Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Senorita Navy

Tante Betsy Senorita

Ik heb in mijn winkelmandje bij de online shop van Tante Betsy nog zo’n 20 jurkjes zitten. Waarom? Geen idee! Ik kan ze toch nooit allemaal kopen ( of ze moeten opeens flink in de sale komen natuurlijk ). Vorige week zag ik dat de Senorita Navy niet meer in mijn maat op voorraad was! Toen raakte ik toch lichtelijk in paniek. Gelukkig heb ik een kort lijntje met de Tante Betsy girls en bleek er toch nog één op voorraad te zijn.

Pfew! Ik had deze namelijk tijdens mijn bezoek aan Tante Betsy bij de fotoshoot al gespot en ik vond hem toen al super gaaf. Ik was dus blij dat ik niet misgreep!

Tante Betsy Senorita

In deze jurk is mijn buik wel erg zichtbaar als ik geen correctieslip draag. Dat zie je op deze foto’s wel duidelijk. Aan de ene kant denk ik, so be it! Mijn buik hoort nou eenmaal bij mij op dit moment. Aan de andere kant stoor ik mij er een beetje aan. Dat laatste geeft mij wel weer een goede drijfveer om door te gaan met het afvallen. ( en planken niet te vergeten! )

Tante Betsy Senorita

Ik draag van de Senorita een maat L en die zit verder prima. Een maat groter zou bij mijn halslijn te groot zijn geworden. Dus ik draag deze jurk in het vervolg mét een corrigerend broekje eronder. Ook past het Formula One vestje er super bij!

Tante Betsy Senorita

Tante Betsy Senorita

Op de jurk zitten onderaan en op de mouw prachtige geborduurde bloemen. Echt heel netjes gedetailleerd en een waar kunstwerkje om naar te kijken vind ik. Hierdoor viel ik ook als een blok voor de jurk! Dan maar even flink aan de bak om hem ook bij mijn buik mooier te laten zitten.

Tante Betsy Senorita

Het model van dit jurkje heet Carmen en heeft een mooie ronde hals met koordje. Het koordje kan je aantrekken waardoor je hem mooi aangesloten krijgt. Onder de boezem loopt de naad met een klein plooitje bij elke borst.

Tante Betsy Senorita

Ook met een spijkerjasje ( Esprit is mijne van ) kan je weer een wat andere look creëren. Ik vind dat experimenteren met verschillende kleuren vestjes, spijker en langere vesten echt zo leuk om te doen! Hierdoor kan je je jurkje op vele manieren aan en is het nooit hetzelfde. Ik ga binnenkort ook weer eens wat meer met fellere kleuren panties ( die ik in overvloed heb ) combineren. Ik pak nu vaak veilig zwart, maar rood en roze vind ik vaak ook heel gaaf!

De Dress Senorita is verkrijgbaar in zwart en navy en kost 79,95. Er zijn niet heel veel maatjes meer op voorraad bij Tante Betsy, maar wellicht zijn er nog andere online stores die ze op voorraad hebben.

Doe jij iets speciaals om je buik in bepaalde kleding te verhullen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Romy

  Wat een prachtig en lekker vrolijk jurkje! Die borduursels/applicaties zijn echt heel leuk!
  Romy onlangs geplaatst…Favorieten in de spotlights: mei 2017My Profile

  mei 4, 2017 at 07:32
  • Reply Roelien

   Tja die buik, na 3 kids niet meer strak te krijgen, maar met een hoge taille onderbroekje en strak hempje nog redelijk te verbloemen

   mei 4, 2017 at 11:28
 • Reply Elles

  Staat je goed! Die bloemetjes erop vind ik echt heel erg leuk!
  Liefs,
  Elles

  mei 4, 2017 at 09:33
 • Reply Jolanda

  Heel erg leuk! Die bloemdetails maken het lekker fleurig en erg geschikt voor het zonnetje.
  Jolanda onlangs geplaatst…Drs. Leenarts Suncare SPF30My Profile

  mei 4, 2017 at 09:37
 • Reply Heidi

  Goeie tip, gaan eens online kijken voor wat inspiratie!

  mei 4, 2017 at 09:38
 • Reply Natascha

  Wat een leuk jurkje 🙂 Ik kende de webshop van Tante Betsy nog niet, ik ga die zo even checken 🙂

  mei 4, 2017 at 09:39
 • Reply Emmy

  Ik ga er eens kijken… Leuke combi met dat spijkerjasje

  mei 4, 2017 at 09:53
 • Reply Brigitte

  Ik heb deze ook & ik vond het ook leuk een keer een wat rustiger jurk met die geborduurde applicaties er op. En de bovenkant is ook weer eens wat anders!

  mei 4, 2017 at 10:13
 • Reply Martiena de Graaf

  Ik vind het altijd leuk als je een blog maakt met foto’s. Je straalt en dit laat zien dat je het leuk vindt om te doen! Dit zie je niet altijd bij iedereeen. Met de passie zit het dus goed 🙂 Leuk dat je zo’n jurkje gaat combineren met andere kledingstukken. Je geeft me weer inspiratie! Bedankt

  mei 4, 2017 at 10:31
 • Reply Jobke

  Dit vind ik ook weer een erg leuk Tante Betsy jurkje! En ik vind het ook super dat je zo’n jurkje gewoon draagt ondanks je onzekerheden. Embrace your curves! Zou ik zelf ook meer moeten doen. 😉

  mei 4, 2017 at 10:43
 • Reply Astrid

  Hey Hilde, weer een prachtige outfit hoor! Ik snap wel dat je je stoort aan je buikje, al vind ik dat je er nog steeds stralend uitziet! In een dergelijke jurk is een buikje nou eenmaal lastig te verbergen. Ik draag zelf graag wat wijdere kleding van boven om mijn buikje te verbergen en inderdaad corrigerend ondergoed onder strakke kleding 🙂 Planken gaat je wel helpen! (Ik moet ook hoognodig weer ermee beginnen bijna vier maanden na de bevalling…)
  Astrid onlangs geplaatst…Only You Poppy & Lily reviewMy Profile

  mei 4, 2017 at 10:45
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat is dit toch een leuke jurk, ik heb de zwarte senorita nog steeds in mijn hoofd…het is zo’n gave jurk en wat leuk hè dat de borduursels weer terug zijn. Hij staat jou ook heel mooi! Wel grappig dat jij sneller de navy kleur van een jurk uitzoekt en ik val voor de zwarte versie hihi :).
  Oh en ik doe helemaal niks om mijn buik te verbergen, die is er nu eenmaal en ik heb een enorme buste die goed afleidt whahaha.
  Weet je wat het is de meeste mensen denken alleen maar ‘oh wat een leuk mens in een mooie jurk’, mannen denken weer in billen en borsten…die zitten echt niet naar onze buik te staren whahaha.
  Dus nee ik wurm me niet in dat soort dingen (werkt bij mij ook niet), wel draag ik graag een invisible slip of zo die je niet door de jurkjes heen ziet (ik merk dat ik steeds minder van de strings draag ;)).
  Geniet van je jurk…oh ik ga toch eens kijken of de zwarte er nog in mijn maat is. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Sendra Ibiza Boots – Boeties.nl reviewMy Profile

  mei 4, 2017 at 11:07
 • Reply mieke | mieksmind

  Donkerblauw staat je goed! de bloemen maken het helemaal af. die bloemen stiksels zijn ook helemaal hip hé ik heb ze ook op mijn blouse zitten

  mei 4, 2017 at 12:16
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Tante Betsy is zo helemaal mijn stijl!
  Ik vind ze super mooi, vrolijk, kleurrijk!
  Het staat je goed! 🙂

  mei 4, 2017 at 12:50
 • Reply carlijn

  Wat een leuk jurkje; staat je mooi! Ben zelf ook gek op bloemenprints, dus deze zou goed in mijn kast passen 😉

  mei 4, 2017 at 14:08
 • Reply carrieremamma

  JE bent wel een echte tante betsie fan 😉 Ik kende ze helemaal niet deze jurkjes. Maar aangezien ik graag jurkjes draag ga ik eens even kijken of er iets voor mij bijzit. BTW een slimme tip om dingen in je winkelmandje te zetten en wachten op de uitverkoop haha

  mei 4, 2017 at 14:13
 • Reply rowan

  Wat ben je vrolijk! Leuk om te zien en de jurk staat je prachtig.
  Jammer genoeg kan ik bijna nooit jurkjes aan door mijn werk, maar ik ga zeker even naar de site om te koekeloere, want deze ken ik nog niet.
  Mijn favo is je look met het spijkerjasje!

  mei 4, 2017 at 16:25
 • Reply Claudia

  Staat je goed hoor dit jurkje en mooie kleur blauw. En die bloemen maken het helemaal af. Ik gebruik wel eens onder strakke kleding een corrigerend broekje.

  mei 4, 2017 at 16:27
 • Reply Irina

  Wat een leuk ding met die details! Ik ben nog op zoek naar een leuke spijkerbroek of A-lijn spijkerrokje met dit soort bloemendetails: vind dat zo leuk!

  mei 4, 2017 at 20:34
 • Reply chucky1012

  Zo leuk en het staat je goed!

  Xoxo

  mei 5, 2017 at 08:11
 • Reply Sylvia

  De geborduurde bloemen maken m wel heel leuk! Met jeansjasje en stoere boots helemaal af!

  mei 7, 2017 at 13:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge