Follow:
boeken, review, winactie

Winactie! Gezond Fastfood – Nora French

“100 snelle, makkelijke en simpele recepten voor het hele gezin”. Kijk, dat klinkt mij als muziek in de oren! Ik ben geen keukenprinses, dat geef ik eerlijk toe. Maar ik wil niet dat mijn gezin daaronder lijdt natuurlijk. Het liefst sta ik zo kort mogelijk in de keuken maar wil natuurlijk wel iets gezonds en lekkers op tafel zetten. Dit kookboek is dan ook een geschenk uit de hemel! En nóg leuker, ik mag er ook één weggeven!

Het leuke aan dit kookboek is dat er ontzettend veel recepten in staan die ook voor kinderen een feest zijn om te maken én te eten. Wij hebben met ons gezin een ontzettend druk schema. Alle doordeweekse dagen zijn er sporten rond etenstijd en op zaterdag hebben de oudste twee hockeywedstrijden. Ik heb dus ook niet heel veel tijd om te koken eigenlijk. (goed excuus hè? ;-)). Dus mij maak je heel erg blij met snelle gezonde recepten!

Als ik een kookboek opensla waar ik al een heel A4-tje moet volschrijven met alle ingrediënten die ik nodig heb, dan ben je mij al kwijt. Ik hou van recepten met een beknopt aantal ingrediënten, dat houdt het voor mij overzichtelijk. In ‘Gezond fastfood’ zijn de ingrediëntenlijstjes heerlijk kort. Alles staat duidelijk in een makkelijk overzichtelijk schema. Dus zeker ook voor kinderen prima te volgen.

In het boek komen weekmenu’s voor, ontbijtjes, salades, soepen, hoofdgerechten, snacks en nog veel meer. Ontzettend uitgebreid en de foto’s in het boek laten het water al in je mond lopen. Het boek is zelfs ook al leuk om gewoon in te kijken. 😉

partyfood!

Uit het hoofdstuk partyfood heb ik met de meiden de gevulde spekdadels gemaakt. Sowieso is het altijd leuk om samen met je kinderen in de keuken te staan.

(en een gerecht dat lekker snel klaar is is ideaal om eens te maken na een schooldag).

3 ingrediënten, I love it!

Amy en Fenna heb ik aan het werk gezet. Ik was heel erg benieuwd of ze het zelf voor elkaar zouden krijgen dit makkelijke recept te maken. Amy las de instructies voor en maakte samen met Fenna deze heerlijke dadels.

En trots dat ze waren! Ze hebben deze overheerlijke partysnack gemaakt en plozen daarna het kookboek uit om mij al een waslijst aan lekkere recepten op te geven. Zo willen ze dit weekend de ‘supersnelle frambozensorbet’, ‘karamelpopcorn’, ‘kokos-rozijnmakronen’ al maken!

Het ‘Gezond Fastfood’ kookboek van Nora Fench is echt een absolute aanrader. Heel veel lekkere recepten, prachtig geïllustreerd met mooie foto’s en allemaal in een mum van tijd klaar. Ook ontzettend leuk om samen met je kinderen te koken.

“Gezond Fastfood is een fantastisch kookboek die zelfs de minst ervaren keukenprinses kan omtoveren tot een pro!”

Winactie

In samenwerking met Karakter Uitgevers mag ik één van mijn lezers blij maken met dit geweldige kookboek!

Wat moet je doen?

 • Laat een reactie achter onder deze blogpost met een geldig emailadres (rijmpjes hoeven écht niet ;-))
 • Like mijn Instagram post: klik hier

Wil je het kookboek sowieso aanschaffen? Je kan het boek voor 19,99 bestellen bij Bol.com. (klik hier)

Je kan meedoen met deze winactie t/m woensdag 14 maart. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Succes!

Informatie

Gezond fastfood – Nora French

Uitgeverij Karakter

Hardcover, 192 pagina’s

Prijs: 19,99

ISBN: 978-90-452-1286-9

Verkrijgbaar bij stenen boekhandels en bol.com.

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliatelink **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

30 Comments

 • Reply chucky1012

  Goedemorgen….
  Zo een leuke winactie op deze vroege ochtend
  Ik doe heel graag mee omdat ik niet wekelijks dezelfde gerechten wil koken.
  Het moet wel makkelijk en snel te bereidden zijn.
  Ook gezonde gerechten.
  Lekkernijen voor een gezellige middag met vriendinnen of familie maar ook ’s avonds voor bij het televisie kijken of als het weer het toelaat in de tuin.
  Daarbij kan ik dit te winnen boek goed gebruiken….
  Je blog volg ik al lang omdat jij goede reviews post van beauty producten, outfitposts laat zien, persoonlijke artikelen, book reviews, shoplogs etc….
  Op al je soc.med.k. volg ik je.
  Mijn em. heb ik vermeld in het speciale vakje ervoor.

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Bl.: chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Y.t.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Xoxo

  maart 9, 2018 at 06:32
 • Reply Miriam- sweet& nice things

  Lijkt mij een leuke kookboek! Met mooie foto’s en beschrijving. Ik ga je blog zeker volgen!

  maart 9, 2018 at 08:53
 • Reply AnnaB

  Wat een leuke blog,met mooie foto’s Het ziet er lekke ruit. Ik ben benieuwd naar de weekmenu’s en de recepten in dit boek

  maart 9, 2018 at 08:59
 • Reply Jessica

  Oooooh dit zou goed uitkomen , aangezien we momenteel bezig zijn met andere/gezondere levensstijl qua voeding .

  maart 9, 2018 at 09:56
 • Reply Hanneke

  Ah lijkt me zo leuk om te winnen! Ik herken me helemaal in je post! Ik en m’n vriend hebben net onze eerste huisje gekocht, dus zou een superleuk cadeautje zijn! ✨

  maart 9, 2018 at 10:43
 • Reply Jacqueline Roose

  Heerlijk om in kookboeken op zoek te gaan naar nieuwe recepten! Gezond Fastfood lijkt me dan ook een heerlijk kookboek voor mij en mijn dochter Martine. We vinden het gezellig om samen te koken! Gaat met dit prachtige kookboek wel goedkomen denk ik! Ik heb helaas geen Instagram!

  maart 9, 2018 at 10:43
 • Reply Margot Beets

  Dit prachtige kookboek zou heel welkom zijn. Vooral omdat bij mij na jaren eindelijk het roer om is en ik echt alleen nog maar gezond wil eten.

  maart 9, 2018 at 10:46
 • Reply Yvonne

  Wat lijkt me dit een fijn kookboek, zeg! Onbewerkte producten, snel en gezond; wat wil een mens nog meer! Ik ben enorm benieuwd naar de recepten. Het afgelopen jaar ben ik al heel bewust op mijn voeding gaan letten en in combinatie met veel sporten ben ik nu 13 kilo lichter. Maar mijn inspiratie voor gezonde, snelle, lekkere gerechten raakt wat op. De voorbeeldjes die je hier allemaal laat zien lijken me super, en zoals ik al zei ben ik enorm benieuwd wat voor recepten er nog meer in staan! Tof dat je niet met ellenlange boodschappenlijstjes naar de winkel hoeft! Lijkt me echt een boek voor mij, haha! 😀

  Zoals je vast al begrepen hebt, maak ik dus ook graag kans! 😉

  maart 9, 2018 at 11:31
 • Reply Jolanda

  Lijkt mij een superfijn kookboek. Ook leuk om weer eens wat andere recepten uit te proberen. En fijn dat je er geen uren voor in de keujen hoeft te staan. Dat vind ik in het weekend niet erg, maar door de week, …. druk druk druk!

  maart 9, 2018 at 11:47
 • Reply Jolanda

  Zie net dat bij mijn vorige reactie er een typefout staat in mijn emailadres. Groetjes Jolanda

  maart 9, 2018 at 11:48
 • Reply Dionne

  Ik doe heel graag mee! Moet door omstandigheden gluten- en suikervrij eten dus dit boek zou perfect van pas komen!

  maart 9, 2018 at 13:17
 • Reply Roxanne

  Wat leuk zeg! Ik heb dezelfde beweegredenen als jij om dit boek te willen haha, het is gewoon zo druk allemaal! Bij mij door een eigenwijze peuter van 2,5 die het liefst elke dag Tat!! (patat) zou eten en een baby van 5 maanden die straks ook lekker mee kan eten (nu wel al gezellig oefenhapjes) Ik ben benieuwd of ik ze een beetje kan foppen met dit Fastfood. En als jouw meiden hier zo leuk uit bakken mag ik mijn vriend er toch ook wel mee aan het werk zetten ;P

  maart 9, 2018 at 14:36
 • Reply Jackie Colpaert

  maak heel graag kans ! lekker eten in een mum van tijd ! volg je op instagram

  maart 9, 2018 at 14:47
 • Reply Denise

  Dat klinkt als een geweldig kookboek. En ideaal voor ons. Dus ik waag er een reactie op. En zijn wij degene met pech dan is er in de boekhandel altijd wel 1 voor ons weg gelegd.

  maart 9, 2018 at 17:08
 • Reply Suzan van de Vendel

  Het lijkt mij ook een heel leuk kookboek, dus ik doe graag mee!

  maart 9, 2018 at 17:52
 • Reply janine

  leuk… ik doe graag mee! Ik heb alleen geen insta, maar volg je wel op Facebook!

  maart 9, 2018 at 17:57
 • Reply Ellen

  MMMmmmmm klinkt goed zeg! Wij hebben net als jullie een druk gezinsleven met 2 pubers en een hond dus genoeg te doen….koken moet ik altijd doen maar het is wel fijn als de kinderen af en toe kunnen helpen en als dit boek daarbij helpt….zou dat fantastisch zijn!
  Groetjes
  Ellen

  maart 9, 2018 at 19:22
 • Reply Gea

  Fijne plek is onze keuken & omdat de kinderen nu ook gaan meehelpen om een gerecht op tafel te zetten,zou dit wel een heel mooi kookboek zijn!

  maart 9, 2018 at 20:00
 • Reply Eline ten Wolde

  Wat een leuk boek lijkt me dat. Ben op de gezonde tour, dus gezonde fastfood klinkt als muziek in mijn oren!

  maart 9, 2018 at 20:56
 • Reply Sabrina

  Dat lijkt me een heel handig boek. Altijd irritant als recepten zo veel ingrediënten hebben! Ik doe graag mee

  maart 9, 2018 at 22:21
 • Reply Marjon de B

  Simpel, snel en gezond, dé perfecte combi als het om eten koken gaat! Dus echt een boek voor mij!
  Ik houd duidelijk meer van eten dan van koken .
  Wellicht staan er ook nog wat leuke recepten in die ik samen met mijn kleine nichtje kan bereiden!

  maart 10, 2018 at 07:19
 • Reply Sandra Hermans

  Wat een gaaf boek! Kan ik lekker met mijn eigen Nora van 3,5 jaar in de keuken aan de slag

  maart 10, 2018 at 10:12
 • Reply Diana Slor

  Lijkt me een leuk boek, hoop zo mijn tieners (16 en 17) aan het koken te krijgen

  maart 10, 2018 at 13:37
 • Reply Jouvence

  Wat een leuk en handig kookboek lijkt me dit! Ik wil graag een gokje wagen. x

  maart 10, 2018 at 21:10
 • Reply Sylvahna

  Wat een leuk boek lijkt me dat!
  Wellicht kan het me de komende tijd helpen als ik bezig ben met de Whole 30 🙂
  Sylvahna onlangs geplaatst…Whole 30: Wat is het en hoe bereid ik het voor?My Profile

  maart 11, 2018 at 14:26
 • Reply Lieke

  Wat een leuke actie! Ik ben gek op koken, alleen door de week kom ik nog wel eens wat tijd te kort Haha. Ik ben erg benieuwd naar de recepten. Simpel, snel en ook nog eens gezond klinkt perfect 🙂

  maart 11, 2018 at 16:35
 • Reply Maxime

  Deze zou heel goed van pas komen! Ik ben bezig met een andere levensstijl aan te nemen. Er zijn al een paar kilo’s vanaf, en met dit boek wellicht meer!

  maart 12, 2018 at 11:11
 • Reply Anita te Gussinklo

  Dat ziet er goed uit, lijkt me een heel inspirerend boek

  maart 13, 2018 at 10:54
 • Reply Marise Kasteleyn

  Wat een leuk en handig boek, ik doe graag mee!

  maart 13, 2018 at 13:07
 • Reply Sascha_W

  Snel, makkelijk, toch gezond en geen gezeur aan tafel.. IK ben om

  maart 15, 2018 at 01:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge