Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #203

hillybillybeauty.nl

De laatste week vakantie! En in deze week deden we toch nog best wat leuke dingen. Zo ging ik naar Madurodam met Thomas, gingen we nog een dagje naar Zoetermeer, had Fenna haar hockeykamp en regende het pijpenstelen! Welkom bij weer een nieuwe dairy!

Maandag

Vandaag weer een fysio bezoekje voor Amy. Het lijkt maar niet beter te gaan en daar baalt ze flink van. Maar we blijven stug doorgaan met herstellen!

Dinsdag

Amy had vandaag haar gesprek bij het Kruidvat over haar stage en Thomas en ik liepen gezellig, door de regen, met haar mee! Thomas moest namelijk ook naar de kapper, dus dat kon meteen ook gedaan worden.

Wel heerlijk voor alle planten, die bui 😉

Wat een knapperd! Klaar voor het nieuwe schooljaar!

Woensdag

Vandaag ging ik met Thomas naar Madurodam. We mochten de nieuwe attractie bezoeken. En met z’n tweetjes is natuurlijk gezellig, maar we mochten ook nog Thomas zijn beste vriendje en mijn vriendin meenemen! Thomas heeft ontzettend genoten. Niet alleen vanwege Madurodam, maar ook omdat hij eindelijk Kiran weer zag.

Uiteraard komt er nog een uitgebreide blog over deze gave nieuwe attractie!

Tijdens het koken was ik een beetje aan het scrollen op mijn telefoon en zag deze geweldige mondkapjes….ik ben verliefd!

Donderdag

Vandaag een rustig dagje. Thomas had in de ochtend een leuk uitje met een oud-klasgenootje naar een trampolinepark. Ik rommelde wat in huis en ontving een super leuk mailtje van de webshop Tantilly! Ik ga met haar samenwerken en mocht een wenslijstje doorgeven. Nou, dit rokje staat er sowieso op. Geweldig!

Een wikkelrokje wat je aan twee kanten kan dragen. Ik ben echt verliefd!

Ik maakte vandaag ook weer een heerlijke wappeltaart. De verantwoorde appeltaart van Weight Watchers 😉

Vrijdag

In de ochtend gingen we naar Zoetermeer. Mijn moeder zou daar ook heenkomen om een gezellig dagje met elkaar te hebben. Een beetje shoppen, lekker lunchen en gezellig kletsen. Het weer was niet al te best, maar wij laten ons daar niet door tegenhouden 😉

Thomas moest nieuwe schoenen. Maat 40!!! Man, hij is 9….Waar blijft mijn kleine ventje?

En lekker lunchen bij Bagels and Beans. Wat een gezellige dag hebben we gehad!

Eenmaal thuis moest ik alweer snel weg om Fenna af te zetten in Rijswijk voor haar hockey teamweekend. Die gingen naar Dieden (bij Oss) om een heerlijk weekend vol entertainment te hebben.

Dit is toch heerlijk voor die meiden! Ze hebben samen gekookt, spelletjes gedaan, verkleed de stad in om opdrachten te doen, lasergamen etc etc.

Zaterdag

In de ochtend reed ik even naar het oude huis waar per ongeluk nog post was gekomen. Meteen maar even door naar de supermarkt…

Ook moest ik even aan mijn blog werken. Oa een blog over kunstplanten, deze week online!

In de avond ging ik met Amy op bed een leuke film kijken. Dit is een aanrader!

Zondag

Vandaag was het voornamelijk aan het regenen. Fenna werd om half 12 thuisgebracht. Een berg was, en een doodmoe kind…haha. Ze heeft wel een heerlijk weekend gehad. Amy moest naar de fysio, met minder leuk nieuws. Ze zal dit aankomende seizoen nog steeds niet kunnen hockeyen. Dat is wel balen natuurlijk.

In de avond had ik een BBQ op Scheveningen van mijn nieuwe werk bij Paagman. Super spannend natuurlijk want ik kende vrijwel niemand. Het was een hele gezellige avond! Ik heb mijn nieuwe teamleider ontmoet, al wat nieuwe collega’s en heerlijk gegeten. Ik kreeg alleen maar méér zin om te gaan starten. Aankomende week mijn allereerste werkdag. Yes!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge