Follow:
beauty, make-up, oogschaduw

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance oogschaduwpalette

anastasia

Dit oogschaduwpalette heb ik al een tijdje in mijn bezit en de foto’s waren al een tijdje klaar, dus eindelijk maar eens een plekje op mijn blog vrijmaken voor dit bekende oogschaduwpalette! Mijn dochter Amy begon met het aanschaffen van oogschaduwpalettes van Anastasia Beverly Hills en al snel besloot ik er ook één te kopen. Mijn oog viel als eerste op het Modern Renaissance palette. Prachtige kleuren die mij meteen aanspraken. En het palette straalt ook luxe en elegantie uit, die wilde ik wel!

Modern Renaissance

anastasia

De kleuren in het palette zijn mooi op elkaar afgestemd. Lichte aardetinten en wat koelere accentkleuren. De felle roze tinten blijken trouwens tijdens het swatchen minder fel. Sommige mensen vinden dit een vrij saai palette, maar ik moet zeggen dat ik er best wel raad mee weet. Ik had van mijn dochter Amy al gehoord dat zij op YouTube veel video’s over de oogschaduwpalettes van Anastasia Beverly Hills had bekeken, en iets wat wel veelvuldig naar voren kwam was het feit dat dit merk erg veel last heeft van fall out. Oftewel, door de poederige substantie valt er redelijk veel oogschaduw onder het oog tijdens het gebruik. En inderdaad, dit heb ik ook ervaren. Is dit vervelend? Ja en nee. Wanneer je onder de je ogen wat transparante poeder aanbrengt voor het aanbrengen van de oogschaduw kan je het redelijk makkelijk wegkrijgen. Maar voor het bedrag wat je voor deze palettes betaalt had ik wel iets minder fall out gehoopt.

Swatches

Helaas bleek niet elke foto even scherp, excuses!

anastasia

De bovenste rij swatches:

anastasia

De onderste rij

anastasia

Ik moet zeggen dat de swatches absoluut niet zo erg overeenkomen als met de kleuren zo in het palette. Of dit aan de lichtval ligt durf ik niet te zeggen, maar ik gok van wel. Zoals je kunt zien is er een mooie mix van matte en glanzende oogschaduws. De pigmentatie is absoluut prima, daar heb ik niets negatiefs over te melden. De kleuren blenden mooi op het ooglid, zijn intens en ook de glanzende tinten zijn erg mooi. Wellicht dat ik daarom de fall out voor lief neem 😉

Look

anastasia

Zoals je kunt zien heb ik de aubergine/paars/roze kleur gebruikt in combinatie met een mooie glanzende tint. De kleuren op het ooglid zijn prachtig. Op de foto zie je ook nog een restje onder mijn oog, een soort schaduw, van de fall out. Het is soms wel erger geweest, dus gebruik niet teveel oogschaduw op je kwastje en breng het voorzichtig aan.

anastasia

Conclusie

Ik vind de palettes van Anastasia Beverly Hills prachtig. Het enige minpuntje is dus de fall out in mijn ogen. Ja, de prijs is ook niet fantastisch, maar aangezien dit een high end merk is kon ik dat wel verwachten. Dit palette is in ieder geval een palette wat ik vaak pak en gebruik en ik heb er zeker geen spijt van dat ik dit palette heb aangeschaft!

Prijs

Het palette schommelt nogal in prijs omdat er geregeld aanbiedingen zijn. Het palette is oa verkrijgbaar bij ICI Paris XL en Douglas.

De standaard prijs is ongeveer €56, maar het loont om even rond te neuzen totdat je een aanbieding scoort.

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge