Follow:
beauty

Nieuw! Catrice Dewy Wetlook Stick

catrice dewy stick

Bij het uitpakken van het Catrice perspakket kwam ik steeds meer leuke items tegen. Vandaag laat ik één zo’n gaaf item zien die dit voorjaar onmisbaar is in de make-up tas! Een highlighter die je een soort “dauw” glansje geeft. Zeker bij jongen meiden een musthave!

Laat ik nou net 2 jonge meiden in huis hebben die telkens staan te springen om te helpen met het reviewen van make-up. Het komt zelfs al voor dat ik thuiskom en de perspakketjes al voor mij zijn opengemaakt. ;-). Tja, ik kan mij er ook wel iets bij voorstellen natuurlijk.

catrice dewy stick

Catrice Dewy Wetlook Stick

“De transparante glossy stick met lichtreflecterende pigmenten geeft elke look een trendy dauwachtige, glanzende finish.”

Van mijzelf weet ik dat dit een product is wat in een lade van mij verdwijnt en amper het zonlicht zal zien. Ik ben erg trouw aan mijn 2 highlighters en zal ook niet zo snel een highlighter in een crème formule gebruiken. Daarentegen zijn mijn dochters in voor allerlei nieuwe make-up “snufjes” en zijn voor dit product denk ik ook de perfecte doelgroep.

catrice dewy stick

De Dewy Wetlook stick komt in een handig klein formaatje en is makkelijk in gebruik. Je zet een streepje op bijvoorbeeld je jukbeenderen en vervaagt het iets. Er komt vrij veel glans vrij na het zetten van een streep dus dit product is ook erg zuinig in gebruik.

catrice dewy stick

De swatch laat ook al zien hoeveel glans er vrij komt bij het gebruik. Een mooie koele kleur geeft deze stick en zeker het effect die ze beloven te geven!

catrice dewy stick

Amy vond het vervagen op haar gezicht iets lastiger dan het gebruik van een highlighter in poedervorm. Je gebruikt al snel iets teveel wellicht. Over de kleur van de highlighter was ze erg te spreken, die vindt ze echt prachtig! (en dat ben ik roerend met haar eens).

De Dewy Wetlook Stick is een product wat bijvoorbeeld ook handig is om in de schooltas mee te nemen om overdag je highlighter een beetje bij te werken. (een poedervorm is toch wat gevoeliger en zal sneller kunnen beschadigen). Een leuk stickje voor een leuke prijs van 4,99.

De Catrice Dewy Wetlook Stick is vanaf april/mei verkrijgbaar bij Kruidvat enTrekpleister voor 4,99.

Wat vind jij van de Dewy Wetlook Stick?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooi en zo wat een glans 😉

  Xoxo

  maart 2, 2018 at 13:16
 • Reply Jouvence

  Ziet er goed uit, vind het een mooi effect geven.

  maart 8, 2018 at 13:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge