Follow:
beauty

Batiste Such a Sweetie droogshampoo

Batiste

Toen ik deze droogshampoo op de foto wilde gaan zetten heb ik een ware zoektocht door het huis moeten doorstaan om hem überhaupt te vinden! Het bleek dat mijn oudste dochter Amy de spray al had ontdekt en hem al tot de hare had bestempeld. Tja, ik denk dat ik mijn spullen maar achter slot en grendel moet gaan bewaren! Eén duidelijke constatering: de droogshampoo is favoriet!

batiste

Als je van zoete geuren houdt is deze droogshampoo waarschijnlijk een favoriet voor jou. Naast de geweldig verpakking ( ik hou ervan! Lekker girly ), is de Batiste droogshampoo gewoon een topper. Hij geeft super makkelijk volume aan het meest futloze haar ( ik spreek uit ervaring 😉 ).

batiste

In het perspakketje zat ook deze heerlijke lollie die natuurlijk de sweetness moest benadrukken. Gelukkig had ik die al wél goed verstopt bovenop de kast, anders was die waarschijnlijk ook onvindbaar geweest! De lollie is voor Thomas als hij door mag naar badje 3. Een perfect cadeautje!

batiste

Hoe gebruik je droogshampoo?

Heel makkelijk! Ik ben er vooral zo blij mee dat het lekker snel en makkelijk in gebruik is én ook duidelijk resultaat. Ik heb mij al door de jaren heen aangeleerd mijn haar dagelijks te wassen. Dit is natuurlijk niet echt best voor mijn haar! Ik probeer het nu af te bouwen naar om de dag, maar daarmee heb ik als resultaat na 1 dag al vet haar. Dat is waarschijnlijk een periode waar ik even doorheen moet, maar ik haat vet haar! Ik was dus erg blij met dit perspakketje, want Batiste heb ik al eens eerder mogen testen en dat beviel mij uitstekend.

Je sprayt de droogshampoo van een afstandje op de haaraanzet. De wittige waas masseer je door het haar heen zodat die niet meer zichtbaar is. Meteen zie je al dat de “vettige uitstraling” verdwenen is, en je haar heeft nog eens perfecte volume! Amy en ik kunnen in ieder geval niet meer zonder.

batiste

In Engeland is Batiste de nummer 1 droogshampoo! En ik ben het daar volkomen mee eens. En dat Batiste ook nog eens de meest geweldige printjes op de spray heeft maakt het alleen nog maar toffer. 😉

Batiste droogshampoo is oa verkrijgbaar bij het Kruidvat voor 5,49.

Ben jij bekend met Batiste?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Zo leuk en vrolijk gekleurd.
  Deze ken ik nog niet.

  Xoxo

  september 28, 2017 at 06:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge