoepels in allerlei kleuren. Morgen worden er trouwens in de Facebookgroep hoepels met korting aangeboden die een lichte beschadiging hebben, wellicht is dat ook nog een idee?!

Elke dag zal je in de Facebookgroep een challenge vinden die je kan gaan doen. Zo kan je jezelf uitdagen om fit het nieuwe jaar in te gaan!

Ik moet wel eerlijk bekennen dat het Amy en Fenna makkelijker afgaat dan mijzelf. Ik moet echt heel goed oefenen en meerdere keren proberen voordat ik de ‘feeling’ te pakken heb. Maar ik zet door!

Het lijkt mij erg leuk als jullie ook mee gaan doen met de hoelahoepchallenge! Meld je aan bij de Facebook pagina en bekijk daar de eerste challenge video! Succes!

Kan jij hoepelen?

Liefs Hilde

** Ik heb deze hoepel gekregen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Kim

    Vorig jaar heb ik een poging gedaan om mee te doen, maar gaf het op een moment op. Ik denk dat ik vanaf morgen het weer ga proberen!
    Kim onlangs geplaatst…Winactie nieuwjaarsbloghop!My Profile

    januari 2, 2018 at 18:48
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge