Follow:
beauty, samenwerking

Nieuws van Loveli

Het is alweer een tijdje geleden dat we jullie hebben verteld over Loveli. Het merk van “de aluminium vrije deo’s” die ze verkopen bij Viva Donna. Ze hebben daar echt niet stil gezeten en zijn nog steeds bezig om mooie natuurlijke en verzorgende producten te lanceren. Zo ook de afgelopen periode. We zullen een stukje van de sluier oplichten en we kunnen alvast vertellen wat er allemaal nog aan gaat komen.

Nieuwe Loveli producten:

· Coconut Deodorant Limited edition

· Rebel for men Zenzei Power Deo

· Facemasker & facescrub

· Eye serum

· Mini deodorantjes

Uiteraard zullen we jullie wat meer hierover vertellen.

Loveli Coconut Deo

Deze deodorant hebben ze eenmalig gemaakt en is voor de fans van de kokosnootgeur. Een topper voor de zomer dus, want het heeft echt zo’n heerlijke zwoele zomerse geur. Deze deodorant is er alleen in 30ml variant.

Loveli Rebel for men Zensei Power

In de mannenlijn hebben ze er een nieuwe deodorant geur bij. Waar de Fresh cotton lekker fris is, is deze wat warmer en stoerder qua geur. Hij is er in 75 en 30ml en uiteraard ook in navulling te krijgen.

Loveli Facemasker & facescrub

Een super mooie aanvulling in de gezichtsverzorging collectie zijn de scrub en het masker. De scrub is er in 2 varianten; de sensitieve en de gewone. Zowel de scrub als het masker zit in een tube die gemaakt is van een natuurlijk afbreekbaar materiaal zodat het niet slecht is voor het milieu. Het is altijd aan te raden om een scrub te gebruiken voordat je een masker opdoet. Doordat je de huid ontdoet van de dode huidcellen, wordt het masker veel beter opgenomen en heeft het dus een zichtbaar beter resultaat. Ze zijn verkrijgbaar in tubes van 30ml en in voordeel setjes met 2 producten.

Loveli Eye serum

Ook het oogserum in de gezichtsverzorgingslijn is een welkome aanvulling. De ogen zijn de plek waar je als eerste huidveroudering gaat ontdekken naar mate je ouder wordt en die kwetsbare huid moet je dus goed verzorgen. Dit doe je met een speciale oogverzorging want de huid rondom de ogen is 7x dunner dan de rest van het gezicht en daardoor heeft een dag of nachtcrème niet het gewenste resultaat. Het oogserum is verkrijgbaar in de 15ml pompje.

Loveli Travel mini deodorant

Ze zijn zo schattig die kleine mini deodorantjes. Ze zijn super handig voor in je tas en voor op vakantie. Je doet er ongeveer 2 weken mee! Ze zijn er in de geuren Fresh Cotton, Sweet Orange, Power of Zen en Apple blossom.

Nieuwe producten Loveli producten die in de maak zijn is de Loveli Zonnebrand lijn.

Super leuke en mooie aanvulling. Maar daar moeten we dus nog even op wachten. Als het er is dan vind je dat uiteraard het snelste op de Viva Donna Blog Pagina

Als je nog vragen hebt over de Loveli producten dan kan dat natuurlijk altijd via: mailto:info@vivadonna.nl

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge