Follow:
beauty

Nieuwe kwasten van essence! girl squad collectie.

essence kwasten

essence is een merk wat mij blijft verbazen. De uitstraling blijft mij altijd trekken, ik word er vrolijk van! Ook dit voorjaar komt essence weer met een ontzettend nieuwe leuke lijn, een kwasten collectie. En laat die kwasten nou in zo’n leuk jasje gegoten zijn dat je ze alleen al wil hebben om hun looks. Ik ontving 2 van de in totaal 9 nieuwe kwasten, 9 kwasten die elke beauty liefhebber zal willen hebben!

essence kwasten

Persbericht

“In april en mei 2018 presenteert essence bij Etos een supercoole collectie voor het perfect aanbrengen van make-up, concealer en meer! De nieuwe trend edition “girl squad” biedt unieke kwasten die er stuk voor stuk uitzien als powergirls van een true “girl squad”. De collectie is speciaal ontworpen om meiden te inspireren en het gevoel te geven dat ze tot alles in staat zijn! Go girls!”

essence highlighting and contouring brush – 3,89

essence kwasten

De details die essence aan deze kwasten heeft gegeven is fantastisch. Elke kwast heeft unieke details en hebben een hoog wil-ik-hebben-gehalte. En zeg nou zelf, elk meisje (én vrouw) wil deze gave vrolijke kwasten toch in haar toilettas.

De highlighting and contouring brush is een wat grotere kwast waarmee je je gezicht prachtig kan contouren. Blush, highlighter of een bronzer, alles kan je met deze prachtige kwast aanbrengen.

essence kwasten

Zelf heb ik al een aantal essence kwasten in mijn collectie en zelfs na flink gebruik zijn ze nog in goede staat. essence is wat dat betreft écht een kwalitatief zeer goed budget merk voor kwasten.

essence kwasten

De haartjes zijn zacht en voelen prettig aan. Je kan op een hele soepele manier je contouren aanbrengen. Juist door de zachtheid van de haartjes kan je je contouren ook prima opbouwen. Je hebt bijvoorbeeld niet meteen een flinke blush streep op je jukbeenderen, je kan het heel geleidelijk aanbrengen. Zeker erg prettig voor de jonge generatie meiden die net een beetje beginnen met make-up.

essence face perfector brush – 3,89

essence kwasten

De face perfector brush is wederom een juweeltje van een kwast. De kwasten zijn overigens erg stevig van materiaal, ze liggen daardoor erg prettig in de hand. De taps toelopende, superzachte kwast is ideaal voor het aanbrengen van alle soorten poedertexturen. Ideaal om mee te blenden!

essence kwasten

En uiteraard is er ook een super leuke andere kant van de kwast. De details….I love it!

essence kwasten

Ook van deze kwast zijn de haartjes heerlijk zacht. Blenden, poeder aanbrengen, een multifunctionele kwast! Van mij al een favoriet!

Zoals jullie kunnen zien is de hele collectie echt een musthave. Perfect om je kwastencollectie compleet te maken. De volgende kwasten zijn er nog meer verkrijgbaar vanaf april:

 • blending brush – 1,99
 • angled smokey eye brush – 2,39
 • eyeshadow brush – 1,99
 • brow and liner brush – 1,99
 • define & fade lip brush – 1,99
 • concealer brush – 3,39
 • all-rounder cream brush – 3,59
 • make-up bag – 2,99
 • nail & styling stickers – 1,39

Welke kwasten staan er op jouw wishlist?

Liefs Hilde

** Ik heb deze kwasten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooi en zo apart
  Die gaan op mijn wishlist.

  Xoxo

  februari 23, 2018 at 06:27
 • Reply Rachel

  Wat een super schattige kwasten!
  Rachel onlangs geplaatst…Colors to Cover – Kruidvat uitgroei spray – ReviewMy Profile

  februari 24, 2018 at 07:47
 • Reply Jessica J.

  Mijn stijl is het niet, maar ik vind ze wel erg schattig! Fijn om te lezen dat de Essence-kwasten zo degelijk zijn, dat wist ik niet. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush | Yuge Hot Oil TreatmentMy Profile

  februari 24, 2018 at 14:45
 • Reply Jouvence

  Wat een leuke kwasten!

  februari 25, 2018 at 09:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge