Follow:
fashion, Outfit, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Shirt Dress Gallop Blue

Tante Betsy shirt dress gallop blue

“Ah nee, deze foto kan niet, ik ben al 38!”. Dat zei ik tegen Amy toen we een fotosessie aan het houden waren in de poort. We hadden de grootste lol weer. Gekke foto’s (de meeste zijn linea recta in de virtuele prullenbak gegaan), mensen die toevallig langsliepen en veel gekke bekken. Altijd feest om een Tante Betsy fotoshoot te houden! Want met een Tante Betsy jurk aan is elke dag een feestje.

Tante Betsy shirt dress gallop blue

Naast dat ik van Tante Betsy een paar prachtige jurken had ontvangen voor mijn blog (Dress Lynn Circles GreenDress Lucy Viola Navy en Dress Zippie Cactus Diaz Black ) heb ik zelf ook nog een aantal items besteld. Mijn wishlist is namelijk best lang, dus af en toe moet je jezelf even verwennen natuurlijk.

Ik heb niks met paarden, maar ik vond deze print toch écht super gaaf! Ook de kleurencombinatie deed het hem trouwens. Ik heb beide kleuren gekocht, de zwarte versie komt binnenkort online.

Tante Betsy shirt dress gallop blue

Het Shirt Dress model is een favoriet van mij. Ik vind het een model die erg chique oogt en door het striklint ook een beetje de buikzone camoufleert. (en dat vind ik prima!). Ik draag een L en die zit mooi. Ik combineer de jurk met dit koudere weer nog graag met een vestje en laat Tante Betsy nou precies 3 kleuren vestjes hebben die hier prima bij passen: Navy, Red en Blue! Erg makkelijk te combineren dus.

Tante Betsy shirt dress gallop blue

Als het weer straks wat mooier is kan het vestje natuurlijk uit. En wat ik ook echt geweldig aan dit model vind zijn de mouwen. Deze zijn nét wat langer waardoor ze de kipfiletjes mooi “wegwerken”. Nou ben ik wel van plan een paar kilootjes kwijt te raken voor de zomer, maar mijn bovenarmen zijn nou niet bepaald mijn visitekaartje. Dus een wat langer mouwtje is ideaal.

Tante Betsy shirt dress gallop blue

En zien jullie mijn geweldige rode laarzen van Sanita weer? Die passen ook weer perfect bij deze jurk! Nog steeds super blij met deze geweldige laarzen. Voor de zomer ga ik denk ik voor leuke Sanita klompjes, deze heb ik al gespot bij 38dresses! (klik hier)

Ik ben wel van plan om een beetje tijdig te beginnen met zelfbruiner op mijn benen. Ik ben daar nooit zo’n ster in (lees; vlekken), dus wellicht een beetje oefenen van te voren. Ik ben erg bleek van mijzelf en spierwitte benen onder een fleurig Tante Betsy jurkje is natuurlijk niet heel erg charmant. Iemand tips?

Tante Betsy Shirt Dress Gallop Blue

Inmiddels voel ik mij trouwens alweer een stuk happier dan onlangs. De verbouwing is achter de rug (nog een paar kleine klusjes die we zelf gaan doen en hij is helemaal af) en dat geeft ook aardig wat ontspanning. Ook ben ik heerlijk veel aan het lezen (zoals jullie wellicht hebben gemerkt met al die boekenposts op mijn blog en Instagram) en dat geeft ook rust in mijn hoofd. Ik denk dat als ik een paar kilo’s kwijt ben (en het ‘plofferige’ wat ik in mijn gezicht zie wat afneemt) ik mij weer helemaal de oude zal voelen. En het zonnetje wat in de lente zich hopelijk volop zal laten zien zal mij extra goeddoen!

Ik word in ieder geval elke dag al happy als ik mijn kast openmaak en weer een Tante Betsy uit de kast kan trekken. En ik wacht dan ook al met spanning op de volgende lichting! Volgens mij zit daar ook weer ontzettend veel gaafs bij. Ik kan niet wachten!

De Tante Betsy Shirt Dress Gallop Blue is online verkrijgbaar in de Tante Betsy shop voor 89,95.

Kijk jij ook al uit naar de nieuwe lichting van Tante Betsy?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Deze dress staat jou prachtig!
  Leuke foto’s.
  Xoxo

  maart 10, 2018 at 10:38
 • Reply Sylvahna

  Ik vind het juist een superleuke foto Hilde!
  Sylvahna onlangs geplaatst…Seizoensvoeding van MaartMy Profile

  maart 10, 2018 at 19:07
 • Reply Jobke

  Staat je weer super! Ik vind je outfit posts het leukst van je blog. Kan niet wachten op de volgende lichting van Tante Betsy!

  maart 10, 2018 at 20:02
 • Reply Jouvence

  Hij staat je erg goed, ben ook benieuwd naar de zwarte variant!

  maart 10, 2018 at 21:06
 • Reply Marieka

  Deze jurk staat je ook weer heel erg mooi!
  Tip voor witte benen: Airbrush Legs van Sally Hansen. Ik kan niet meer zonder in de zomer! Een soort vloeibare foundation voor je benen die je makkelijk opbrengt en gewoon weer in de douche er af wast. Dus geen gekke toestanden met vlekken of oranje benen .

  maart 10, 2018 at 23:31
  • Reply hillybillybeauty

   Oh die ga ik even noteren!

   maart 11, 2018 at 18:13
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hey lieverd wat had je weer een gezellige fotoshoot samen met Amy. En wat staat deze shirt dress je mooii! Ik heb deze alleen in het zwart wit, maar heb al een paar keer gedacht of ik deze toch zou kopen of de victoria gallop. Dat lijkt me ook een prachtig model ;).
  En jaaa ik kijk vol verwachting uit naar de tweede lichting, we moeten met ons allen nog even geduld hebben en dan komt er weer veel leuks aan.
  Een drietal doorknoopjurkjes, maar ook het Victoria model komt terug en het Carmen model van vorige zomer en natuurlijk het overslag model. Stuk voor stuk in gave prints. Allemaal te leuk!
  Leuk om weer een outfit post te zien, ik begon ze al te missen. Maar wat fijn dat je weer beter in je velletje zit.
  Over bruine velletjes gesproken, ik gebruik altijd de Dove zelfbruiner, de lichte versie die vlekt niet en geeft geleidelijk aan een kleurtje. Ik begin ook vroeg te smeren zodat ik straks weer heerlijk met blote benen kan gaan genieten onder mijn Tante Betsy jurkjes. Succes ermee! Dikke knuffels!

  maart 12, 2018 at 08:04
 • Reply Maxime

  Hij staat je onwijs leuk!

  maart 12, 2018 at 11:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge