Follow:
lifestyle, samenwerking

Telefoonhoesjes voor je nieuwe iPhone!

Ik weet niet wat het is met de jeugd van tegenwoordig, maar alles draait om hun mobieltje. En dan hebben ze ook nog eens eisen aan welke mobiel zij willen. Beide dochters hebben een iPhone en willen ook echt niets anders. (want dan hoor je er niet bij op school!). Amy haar iPhone is een wat ouder model dan die van Fenna en heeft dus bovenaan haar verlanglijstje een nieuwe mobiel staan. Het nadeel is dan dat alle rondslingerende hoesjes hier in huis linea recta de prullenbak in kunnen want die passen niet meer. Dus bij een nieuwe mobiel hoort ook een nieuw telefoonhoesje!

Nou is een mobiele telefoon een aardig duur cadeau voor haar verjaardag. Veel meer zal ze dan ook niet krijgen van ons. Maar omdat we wel eisen dat een dure mobiele telefoon goed beschermd moet zijn, zal ze toch een telefoonhoesje erbij moeten hebben. Ideaal cadeautje om te vragen aan één van de opa’s en oma’s.

Een extra stevig hoesje en screenprotector, zoals de iPhone XS screenprotector, is dan zeker een must.

 

En dan natuurlijk in een gave kleur! Voor het model dat Amy voor haar verjaardag vraagt is dit een extra stevig hoesje met screenprotector erbij. Super toffe kleur hè?!

 

Want die pubers willen dan wel een dure iPhone, er echt voorzichtig mee zijn is nog wel een dingetje. Die mobieltjes worden los in de schooltas en hockeytas gegooid en ook valt er geregeld één op de grond. Maar met zo’n stevig hoesje en glass screen protector gaat de telefoon stukken langer mee!

Ook voor een iPhone XS hoesje of iPhone XS Max hoesje kan je online al terecht. Maar als Amy of Fenna die iPhone voor hun verjaardag gaan vragen kunnen ze nog lang wachten. ;-). Dan moeten ze zelf maar gaan sparen.

In het verleden heeft vooral Fenna een verzameling hoesjes gehad voor haar mobiel die voor het grootste deel meer gekocht waren op de uitstraling dan op functionaliteit. Deze hoesjes waren dan ook niet stevig genoeg en boden amper bescherming. Toen zij haar nieuw iPhone kreeg hebben wij haar ook op het hart gedrukt dat ze écht moest gaan kijken naar een stevig hoesje van goede kwaliteit en niet naar goedkope flut hoesjes. Sindsdien is haar mobiel al bijna een jaar onbeschadigd. Dus ook voor Amy geldt straks, dure nieuwe telefoon? Stevig hoesje! En willen ze dan persé kunnen afwisselen met hoesje? Dan vragen ze maar een extra hoesje voor Sinterklaas. 😉

Bezuinigen jullie op een telefoonhoesje?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jelka

  Ik heb een stevig siliconen hoesje waarvan ik online zelf de opdruk heb ontworpen. Verveeld nooit!

  september 18, 2018 at 17:30
 • Reply chucky1012

  Ik snap ook nooit waarom mensen en vooral kinderen zoveel smarthphone covers moeten hebben…

  september 18, 2018 at 21:10
 • Reply Jessica J.

  Ik heb pas een iPhone 8 Plus gekocht en heb er een tough case omheen, en natuurlijk een second glass screen protector op het scherm. Ik mag er niet aan denken dat hij kapot zou vallen! Dus nee, ik bezuinig absoluut niet!
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #109 • Nu al winter in huis?!My Profile

  september 19, 2018 at 15:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge