Follow:
beauty

Utsukusy Rosa Mosqueta creme met thermaal water

Utsukusy

Utsukusy is een merk wat altijd een speciaal plekje heeft bij mij. Ik heb al de nodige producten mogen testen en alle producten heb ik tot op de laatste druppel opgemaakt. Van Utsukusy geef ik eigenlijk zelden wat weg aan familie of vrienden omdat ik het zelf heerlijke producten vind om te gebruiken. Op dit moment test ik de Rosa Mosqueta crème, ben ik hier ook zo tevreden over?

Utsukusy

De Rosa Mosqueta crème komt in een handige tube met 100ml inhoud. De combinatie rood met goud zie je vaker bij Utsukusy en straalt luxe uit. Staat ook weer mooi in de badkamer! ( een vrouw wil natuurlijk ook iets moois om naar te kijken 😉 ).

De eigenschappen van Rosa Mosqueta moest ik even opzoeken. Ik zag op de verpakking al staan dat er thermaal water in verwerkt zit, dit is natuurlijk top voor de hydratatie! Ook de SPF15 is duidelijk vermeld op de tube, dat helpt natuurlijk weer de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Rosa Mosqueta heeft regenererende eigenschappen, verstevigt de huid, voorkomt rimpels en vermindert fijne lijntjes. Eigenlijk dus een zeer complete crème voor de huid.

Utsukusy

Utsukusy is tevens een mooi merk als je graag dierproefvrije producten wenst. Dan kan je bij Utsukusy terecht!

De crème wordt geadviseerd voor een normale tot droge/zeer droge huid. Ook de rijpere huid kan deze crème perfect gebruiken. Ik heb zelf een normale tot gecombineerde huid, dus ik was heel erg benieuwd of deze crème niet wat te vol zou zijn voor mij.

Utsukusy

Zo op het eerste oog zie je inderdaad een lekkere volle crème. Soms neemt mijn huid die prima op. Helaas is deze crème voor mij, voor overdag, te vol. Ik had hem aangebracht, maar het intrekken kostte redelijk wat tijd. Nadat ik mijn foundation had aangebracht sprong ik op de fiets om de kids naar school te brengen. Eenmaal op het schoolplein “liep” de crème, en dus ook mijn foundation, van mijn gezicht af. Ik moest mijn gezicht echt droog deppen om er niet volslagen idioot bij te lopen, haha.

Op dagen dat ik niet zo’n haast heb, of geen foundation draag, kan ik de Rosa Mosqueta crème wél in de ochtend gebruiken. Dan heb ik de tijd, zodat de crème rustig kan intrekken. En wellicht in de koude wintermaanden, als mijn huid droger is, dat de crème wel snel intrekt. We zullen het zien! Tot die tijd gebruik ik hem lekker in de avond ( de SPF heeft dan niet echt een functie, maar alle andere positieve eigenschappen van de crème benut ik allemaal ).

Utsukusy

Heb jij dus een droge huid, die in deze tijd van het jaar écht even wat extra’s kan gebruiken? Dan is deze crème een absolute musthave! Compleet in zijn werking, ruikt lekker en voedt de huid optimaal. Utsukusy is echt een fantastisch merk om jezelf eens op te trakteren.

De Rosa Mosqueta Rosehip Crème is verkrijgbaar in de webshop voor 42 euro à 100ml.

Collega bloggers Jolanda van Zazazoo en Astrid van Miss Sentinelli hebben ook beide een crème van Utsukusy getest. Benieuwd naar hun ervaring? Check hun blog!

Wat voor huidtype heb jij?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Hier ben ik nu zo benieuwd naar….
  Want niets is zo goed als een huidverzorgingsproduct met thermaal water…..

  Xoxo

  september 27, 2017 at 11:38
 • Reply Mariëlle

  Wat een toffe verpakking met dat rood! Mijn huid is juist vet (en heel gevoelig voor onzuiverheden), maar als je een droge huid hebt, zal hij inderdaad wel prettig zijn!

  september 29, 2017 at 11:24
 • Reply Jolanda

  Mooie review! Lief dat je mij noemt ❤️
  Jolanda onlangs geplaatst…De wereld van Instagram software: GramistaMy Profile

  oktober 1, 2017 at 16:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge