Follow:
video

Opgemaakt April 2017

Elke maand show ik weer wat ik allemaal opgemaakt heb. Het is altijd een boel, dus pak een kopje thee erbij en enjoy!

Welk artikel komt bij jullie elke maand wel op?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Annette

  Micellair water gaat bij mij bijna elke maand wel op net als een shampoo of douchegel. Voor de rest wisselt het veel.

  mei 4, 2017 at 17:01
 • Reply bianca

  Leuke video weer. Je bent naar de DM geweest, ik ben jaloers ben heel benieuwd wat je allemaal gekocht heb, ik vind de verleiding altijd groot bij de DM, zo goedkoop dan neem ik altijd te veel mee. Maar geniet er wel altijd van.

  mei 4, 2017 at 19:07
 • Reply bianca

  De bananenshampoo en conditioner heb ik ook gekocht en die geur zo lekker er zou hiervan echt een hele bodylijn moeten komen. Mijn haar zit goed met dit setje en krijg ook een mooie glans ervan.

  mei 4, 2017 at 19:39
 • Reply Irina

  Ik ben heel erg benieuwd naar je DM aankopen: komt er een aparte shoplog?
  Vind het overigens nog altijd bizar hoe veel jullie opmaken per maand, haha.

  mei 4, 2017 at 20:29
 • Reply Beautyjuf

  Ik heb weer genoten van je opgemaakt-filmpje! Ik vind het knap dat je maandelijks zoveel producten opmaak. Ik heb nog een ‘oude’ body butter van Vineyard Peach, The Body Shop. De substantie is zéér stevig. Vergelijkbaar met een roomboter. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de substantie van de nieuwe variant! Maar, ik heb het vermoeden dat deze hetzelfde is…
  Beautyjuf onlangs geplaatst…Embryolisse CicalisseMy Profile

  mei 5, 2017 at 21:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge