Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #210

hillybillybeauty.nl

Herfstvakantie! Deze week waren de kids lekker vrij en konden ze even genieten van de rust. We kregen nog wat visite voor Amy haar 16e verjaardag, ik werkte wat over bij Paagman en de kast is eindelijk juist geleverd. Ook kreeg ik vrijdag een geweldige kerstkalender van mijn moeder. Hoe onze week was afgelopen week kunnen jullie zien in deze diary!

Maandag

Vandaag mocht ik extra werken bij Paagman. Ik moet stiekem toegeven dat ik het heerlijk vind om extra te werken. Ik heb lichtelijke afkickverschijnselen als ik een aantal dagen achter elkaar vrij ben, haha. Ik heb echt mijn plek gevonden daar.

In de avond kwamen mijn vader en (bonus)moeder en broer langs voor Amy haar verjaardag. Dit was nog een gezellige afsluiter van een geslaagde dag.

Dinsdag

Ik heb vandaag een dagje vrij met de kids thuis. Amy ging vandaag voor het eerst werken bij de Etos. Ze heeft daar een bijbaantje en ze vond het geweldig. Een erg leuk team, leuke werkzaamheden en een salaris. Super blij dat ze dit heeft aangepakt en dat het zo goed bevalt. Die zelfstandigheid is goed voor haar!

Woensdag

Thomas is begonnen met een typecursus. Zijn juf had gezegd dat hij hier al klaar voor was en deze vakantie was een mooie aangelegenheid om alvast te beginnen. 12 Weken, elke dag een les online. En hij doet het al supergoed!

Ook kwam vandaag EINDELIJK het juiste deurtje met dit keer ook glas wat heel was. Dit bedrijf (Zitten & Liggen) is echt bagger. Ze zijn in totaal 5 keer langs geweest voor deze kast tot hij eindelijk helemaal compleet in onze woonkamer stond. En we bestelde deze kast al in mei hè! De twee andere zaken waar we meubels hadden gekocht leverden, ondanks Covid-19, gewoon prima. Vooral de communicatie van dit bedrijf is zéér ondermaats. Ze hebben letterlijk geen enkele keer uit zichzelf ons op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ook kwam er nooit een excuus wanneer er wéér iets mankeerde bij het leveren. Deze winkel is absoluut NIET aan te bevelen.

Gelukkig dat de kast nu wel eindelijk staat. Ik moet nog een beetje kijken hoe ik hem het leukste kan inrichten. Maar dat komt vanzelf wel in de loop van de tijd.

Amy en Fenna gingen vandaag naar de bioscoop. Fenna had dit aan Amy als cadeautje gegeven, zo lief!

Wat een heerlijke meiden heb ik toch 😉

Donderdag

Vandaag begon ik al om 12 uur. De maatregelen die weer zijn afgekondigd hebben mijn koopavond met een uurtje verkort, dus dan is het lekkerder als ik ook wat eerder kan beginnen. Ik mocht vandaag een heel stuk eerder beginnen, happy me! Op mijn werk zag ik ook al een perfect sinterklaascadeautje voor Thomas:

We zullen tijdens de wintermaanden toch meer spelletjes doen omdat we niet echt veel op visite kunnen waarschijnlijk. En Dog Man is één van Thomas zijn favoriete boeken. Deze zit dus al in de cadeautas 😉

Ik kreeg in de avond nog een appje van Andries. Hij ging even met Thomas een ritje maken op de brommer. Dat vond Thomas natuurlijk wel gaaf, haha

Vrijdag

Vandaag een dagje vrij. Ik kon dus mooi even aan mijn blog werken en in huis aan de slag. Ik kreeg van Chantal van Tantilly een paar foto’s binnen van nieuwe stofjes. Oeh, nice!

En ik kreeg mijn nieuwe Harry Potter minalima boek binnen. Deze editie is werkelijk prachtig. Een absolute musthave voor de Harry Potter fan!

Zaterdag

Vandaag een dag werken op de planning. We stonden met een flinke groep, wat altijd erg gezellig is. Je merkt wel dat door Covid-19, en de nieuwe maatregelen het een stuk rustiger is in de winkels. Maar ja, we moeten er maar het beste van maken.

Andries ging met Thomas nog even een stukje fietsen overdag.

Mijn schoonouders kwamen in de middag voor Amy haar verjaardag nog. Zij hadden de airfryer meegenomen, dus ik kon vanuit mijn werk lekker aanschuiven. Ideaal.

En in de avond natuurlijk de finale van Wie is de Mol gekeken. Gezellig met Amy en Fenna, hapjes erbij en genieten…

Ik kijk alweer uit naar het nieuwe seizoen in januari!

Zondag

Vandaag grotendeels aan het huishouden gewerkt. Vooral die mega strijkmand aangepakt. Ook werd het wel weer tijd om mijn pony te knippen. Ik vind dat altijd lastig, maar ik ben wel altijd blij als hij weer netjes is bijgewerkt. Staat toch leuker dan mijn blote billen gezicht…haha

Ook lekker gelezen vandaag, dat schiet er sinds ik werk wel een beetje bij in. Dus een heerlijk dagje waarin we allemaal een beetje relaxed deden. Morgen weer de kids naar school en op tijd uit bed!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge