Follow:
anti-veroudering, beauty

Nieuw! Kruidvat Wrinkle Filling Ampoule Treatment

Dit voorjaar breidt Kruidvat de Skin Science 30+ lijn uit en introduceert, naast verbeterde ingrediënten en een nieuwe look en feel, de Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling Ampoule Treatment. Deze hoog-geconcentreerde ampullen zijn drievoudig effectief tegen huidveroudering en is de perfecte toevoeging aan de huidige Skin Science 30+ producten. 

En ik heb het geluk dat ik deze ampullen mag gaan testen. Super gaaf! Inmiddels heb ik ze al een aantal dagen getest, en kan ik er wat meer over vertellen 😉

Wrinkle Filling Ampoule Treatment

De Ampoule Treatment bevat Mimox®X Power voor stimulatie van de natuurlijke huidfuncties en verbetering van de veerkracht en stevigheid van de huid. Het krachtige concentraat met de effectiviteit van hyaluronzuur biedt intensieve hydratatie en volume en heeft een rimpelvullend effect voor een jong ogende, vollere en gladdere huid. De nieuwe ampullen zijn te gebruiken als een snelle beauty booster of als 7-daagse kuur.

Wat mij meteen opvalt is de maat van de ampullen. Deze zijn lekker groot en bevatten veel meer concentraat per ampul dan wat je voor één dag gebruik nodig hebt. Met één ampul kan ik zeker 3 dagen in de ochtend én de avond mijn gezicht en hals insmeren. Dus eigenlijk heb je met deze verpakking 3 x een 7-daagse kuur 😉

Ik had het geluk (al dacht ik daar die dagen niet zo over) dat ik twee nachten vrij slecht geslapen had. Meestal ben ik de hele dag, na zo’n nacht, gaar en vermoeid. Dit is dan ook duidelijk te zien aan mijn gezicht. Een vermoeide oogopslag en een wat doffe huid. Met het Kruidvat Wrinkle Filling ampulletje in de aanslag startte ik mijn 7-daagse kuur. En ik moet zeggen dat ik minder vermoeid oogde dan normaal. Ik heb nog geen diepe en “zware” rimpels, en ik geloof nooit dat een serum of concentraat deze rimpels kan laten ‘verdwijnen’, maar mijn gezichtshuid leek wel minder dof en wat gladder te ogen.

Zware en vermoeiende periode?

Deze ampullen zijn in mijn ogen perfect om als kuurtje te gebruiken in periodes waarin je bijvoorbeeld minder slaap hebt of het flink druk hebt. Stress en slaapgebrek laten al snel sporen achter in je gezicht en deze kuur zal hier echt bij helpen. Een frisse en stralende blik én vermindering van vermoeidheidsrimpeltjes zullen zeker te zien zijn. Verwacht geen heftige veranderingen omtrent rimpels, maar voor even een oppeppertje is deze kuur absoluut een toppertje!

Kruidvat Skin Science Wrinkle Filling Ampoule Treatment 7x 3ml –  € 7,99

Liefs Hilde

** Ik heb dit product gekregen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge