Follow:
beauty, make-up, oogschaduw

Urban Decay Born to Run Eyeshadow Palette

borntorun

Soms kom je een palette tegen welke niet meteen je interesse wekt. Dit had ik met het ‘Born to Run‘ palette van Urban Decay. De kleuren spraken mij niet direct aan en aangezien ik nog niet bekend was met de kwaliteit van Urban Decay vond ik de prijs ook een beetje meewegen in mijn wens dit palette te hebben. Totdat ik op YouTube een filmpje zag waarin dit palette helemaal de hemel in werd geprezen….Tja…

Urban Decay Born to Run

borntorun

Door dat filmpje ben ik anders naar het palette gaan kijken. Dat de kwaliteit dus goed was werd mij door het filmpje wel duidelijk. Maar de kleuren vond ik ook steeds interessanter worden. Ik neig al snel naar de veilige tinten, de voor mij veilige tinten. Maar hoe leuk is het om toch iets meer variatie te hebben in je oogschaduws om wat te experimenteren? Nou, met dit palette ging ik absoluut buiten mijn comfort zone…

Swatches Born to Run

borntorun

Dit palette bevat heel veel koele tinten en daar ben ik blij mee. En de tinten die er dan in zitten zijn ook nog eens heel divers. Je kan er de wat fellere roze ooglooks mee maken. Ook mooie aardetinten die voor een mooie natuurlijke look kunnen en ook met een smokey eye kan je perfect dit palette gebruiken. De combinatie van matte tinten en glanzende tinten is ook dikke prima!

borntorun

De bovenste rij. Wow, dit vind ik al heel veelbelovend! Meestal heb je met die lichte ‘basis’ kleuren een grote kans dat ze amper te zien zijn op je ooglid. Nou, ik vind deze al zeer goed gepigmenteerd. De eerste kleur, de meest lichte, valt op Amy haar arm een beetje weg. Maar op het bewegend ooglid was het zeker niet het geval. En de kleur ‘Good as Gone’ is echt een mooie diepbruine kleur om evt een lijntje boven je ooglid te trekken. En ‘Stranded’, dat spreekt al voor zich…

borntorun

De middelste rij heeft een paar prachtige glanzende kleuren. De eerste twee kleuren waren wat poederig, iets minder van kwaliteit. Maar vooral die laatste 3 tinten….Oh my gosh….prachtig! Die groene is echt een nieuwe favoriet!

borntorun

En dan de onderste rij. Hier zijn de matte tinten weer prima van kwaliteit en mooi intens van kleur. Die laatste twee kleuren zijn ook nog eens ontzettend mooi en had ik nog niet in mijn collectie. Een prachtige aqua/turkoois tint en een mooie mint blauwe kleur? Ik kan het niet zo goed omschrijven, maar dat ze prachtig zijn zie je meteen!

borntorun

Ooglook

Voor de look ging ik oa voor de berry kleur wildheart

borntorun

Ik besloot een keer geen heftige glanskleuren te gebruiken. En uiteraard heb ik met de kleur ‘Jet’ een lijntje boven mijn oog getrokken. Iets wat ik eigenlijk te weinig doe.

borntorun

Met dit palette valt nog een heleboel te experimenteren. En dat ga ik de komende tijd ook zeker doen! Ik ben heel blij dat ik hem uiteindelijk aan mijn oogschaduw-palette-verzameling heb kunnen toevoegen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Urban Decay Born to Run palette is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €51,05

Liefs Hilde

** Dit artikel kan een affiliate link bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge