Follow:
beauty

Primark Kwasten Set Trolls

Trolls

Loop je met je dochters wat te snuffelen voor badkleding en zomerkleding, kom je bij de Primark in de beauty hoek. Wow, ik wist niet eens dat daar zoveel leuke items te koop waren! Bij Primark hadden ze een stelling in Trolls stijl en daar stonden deze geweldige kwastensets te shinen. Die gingen mee naar huis!

Trolls

De verpakking is niet super de luxe te noemen. Gewoon simpel plastic met wat tekst en een prijsstickertje. ( en dat is nogal een leuk prijsje! ). De kleurtjes van de kwasten trokken ons vooral. ( ja, ook de dochters zijn ervoor gevallen ). Beetje neon, lekker knal!

Trolls

5 Kwasten voor 9 euro. En wat voor kwasten! Heel divers mét nog een leuke etui erbij. De kwasten die in de set zitten zijn:

Trolls

De grotere kwasten zijn heerlijk zacht die toch stevig aanvoelen. Het leuke aan de kwasten vind ik ook de gekleurde uiteinde van de kwasten. Ze doen mij inderdaad denken aan de haartjes van de trollen.

Met de stippling brush kan je heel fijn je foundation aanbrengen. Het brengt vrij luchtig aan en daardoor kan je je foundation mooi verdelen. Prima! De powder en contour brush doen ook prima hun werk. Voor budgetkwasten echt super fijn.

Trolls

De haartjes zitten ook goed stevig in de kwast en blijven goed op hun plek. Geen verdwaalde haartjes die hebben losgelaten.

Trolls

Ik ben absoluut fan van deze kwasten. Ze werken fijn en zien er toch ontzettend leuk uit?

Trolls

Het oogschaduw kwastje en wenkbrauw kwastje zijn wat steviger bij de haartjes. Ze zijn fijntjes en liggen prettig in de hand. Zelf gebruik ik een potloodje voor mijn wenkbrauwen, maar dit soort kwastjes gebruik ik ook graag voor oogschaduw in de arcadeboog. Beetje creatief met kwastjes zullen we het maar noemen.

Trolls

Trolls

Ik hoorde trouwens van de kassière dat de kwasten Limited Edition zijn. Dus misschien moet je wel snel zijn om deze te scoren!

Trolls

Trolls

Ik heb mijzelf al eens verdiept in de kwasten van Primark en ik lees er eigenlijk heel veel goede verhalen over. Dus ben je op zoek naar goede budget kwasten? Dan zou ik zeker eens een kijkje bij Primark nemen. Genoeg keuze voor een klein prijsje!

Trolls

Ben jij bekend met de kwasten van Primark?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Jonna@burgertrutjes

  Mooi setje! Ik gebruik nu een kwastenset van sleek. Ook erg bkij mee!
  Jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Gevulde eieren – lekker als snack bij de borrel – RECEPTMy Profile

  mei 6, 2017 at 07:20
 • Reply Babs

  Wat een vrolijk setje! En een vrolijke prijs!
  Ik heb een onbekend merk in huis en de mooie kwasten van The Body Shop. Wel duurder maar ook prachtig!

  mei 6, 2017 at 08:40
 • Reply Irina

  Ik heb deze ook zien hangen afgelopen donderdag. Heel erg grappig, maar toch niks voor mij. Vind zelf de stippling kwast ook eerlijk gezegd niet eruit zien als een stippling brush: eerder als een blush kwast.

  mei 6, 2017 at 08:46
 • Reply Beau Bewust

  Leuk artikel. Ik ga zeker eens een kijkje nemen bij de Primark!

  mei 6, 2017 at 09:07
 • Reply Natascha

  Deze zien er leuk uit! Fijn dat het goede kwasten zijn voor een lief prijsje!

  mei 6, 2017 at 09:08
 • Reply Jolanda

  Wat zijn ze leuk! Ik ken ze nog niet, vandaag eens een kijkje nemen!
  Jolanda onlangs geplaatst…We hebben eindelijk een canvas!My Profile

  mei 6, 2017 at 09:35
 • Reply Sandra

  Wat zien ze er leuk uit! Een feestje om naar te kijken. 🙂

  mei 6, 2017 at 11:09
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ze zien er goed uit. Leuk zo met die kleurtjes. En wat een boel soorten en maten voor dat geld! Een leuke aankoop zeg.

  mei 6, 2017 at 11:34
 • Reply Astrid

  Vooral de gezichtskwasten vind ik er heel tof uitzien! Ik wil nu ook naar de Primark haha!
  Astrid onlangs geplaatst…NYX makeup reviewMy Profile

  mei 6, 2017 at 12:35
 • Reply Johanne

  Goed om te weten! Ik liep laatst al over de beautyafdeling van Primark en wist niet zeker of ik daar wel iets moest kopen. Fijn dat de kwasten bevallen, moet ik misschien toch een poging wagen!
  Johanne onlangs geplaatst…4x mijn droombaan toen ik jong wasMy Profile

  mei 6, 2017 at 12:35
 • Reply Elles

  Oehh die zien er zo leuk uit! Ik ben helaas laatst bij de Primark geweest, anders had ik ze zeker opgezocht!
  Liefs,
  Elles

  mei 6, 2017 at 12:54
 • Reply Eline

  Wat een leuke kwasten. Die kleurtjes zijn echt tof en ze zien er zo lekker zacht uit!

  mei 6, 2017 at 13:52
 • Reply chucky1012

  Mooi en zo vrolijk gekleurd 😉

  mei 6, 2017 at 14:24
 • Reply Margon

  Wat een fijn geschreven review! En inderdaad, die kleurtjes doen meteen denken aan de haren van de Trolls. Daar word je toch meteen vrolijk van?!

  mei 6, 2017 at 15:49
 • Reply Judith

  Wat leuk met die vrolijke kleurtjes zo

  mei 6, 2017 at 15:57
 • Reply Mariëlle

  Wat zien ze er tof uit! Ik heb nu echt nog genoeg kwasten, maar heb ook weleens die van Primark geprobeerd. Niets mis mee 🙂

  mei 7, 2017 at 10:29
 • Reply Maxime bouman

  Wat zien ze er leuk uit!

  mei 7, 2017 at 12:08
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Leuke tip. Ik zocht nog nieuwe. Nu weet ik waar ik ze moet halen 🙂

  mei 7, 2017 at 19:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge