Follow:
beauty

Nieuw! Guhl herstel & balans haarverzorging

Er waren tijden dat ik verslaafd was aan Guhl shampoo, en dan vooral de shampoo met ei erin. Ik vond dat echt een luxe om te gebruiken en deed er dan ook erg zuinig mee. Of, als ik weer eens mijn haar geblondeerd had, kon ik mij gelukkig richten tot de zilvershampoo van Guhl. Die haalde met gemak de gele gloed uit mijn haar. Het is al een flinke tijd geleden dat ik mijzelf heb verwend met een Guhl shampoo. Tegenwoordig gaat shampoo zo snel op in ons huishouden dat ik mij automatisch richt op de meest budget merken. Maar daar kwam mijn grote vriend de pakketjes-man, mét een doosje vol Guhl! Heaven!

Guhl Herstel & Balans Shampoo

Een nieuwe lijn van Guhl met Manuka-honing en melk. De serie ziet er lieflijk uit door het lieve roze op de verpakking. Deze lijn is speciaal voor overbelast, beschadigd of droog haar. Wanneer is je haar overbelast? Die omschrijving heb ik, volgens mij, nog nooit eerder op een haarproduct zien staan. Ik gok dat het doelt op haar dat bijvoorbeeld door regelmatig kleuren flink aangetast is. Of misschien als je vaak in chloor zwemt? Raakt je haar daar overbelast van? Ik zou het niet precies weten, maar dat deze shampoo fijn is, dat weet ik wel!

De geur van deze lijn is heel fijn. Een geur wat een beetje zoet is door de honing, maar heel warm van geur is. (door de melk gok ik). Een geur waar je echt heel blij van wordt! Je hebt niet heel veel product nodig om een goed resultaat te krijgen heb ik gemerkt. Een beetje shampoo is al voldoende om je haren volledig mee te wassen. Zelfs zonder gebruik van crèmespoeling voelt mijn haar heerlijk zacht aan.

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Erythritol, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Cetyl Alcohol, Cocamide MEA, Parfum, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Dimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dicetyldimonium Chloride, Malic Acid, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-4, Glycine, Panthenol, Sodium Chloride, Zinc PCA, Hydrolyzed Milk Protein, Stearoxypropyl Dimethylamine, C14-28 Isoalkyl Acid, Laureth-23, Laureth-4, Mel, Sodium Hydroxide, C14-28 Alkyl Acid, PPG-9, Stearyl Alcohol, Limonene.

Guhl Herstel & Balans Conditioner

Crèmespoeling is een valkuil bij mij, ik gebruik vaak (en graag) teveel product. Zonde natuurlijk! Ik heb mijzelf nu even goed toegesproken dat ik zuinig aan doe met deze crèmespoeling, en ook Amy en Fenna weten inmiddels dat ze heel zuinig moeten zijn met deze producten. En meer dan een druppel ter grote van een euro is ook eigenlijk niet nodig heb ik gemerkt. Ik breng de crèmespoeling voornamelijk aan op de punten van mijn haar. Deze zijn namelijk het meest ‘overbelast’ 😉

Mijn haar is ontzettend opgeknapt van de Guhl producten kan ik je vertellen. Ik merk dat mijn haar heel zacht aanvoelt en het valt erg goed de laatste tijd. Top!

Ingrediënten

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Erythritol, Parfum, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Lactic Acid, Disodium EDTA, Zinc PCA, Dicetyldimonium Chloride, Dimethicone, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Glycine, Hydrolyzed Milk Protein, Stearoxypropyl Dimethylamine, C14-28 Isoalkyl Acid, Mel, C14-28 Alkyl Acid, Laureth-23, Laureth-4, Stearyl Alcohol, Limonene.

Guhl Herstel & Balans Haarmasker

Het echte paradepaardje in deze serie is toch wel het haarmasker. Wil je je haar écht een heerlijke oppepper geven dan is dit haarmasker echt een uitkomst. Het herstelt het haar van binnenuit en het haar wordt tevens versterkt. Maar vooral het luxe gevoel wat dit masker biedt is fantastisch. In combinatie met de geur voor mij een product wat ik zeker nog een keer zal aanschaffen. I love it!

Ingrediënten

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Erythritol, Parfum, Behenamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Lactic Acid, Disodium EDTA, Zinc PCA, Propylene Glycol, Quaternium-80, Amodimethicone, Sodium Hydroxide, Glycine, Hydrolyzed Milk Protein, Stearoxypropyl Dimethylamine, C14-28 Isoalkyl Acid, Mel, C14-28 Alkyl Acid, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Limonene.

Conclusie

Guhl heeft mij eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Ik gebruik het niet vaak omdat het in ons gezin zo snel opgaat dat ik het daarom te prijzig vind. Maar als ik mijzelf een keer zou willen verwennen, of wanneer Guhl in de aanbieding is, zal ik deze producten zeker nog een keer aanschaffen. Mijn haar is echt opgeknapt door deze Guhl collectie.

De Guhl Herstel & Balans serie is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Klinkt heel goed!
  Het ziet mooi uit.
  Vroeger gebruikte ook dit merk haarverzorgingsproducten.
  Vooral om het kapsel glanzend te houden….

  Xoxo

  januari 28, 2018 at 05:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge