Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #76

Gelukkig 2018!!! Een nieuw jaar weer, tjongejonge dat gaat écht zo snel. Afgelopen week hebben we genoten van de vakantie en de Kerstdagen. Ook keken we al met veel voorpret uit naar Oudjaarsavond. Ik tik deze diary op zondagmiddag, ik heb in de avond geen tijd meer om hem bij te werken. Dus evt foto’s van Oud&Nieuw volgen in de volgende diary. Ik wens al mijn lezers al het beste voor 2018!

Maandag, 1e Kerstdag

Vandaag gingen we in de ochtend eerst naar de gezinsdienst in onze kerk. Thomas mocht op het podium als lammetje, dat vond hij natuurlijk fantastisch!

Daarna reden we door naar Mijdrecht. We gingen daar Kerst vieren met mijn schoonfamilie. Uiteraard even een foto van alle nichtjes en neefjes.

In de middag ging ik nog even met Amy langs mijn moeder voor een kopje thee. Mijn moeder had nog heel lief een cadeautje voor mij. Een mooi kettinkje en een lekkere winter pyjama. Zo lief! Amy wilde wel even met de mega kerstboom op de foto.

Dinsdag, Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag gingen we aan het begin van de middag naar mijn vader voor een lekkere Kerstbrunch.

We kregen ook nog lief allemaal een kerstgift van mijn vader en (bonus)moeder. Bij allemaal zat er een persoonlijke boodschap bij. Thomas heeft de zijne meteen thuis op de koelkast gehangen, zo lief.

Rond het einde van de middag waren we thuis en gingen we lekker ontspannen voor de tv. Altijd fijn zo’n rustige middag en avond.

Woensdag

Andries moest vandaag gewoon werken (de rest van de week ook). Fenna bracht ik heel vroeg weg naar Rijswijk, die had de hele dag een zaalhockey toernooi. Eenmaal thuis ging ik met Thomas en Amy naar de fysio voor Amy.

Wij drietjes gingen daarna nog even boodschappen doen en verder heerlijk thuis spelen, lezen en een film kijken. Fenna werd aan het einde van de middag thuisgebracht en ze hadden de derde prijs behaald! Super goed!

Donderdag

Vandaag met Fenna en Thomas even naar Dorrepaal, een frisse neus halen. (erg fris, het was steenkoud!)

Vanuit Dorrepaal gingen we even lekker oliebollen halen. Dat hadden we wel verdiend na dat koukleumen.

En thuis heerlijk Top2000 aan en met een boek onderuit. Zalig!

In de avond ging ik met Amy en Fenna naar Leidsenhage. Even gezellig wat winkeltjes in en een drankje bij de Hema. Ze genieten daar zo van, simpele kleine dingen. Gezellig!

En wat prijsjes gehaald voor Oud & Nieuw!

Vrijdag

Ik begon vandaag aan dit spannende boek. Binnen 2 dagen uitgelezen, wat een topper!

Ik moet dan ook bekennen dat ik vandaag heel veel heb gelezen. Thomas was heerlijk aan het spelen, Fenna speelde buiten en Amy lag heerlijk te chillen op bed. Ideaal!

Ik ging in de middag nog even wat boodschappen halen en haalde alvast wat “lekkers” voor de 31e.

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles. Dat vond hij natuurlijk super leuk omdat hij daardoor zijn vriendjes ook weer even zag. Andries ging met Fenna nog even naar Zoetermeer voor een nieuwe mobiel voor hem. In de avond keken we tv.

Zaterdag

De kids werden door mijn schoonmoeder om half 11 opgehaald. Zij gingen bowlen en logeren daar.

Andries en ik gingen naar Duitsland! Het hing er nog even om aangezien Andries niet helemaal lekker was. Maar een dosis paracetamol deed wonderen. (gelukkig!)

Onderweg even stoppen bij de Mc Donalds. Kijk eens wat een leuk bekertje!

Bij de Lidl en de Aldi haalde Andries het nodige vuurwerk. Jongensding denk ik dan maar….

In het plaatsje waar wij waren, Rees, stonden overal dit soort beelden. Ik schrok mij telkens een ongeluk als er weer eentje opdook!

Freaky….

In de avond stalde ik even mijn DM aankopen uit op tafel…..oeps.

In de avond stortte Andries helemaal in. Hij viel op de bank in slaap terwijl ik mijn spannende boek uitlas met darten op de achtergrond. Ik wilde flink doorhalen met lezen in de nacht, maar ik was zelf eigenlijk ook wel moe. Dus douchen en lekker onder de wol.

Zondag, Oudjaarsdag

Andries helaas ziek, griep. In de ochtend werkte ik aan mijn blog en nam een video op. Zoals het er nu voorstaat rijden we wel samen naar Mijdrecht. Hij gaat bij zijn ouders het bed in. Ik ga met de kids naar mijn schoonzusje, daar eten en een beetje kindervuurwerk afsteken. Dan naar mijn moeder waar we de avond doorbrengen. Mocht Andries fit genoeg zijn om vuurwerk af te steken komt hij om half 12 daarheen. Maar dat is nog afwachten….jammer dat hij nou net vandaag ziek moet worden!

Maar desondanks…..

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk week en leek drug!

  Xoco

  januari 1, 2018 at 06:35
  • Reply chucky1012

   Ik bedoel natuurlijk druk en beterschap.

   januari 1, 2018 at 10:31
 • Reply Bea

  Leuke diary weer, vooral het DM gedeelte 😉 wel jammer dat je man op de valreep ziek werd; beterschap!
  Voor jou en je gezin ook het allerbeste gewenst voor 2018!

  januari 1, 2018 at 11:16
 • Reply Tania

  Wow wat heb je veel gekocht bij de DM

  januari 1, 2018 at 11:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge