Follow:
fashion, samenwerking

Outfit inspiratie voor de feestdagen

Ook al is het nog onzeker hoe we in Nederland de feestdagen mogen vieren, je wil er toch altijd wel feestelijk uitzien. Ook de dagen voor Kerstmis moet ik op mijn werk een mooie feestelijke outfit dragen. Dit vind ik altijd ook ontzettend leuk! Iedereen ziet er mooi en feestelijk uit en je krijgt meteen een beetje extra voorpret voor de Kerstdagen. Ook als vanuit de regering wordt besloten dat we Kerst maar heel klein mogen vieren trekken wij alles uit de kast om mooi voor de dag te komen. De haren mooi, make-up feestelijk aangebracht en natuurlijk je mooiste outfit. Ben je er nog niet helemaal uit wat je tijdens de feestdagen wilt dragen? Dan heb ik hier wat inspiratie voor je!

Kerstjurken

Ik hou van jurken! Op de één of andere manier voel ik mij hier altijd een stuk vrouwelijker en feestelijker in. Ik heb jurkjes voor alledaags, jurkjes die iets netter zijn en voor mijn werk perfect zijn, maar eigenlijk nog niet heel veel feestelijke jurken. Ik vond het dus ook geen straf om online op zoek te gaan naar prachtige jurken die in mijn ogen perfect zijn voor de feestdagen. Zo vond ik deze prachtige longdress bij studio anneloes.

Door het ceintuur bij de jurk leg je mooi accent op je taille. Ik draag ook vaak een mooi gouden glitterriempje om mijn jurkjes heen om het nog een extra feestelijke touch te geven. De split aan de voorkant van deze jurk vind ik ook heel leuk. Ik zou er evt nog een panty onder dragen. Je kan deze jurk met stoere schoenen combineren of met mooie hakken. In mijn ogen is dit de perfecte feestjurk. Ook omdat ik hem prima voor mijn werk kan dragen en het dus geen jurk is die na de kerst weer voor een jaar de kast in gaat.

Wil je toch een iets korter jurkje is deze van het merk NIKKIE ook erg leuk! De Nikkie Francy Midi Dress zorgt voor een zwierig effect door alle laagjes en ruffeltjes die het jurkje heeft. Ook de stof vind ik chique en feestelijk. Het V-halsje met het leuke accent met het touwtje zorgt voor een extra leuk detail.

Wil je liever ‘Glitter all the way’? Dan is dit jurkje van LIU JO wellicht helemaal jouw stijl. Met een mooie gouden glitter en een mooi sexy model steel jij vast de show!

Mijn puberdochter heeft een soortgelijk jurkje en het staat haar fantastisch! Zij heeft ook wel een mooi figuurtje voor een jurkje in dit model. En wanneer het licht op het stofje valt is het één grote glitter party. Super mooi!

Ik kwam nog een prachtige jurk online tegen. Een tikkeltje anders door de kleur, maar zo ontzettend mooi….

Deze is van het merk Freebird. Ik vind de print echt zo ontzettend mooi. Sowieso ben ik ook fan van blouse-jurken. Het voordeel daarvan vind ik de mooie halslijn en het kraagje. Ik hou daar ontzettend van. Ook zou ik voor mijn feestjurk altijd een jurk kiezen met lange mouwen om mijn bovenarmen te ‘verdoezelen’. Dit is natuurlijk persoonlijk 😉

Wat ik leuk vind aan het speuren naar mooie jurken online is dat je vaak merken tegenkomt waar je nog nooit van hebt gehoord. Ook veel merken van Nederlandse bodem, wat ik extra leuk vind. Zo stuitte ik op deze jurk van Milla Amsterdam. Ook zo’n pareltje van een jurk.

Nou, als toetje nog één feestelijk midi jurkje. Gewoon omdat ik wellicht ooit een keer out of the box moet gaan en voor een korter jurkje moet kiezen….wellicht….ooit 😉

Een heel mooi simpel, stijlvol zwart jurkje. Dit kan je natuurlijk met mooie sieraden extra feestelijk maken. En ik denk dat deze lengte voor mij nog prima kan. En een basic zwart jurkje in je kast is ook eigenlijk een must. Deze is van Filippa K overigens.

Heb jij je feestelijke outfit voor Kerstmis al in je kast hangen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge