Follow:
beauty

Onmisbaar in de zomer: After Bite!

Vorig jaar hielp Amy mij met het weghalen van onkruid. Ik was nog geen minuut binnen of ze kwam heftig huilend naar binnen toe, haar hele hand rood met witte bultjes. Ze dacht een onschuldig plantje met blote handen te verwijderen en greep vol in een bosje brandnetels! Had ik destijds maar After Bite in huis gehad, dan was het leed snel geleden!

Over After Bite

After Bite is al een jarenlange bestseller in de drogisterijen. In de tijd dat ik bij het Kruidvat werkte, en daarna bij een andere drogist, verkochten wij in de zomermaanden ontzettend vaak After Bite. De After Bite verzacht en verzorgt de huid na insectenbeten. Muggen, vlooien, mieren, dazen, bijen, horzels, teken en wespen, alle beten kan After Bite aan. Maar ook beten of na aanraking van brandnetels ( daar hebben we hem ), kwallen en soortgelijke, voor de huid irriterende externe factoren, biedt After Bite verzachting, verzorging en verkoeling.

After Bite is handig mee te nemen omdat het in een simpele penvorm is. Je kan de plek waar je gestoken of gebeten bent makkelijk aanstippen. De formule bevat ammonium hydrochloride wat een snelle en effectieve neutralisatie geef van het gif in de huid.

Binnen 5 minuten heb je al resultaat! Dit hebben we afgelopen zaterdag meteen kunnen testen omdat Amy ( tja, ze is de pechvogel in ons gezin ) was “aangevallen” door een mug. Ze wreef met de pen het plekje in enkele seconde lang en al vrij snel verdween de jeuk!

De toegevoegde nertsolie in After Bite verzacht de aangetaste huid en voorkomt uitdroging.

After Bite Kids

Voor mij helemaal nieuw is de After Bite Kids. Deze is vanaf een leeftijd van 2 jaar en is speciaal voor de gevoelige kinderhuid. De milde formule verzacht en verkoelt de huid bij insectensteken en -beten. After Bite kids bevat natuurlijke ingrediënten zoals eucalyptus- en tea tree olie en aloë vera.

De After Bite Kids komt in een tubetje en is makkelijk aan te brengen. Was na gebruik wel even je handen om ervoor te zorgen dat het product na gebruik niet in de ogen terecht komt, dit voelt niet fijn. 😉

After Bite Classic 5,99/pen 14 ml

After Bite Kids 6,49/tube 20 ml

After Bite is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, DIO en G&W winkels.

Ben jij ooit weleens gestoken of gebeten door een naar beest?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply bianca

  Goede tip zeg, bedankt!

  april 5, 2017 at 06:30
 • Reply Mariëlle

  Ik gebruik altijd van eigen merk Kruidvat de insecetenbeetpen (is een soort roller) of van vsm prik weg, ook erg goed spul! Dit gaat ook standaard mee op vakantie, eigenlijk onmisbaar he?

  april 5, 2017 at 09:34
 • Reply chucky1012

  Hartelijk dank voor deze zeer goede tip!
  Ik wordt het hele jaar door door muggen gestoken.
  Hier zal ik dus zeker een aantal tubes gaan kopen….

  april 5, 2017 at 11:30
 • Reply Jessica J.

  Onmisbaar! Ik heb standaard een biologisch rollertje van Physalis in m’n tas zitten. Je weet maar nooit. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Tutorial • Twitter Cards toevoegen aan Weebly-websiteMy Profile

  april 6, 2017 at 14:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge