Follow:
beauty

The Body Shop Special Edition Vanilla Pumpkin

The body shop vanillia pumpkin

Al een tijdje ben ik van mijn The Body Shop verslaving aan het afkicken. Ik heb mijzelf natuurlijk een periode van een No Buy gegeven, en op dit moment wil ik gewoon eerst flink wat voorraad gaan gebruiken voordat ik wat nieuws mag kopen van mijzelf. Ik kom daarom ook amper meer bij het filiaal van The Body Shop, ik kan anders de verleiding niet weerstaan ben ik bang. 😉

Maar zoals jullie op de foto kunnen zien heb ik toch de nieuwe Limited Edition Collectie Vanilla Pumpkin in mijn bezit! Hoe dan?!

Op Facebook kwam een foto voorbij van de nieuwe lijn. Mijn moeder, mijn zusje en ik zijn dol op alles wat met de herfst en de winter te maken heeft. Van thee tot herfststukjes, noem het maar op. Dus ik liet mijn moeder deze lijn zien en ook zij was op slag verliefd op de uitstraling. Zeg nou zelf, het ziet er toch ook geweldig uit?!

vanilla pumpkin

Mijn moeder is geweldig, en ze vroeg of ik naar mijn The Body Shop filiaal wilde gaan om voor haar, mijn zusje en mijzelf een complete set te halen van deze lijn. Natuurlijk wilde ik dat wel! Wow, gewoon de hele lijn, super tof!

vanilla pumpkin

Ondanks dat wij alle 3 nog niet wisten hoe de lijn überhaupt zou ruiken gingen wij er al van uit dat hij vast geweldig zou zijn. Ik ben meteen op mijn fiets gesprongen en naar The Body Shop gegaan. Voor mijn moeder en zusje een leuk pakketje laten maken, voor mijzelf niet, want ik wilde de producten meteen op de foto zetten en gaan gebruiken natuurlijk!

vanilla pumpkin

De geur is heerlijk zoet. Het ruikt naar heerlijke vanille koekjes! Echt zo lekker! Je moet dus wel van zoete geuren houden om deze lijn lekker te vinden. Maar het is net of je een heerlijke bakkerij binnen komt waar ze net de vanille koekjes uit de oven hebben gehaald. Zalig!

De Shower Gel is romig van substantie en droogt de huid niet uit. Onder de douche ruik je de geur ontzettend goed. Ook na het douchen kan je de zoete vanille geur nog licht op je huid ruiken. Erg fijn. Als je een puff spons gebruikt krijg je heel veel schuim met deze shower gel, ik vind dat altijd prettiger dan met je handen gebruiken. Zo ervaar je veel meer luxe is mijn mening.

 • Met de kenmerkende geur van pompoen, vanille uit Madagascar en een vleugje tonkabonen, hazelnoot en ahornsiroop.

Vanilla Pumpkin

Mijn favoriete product is tóch wel de Body Butter. De substantie van de Vanilla Pumpkin versie is minder dik dan bijvoorbeeld Shea Body Butter. Deze is wat romiger en smeert heel makkelijk uit. Mijn huid is super gehydrateerd en voelt zacht aan. En de geur, ik ben er verliefd op! Ik hou wel van die zoete geuren, zeker voor overdag om de dag vrolijk mee te beginnen!

Vanilla Pumpkin

De tubetjes handcrème van The Body Shop zijn favoriet hier in huis. Zeker nu de koudere maanden er weer aan komen zwerven deze tubetjes overal. Ik vind het heerlijke handcrèmes en gebruik ze volop. Eentje uit de Vanilla Pumpkin lijn kon daarom niet uitblijven. De tubetjes zijn niet groot, maar ik kan je vertellen dat ik best lang doe met deze handcrèmes. Je hebt namelijk niet heel veel nodig en je hoeft al helemaal niet snel meer bij te smeren. Echt super! En als je dan ook nog telkens even aan je handen kan snuffelen en deze geur kan ruiken, dan ben je helemaal verkocht. De Vanilla Pumpkin hand crème is tevens met de prijs van 5,50 een erg leuk cadeautje!

Vanilla Pumpkin

En het laatste product uit deze lijn ( jammer dat er geen body scrub is trouwens! ) is de Shimmer Mist body spray. Gebruik je deze spray zonder de andere producten uit deze lijn ruik je hem heel lichtjes om je heen hangen voor een klein aantal uurtjes. Maar in combinatie met de andere producten vind ik dat hij een prima tijd blijft hangen.

Vanilla Pumpkin

Even schudden van te voren en je krijgt ook een mooie subtiele glans over je lichaam. Daar zie je in de winter natuurlijk vrij weinig van, maar zomers in luchtige kleding is dat toch een leuk extraatje. De geur is zoals ik al eerder zei heerlijk zoet en ik word er oprecht vrolijk van. Een hele fijne mist om je lijn helemaal compleet mee te maken.

Wij kunnen in ieder geval voorlopig vooruit met onze nieuwe producten. Wees er wel snel bij, want deze collectie is Limited Edition en dus maar tijdelijk verkrijgbaar.

Shop de nieuwe collectie online bij The Body Shop of in de winkels.

Hoe vind jij deze lijn eruit zien?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Romy

  Wat onwijs lief dat je de lijn cadeau kreeg van je moeder! Ik rook er toevallig laatst aan bij The Body Shop en ben ook weg van de geur. Die shimmer mist en body butter staan hoog op mijn lijstje!
  Romy onlangs geplaatst…Herfst wishlist | 12 fijne accessoires voor de herfstMy Profile

  oktober 7, 2017 at 08:16
 • Reply Mariska

  Ik heb hier al goede verhalen over gelezen en ben zo benieuwd geraakt naar de geur!
  Mariska onlangs geplaatst…Fotochallenge – onderwerp roodMy Profile

  oktober 7, 2017 at 11:47
 • Reply Bea

  Ik weet dat je aan het afkicken bent, maar ik vond je Body Shop artikelen en filmpjes toch wel heel erg leuk!
  Ook je opgemaakt filmpjes mis ik best, of ben ik nu heel erg aan t zeuren?

  oktober 7, 2017 at 15:18
  • Reply Bea

   Oh ja, deze lijn lijkt mij heerlijk.

   oktober 7, 2017 at 15:19
 • Reply Jolanda

  Ik moest al aan je denken… Zou ze er voor gaan? Maar krijgen is helemaal leuk. Ik heb de showergel, handcrème en Bodybutter (en een nieuwe puff) vorige week besteld met de 4 producten is 40% korting. De lijn liep mee en met clubkorting en een gratis shea handcrème (grote tube) was het goed te doen. Qua geur vind ik hem trouwens heel erg lijken op de Marshmallow Heaven van Treacle Moon. Dus als je showergel op is dan zou je die ook kunnen gebruiken voor het laagjeswerk met Bodybutter en shimmermist.

  oktober 7, 2017 at 20:55
 • Reply chucky1012

  Het ziet er zso mooi uit!
  Ik zal eens snel langs TBS gaan om even eraan te snuffelen….

  Xoxo

  oktober 8, 2017 at 08:52
 • Reply Jessica J.

  Lief dat je de lijn cadeau kreeg van je moeder! Vanillekoekjes, hmmm… Ruik je de pompoen helemaal niet terug? Want daarvoor zou ik het eigenlijk doen. Ik ga snuffelen!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #73 • Duvelse liefde en Twin PeaksMy Profile

  oktober 10, 2017 at 13:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge