Follow:
sieraden

My Jewellery is hot!

My Jewellery

Er zijn hypes onder de jeugd die ik niet altijd snap. Maar ik weet ook dat mijn moeder dat vond van sommige hypes tijdens mijn tienerjaren (Hallo kuif!). Maar de hype onder de tienermeiden die ik zeker kan waarderen zijn hippe sieraden. Een merk wat op dit moment helemaal hot is is My Jewellery. Betaalbare mooie sieraden die je outfit helemaal compleet maken.

My Jewellery

Toen ik onlangs met de kids een dagje naar mijn moeder ging besloten we nog even een wandelingetje te maken naar het dorp. Een dorp waar op zondag bijna alles dicht is, behalve die gave kledingzaak waar Amy en Fenna zo dol op zijn. Naast wat nieuwe kleding mochten ze ook ieder een sieraad van My Jewellery uitzoeken, een merk dat daar ook verkocht werd. Als twee eksters schoten ze naar het vak met al het moois. Want een mooi nieuw sieraad wil elk meisje natuurlijk wel.

My Jewellery

Amy ging voor een mooi kettinkje. Zij had eerst haar oog laten vallen op een paar mooie oorbellen maar toen ze dit schattige kettinkje zag, met een mooie gedetailleerd roosje, was ze verkocht. Dit moest hem worden!

De sieraden zijn gemaakt van stainless steel en bij de ketting is het bedeltje van verguld koper. De balletjes aan de ketting geven de ketting een leuke touch. Het kettinkje is prima los te dragen, maar op dit moment is het combineren van sieraden helemaal hip bij de jeugd. Amy draagt het kettinkje in combinatie met een zilverkleurig kettinkje die ze al had.

My Jewellery

Zo kan je met sieraden eindeloos combineren natuurlijk! Het voordeel van de sieraden van My Jewellery is dat ze betaalbaar zijn. Zo is het voor bijvoorbeeld de tienermeiden een zeer toegankelijk sieraden merk om af en toe zichzelf eens mee te verwennen! En natuurlijk ook leuk om cadeau te geven. 😉

Amy en Fenna zijn volgende maand jarig, en in December is het natuurlijk ook weer een cadeautjes maand, dus ik gok dat er wel een mooi verpakt My Jewellery cadeautje bij zal zitten voor ze. 😉

My Jewellery is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, My Jewellery stores en online.

De prijs van dit schattige rozen kettinkje is 19,95

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jessica J.

  Mooi kettinkje! Ik heb soortgelijke oorbellen aan m’n moeder gegeven voor kerst. Een iets andere leeftijdscategorie, wel. 😉 Ik heb laatst trouwens eens in de webshop gekeken en kwam wel wat interessante sieraden tegen. Toch wel een beetje spijt dat ik in Utrecht niet gaan kijken ben.
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #109 • Nu al winter in huis?!My Profile

  september 19, 2018 at 14:55
 • Reply sabrina

  Niet te geloven hoe Amy op jou lijkt!!
  Ook een mooi kettinkje hoor 🙂

  oktober 7, 2018 at 14:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge