Follow:
Outfit

Outfit: Mijn nieuwe Esprit Spijkerjasje!

Sans-Online

Het weer gaat zich langzamerhand omtoveren naar een heerlijk voorjaarsklimaat. De hoogste tijd om je kast eens na te lopen en te kijken wat er nog mist voor het heerlijke voorjaar! Wellicht is het tijd voor een nieuwe jeans of moet je hoognodig eens gaan neuzen bij de nieuwste zomerjassen? Ik wist in ieder geval dat ik een spijkerjasje nodig had. En die vond ik!

Sans-Online

Ik wilde graag een spijkerjack voor bij mijn Tante Betsy jurkjes en ik kon maar geen perfect jasje vinden. Ik wilde er wel één die stretch was aangezien ik dat lekkerder vind zitten. Ook vind ik de kleur van de spijkerstof belangrijk, niet te licht en niet te donker. En uiteraard het model! Dat is wellicht nog het belangrijkste van allemaal 😉

Sans-Online

Ik bestelde mijn spijkerjasje bij Sans-Online. Wat ik fijn vond is dat ik kon kiezen voor gratis verzenden en het pakketje dan kon ophalen bij een DHL afhaalpunt. Deze zit vlakbij een supermarkt waar ik vaak boodschappen doe, dus ideaal! Ik kreeg al vrij snel een mailtje dat het pakketje klaar lag, snelle service dus!

Het jasje kwam in een hele leuke verpakking. Een soort paarse jute zak, leuk bedacht! Het jasje zelf was ook nog in plastic verpakt.

Sans-Online

Ik had mazzel dat het jasje van Esprit in de sale was. Hij kwam daardoor op 42 euro, een zeer mooie prijs voor een spijkerjasje die helemaal mijn smaak is! Ik heb gekozen voor maat L en hij valt prima op maat. Als ik wat zou afvallen zit hij nog steeds als gegoten.

Sans-Online

De kleur van het spijkerstofje is niet egaal en dat vind ik juist zo leuk aan dit jasje. Het verloopt een beetje van licht naar donker en geeft daarom een heel mooi effect.

Sans-Online

Hij valt precies mooi op mijn heupen. Aan de onderkant zou je het jasje nog iets kunnen verstellen zoals je aan de knoopjes kan zien. De naden op de rug geven een leuk detail.

Sans-Online

Op de voorkant lopen ook diverse naden en door de zakjes en vale plekjes krijg je een heel interessant jasje. Geen standaard, simpel spijkerjack, maar een gaaf uniek jasje! Dáár werd ik verliefd op!

Sans-Online

Uiteraard heeft het jasje ook nog zakken. Deze zijn niet heel erg diep, en zal ik denk ik ook niet snel gebruiken. Maar ze zijn er wel! Just so you know 😉

Detail foto’s

Sans-Online

Sans-Online

Sans-Online

Sans-Online

Sans-Online

Sans-Online

Sans-Online

Niets teveel gezegd toch? Kleine details van een beetje vale plekjes, mooie naden en kleurverloop maakt dit jasje tot mijn nieuwe favoriet! Elke vrouw zou zo’n mooi jasje in haar kast moeten hebben eigenlijk. Ik gok dat hij iedereen zal staan.

Draag jij weleens een spijkerjasje?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Romy

  Wat een prachtig jasje! Hij staat je echt heel erg mooi en zit inderdaad als gegoten. Ik heb zelf sinds kort mijn spijkerjasje weer helemaal ontdekt. Ik draag hem graag en vind dat hij mijn outfits vaak net iets stoerder maakt.
  Romy onlangs geplaatst…Wat betekent vrijheid voor mij?My Profile

  mei 5, 2017 at 07:46
 • Reply jeapiebel

  Het ziet er goed uit! 🙂

  mei 5, 2017 at 09:56
 • Reply Irina

  Hij ziet er erg mooi uit! Zelf ben ik ook nog altijd op zoek naar een mooi spijkerjasje: die staat echt al jaren op mijn wishlist.

  mei 5, 2017 at 10:03
 • Reply chucky1012

  Zo hip en stoer jack!
  Fijn merk.

  mei 5, 2017 at 11:27
 • Reply Jobke

  Leuk jasje! Ik draag in het voorjaar zelf ook vaak een spijkerjasje. Ideaal vind ik ze!

  mei 5, 2017 at 12:01
 • Reply Kim

  Ohhh super leuk! En wat een leuke laarsjes heb je hier aan zeg. Te gek! Spijkerjasjes zijn zooooooo tijdloos! Ik heb er laatst toevallig eentje gepimpt voor de mijn oudste telgje. Super leuk geworden ook
  Kim onlangs geplaatst…Sudocrem alleen voor kids? No way!My Profile

  mei 5, 2017 at 12:29
 • Reply MoniqueMichelle

  Super leuk jasje! Hij past je ook precies goed.

  mei 5, 2017 at 12:31
 • Reply Eline

  Tof jasje! Ik heb geen spijkerjas, maar wel enkele bloezen 😉

  mei 5, 2017 at 12:41
 • Reply Tifosanele

  Heel leuk jasje! Mooi!

  mei 5, 2017 at 12:51
 • Reply Beau Bewust

  Leuk jasje!

  mei 5, 2017 at 12:53
 • Reply Esther

  Leuk jasje! Ik draag ze van de zomer ook altijd graag. Die van Esprit zijn fijn. Steps heeft deze collectie ook een hele mooie zonder kraag. Ook leuk!

  mei 5, 2017 at 13:41
 • Reply Sarah

  Super leuk jasje! De kleur is fantastisch mooi 😀 Je gaat hier gegarandeerd veel plezier aan hebben.

  mei 5, 2017 at 16:24
 • Reply mieke | mieksmind

  leuk jack! een spijkerjasje is ideaal want je kunt er zoveel mee combineren

  mei 5, 2017 at 17:32
 • Reply Jolanda

  Superleuk! Ik ben nog steeds op zoek naar een spijkerjasje maar nog geen mooie kunnen vinden of een die niet te kort is. Deze ziet er wel erg leuk uit!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Delilah Cosmetics Pure Light Illuminating PowderMy Profile

  mei 5, 2017 at 21:27
 • Reply Astrid

  Mooi jasje. Spijkerjasjes zijn tijdloos, ze kunnen bijna altijd!
  Astrid onlangs geplaatst…Only You Poppy & Lily reviewMy Profile

  mei 5, 2017 at 22:54
 • Reply Lieke van Veen

  Mooi jasje. Hopelijk blijft die kleur zo. Ik heb ook een Tommy Hilfiger broek die zo’n kleur heeft, maar heb het idee dat die kleur een beetje vervaagd.

  mei 6, 2017 at 00:37
 • Reply Petra van Vliet

  Wat een mooi jasje Hilde!
  Staat je goed.
  Ik draag mijn hele leven al spijkerjasjes, ik hou er zo van!
  Nu heb ik al jaren hetzelfde spijkerjasje van Didi zonder kraagje met een soort embleem op de achterkant, zonder stretch en toch een heerlijk jasje.

  Veel plezier met je jasje

  mei 6, 2017 at 09:46
 • Reply Frederique

  Ja, ik houd van spijkerjasjes gecombineerd met een jurk. Deze heeft een mooi model!

  mei 6, 2017 at 10:03
 • Reply Marloes

  Wat een superleuk jasje! Hij staat je echt heel mooi. Ik draag zelf ook echt heel vaak een spijkerjasje, zo leuk! 🙂

  mei 6, 2017 at 10:33
 • Reply Elles

  Leuk! Staat je heel erg goed, Hilde!
  Liefs,
  Elles

  mei 6, 2017 at 13:26
 • Reply Lotte

  Het jasje staat je echt super goed! Ik ben zelf niet zo van de spijkerjasjes maar vind ze bij andere altijd wel heel leuk 😀

  mei 7, 2017 at 10:58
 • Reply Miryam

  Wat een leuk jasje! Een goede spijkerjas is een absolute must have. Ik ben nog steeds op zoek.

  mei 10, 2017 at 20:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge