Follow:
beauty

The Body Shop British Rose Petal-Soft Hand Cream

Dat de Body Shop altijd gul is met kortingen en leuke cadeautjes wist ik natuurlijk al. Zo werd ik onlangs weer verrast met een gratis 100ml handcrème bij mijn bestelling. Altijd handig! Zeker in de wintermaanden gebruik ik heel veel handcrèmes, dus kom maar door met die tubes!

Tot nu toe heb ik eigenlijk alleen nog maar handcrèmes van The Body Shop in 30ml tubes in huis. Ik was daarom blij verrast toen ik zo’n grote tube met maar liefst 100ml mee naar huis kreeg. Ik kon kiezen uit diverse lijnen, maar omdat ik British Rose onlangs ben gaan gebruiken als Body Butter leek mij deze wel toepasselijk.

De geur is heel lieflijk. Het ruikt heerlijk naar rozen en is subtiel. Een hele vrouwelijke handcrème die fijn snel intrekt en de handen zacht laat aanvoelen. Ook na een tijdje zijn mijn handen nog steeds super zacht!

Zeker als je niet houdt van vettige handcrèmes is dit een hele fijne. Hij voedt prima, zonder een vettige laag achter te laten. Ook zijn de handcrèmes van The Body Shop altijd mooi van prijs. De 30ml tube is 5,50 en deze 100ml is 11 euro. Maar ik zou zeker de acties in de gaten houden omdat je de producten dan vaak vele malen goedkoper kan scoren.

Ingrediënten

Aqua/Water (Solvent), C12-15 Alkyl Benzoate (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Betaine (Skin Conditioning Agent), Glycerin (Humectant), Polysorbate 60 (Surfactant), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), Benzyl Alcohol (Preservative), Phenoxyethanol (Preservative), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent), PEG-100 Stearate (Surfactant), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Stabiliser/Viscosity Modifier), Bertholletia Excelsa Seed Oil (Emollient), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citronellol (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), PEG-30 Dipolyhydroxystearate (Emulsifying Agent), Rose Extract (Skin Conditioning Agent), Trideceth-6 (Emulsifying Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Alpha-Isomethyl Ionone (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative), CI 14700/Red 4 (Colorant), CI 19140/Yellow 5 (Colorant).

Parfum staat helaas wel hoog in de lijst. Ik heb zelf geen lastige huid op dit gebied, maar mocht je hier wel gevoelig voor zijn zou ik eerst even de tester in de winkel proberen om te kijken of je er een reactie op krijgt.

Ik ben zeer tevreden over de British Rose Petal-Soft Hand Cream. Super blij dat ik deze actie nog even kon meepikken. Hij staat standaard op de bankleuning zodat ik hem telkens makkelijk kan pakken om te gebruiken. Ook Amy heeft hem al ontdekt en gebruikt hem regelmatig. De handcrème van de Limited Edition Vanilla Pumpkin lijn zit in mijn tas, zo ben ik altijd verzekerd van heerlijke zachte handen!

Gebruik jij vaak handcrème?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooie tube!
  Ik ben dol op handcreme’s en zal deze misschien wel gaan kopen 😉
  TBS verkoopt zoveel fijne huidverzorgingsproducten en fijne make-up.

  Xoxo

  oktober 12, 2017 at 06:09
 • Reply Romy

  Dat klinkt als een hele fijne crème! Wat leuk dat je hem gratis bij je bestelling kreeg. Nooit verkeerd natuurlijk, zo’n extraatje 🙂 Ik zit nog te twijfelen over de Vanilla Pumpkin handcrème. Ik vind de geur heerlijk, maar heb eigenlijk geen handcrème nodig 😉

  oktober 12, 2017 at 07:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge