Follow:
fashion

Hemdvoorhem op Valentijnsdag

hemdvoorhem

Vandaag is het Valentijnsdag! Een dag vol liefde, hartjes, kaarten en rozen. Tenminste, dat hoop ik voor jullie! Wij gaan zelf niets speciaals doen op deze dag. We zijn deze maand ook 15 jaar getrouwd, en het plan is om dan misschien met elkaar uit eten te gaan. En dan wil Andries er natuurlijk wel netjes uitzien! En hoe kan dat beter dan in een prachtig overhemd van hemdvoorhem? En dan helemaal een mooi wit overhemd met een geweldig ‘sexy’ detail. 😉

Eterna Slim Fit overhemd, wit (Valentijn)

hemdvoorhem

Elke man kan wel een mooi wit overhemd gebruiken natuurlijk. Dat komt altijd van pas. Het merk Eterna heeft een strijkvrij (yeah) overhemd in mooi wit én met een knipoog. Dit maakt dit overhemd uniek en extra bijzonder.

Dit witte strak getailleerd overhemd met lange mouwen is op het eerste gezicht niets bijzonders. Het grapje zit in de boord van de kraag, daar is een rode lippenstift kus ingeborduurd en over de knooplijst loopt een smalle rood satijnen bies. Dit trendy overhemd is zeer geschikt om zowel casual op een spijkerbroek te dragen of zakelijk onder een pak. Moderne Italiaanse Kent kraag, verstelbare manchetten met op de rechter manchet een geborduurd logo en zonder borstzak. Fijne Zwitserse stof van puur katoen: zacht, ademend en huidvriendelijk en als allerfijnste, het is ook nog eens strijkvrij.

hemdvoorhem hemdvoorhem

Geweldig die details!

Andries moest er in ieder geval erg om lachen toen hij het overhemd ontving. Hij kan dit soort grappige details zeker waarderen.

hemdvoorhem hemdvoorhem

Hemdvoorhem

Ik heb al vaker mooie overhemden op mijn blog voorbij laten komen die van deze webshop zijn. Hemdvoorhem heeft een zeer uitgebreide collectie van de meest mooie merken. Overhemden in overvloed, maar ook stropdassen, polo’s, parfum, kleding en ondergoed kan je via deze site verkrijgen. Dus niet alleen voor Valentijn een goede tip, maar ook voor Vaderdag, feestdagen en verjaardagen kan je terecht bij hemdvoorhem.

hemdvoorhem

Wil je dit geweldige overhemd ook scoren voor je man/vriend (of jezelf, er kunnen natuurlijk ook mannelijke lezers op mijn blog terechtkomen ;-)), dan kan je hem online bestellen bij hemdvoorhem. Het Eterna Slim Fit overhemd, wit (Valentijn) kost €69,95 en is in diverse maten verkrijgbaar.

Ik kan in ieder geval niet wachten totdat Andries hem gaat dragen. Ik vind een man in een mooi wit overhemd namelijk zeer aantrekkelijk. (mijn man dan hè? ;-))

Liefs Hilde

** Ik heb dit overhemd ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge