Follow:
fashion, samenwerking

Ben jij qua kleding al helemaal klaar voor de winter?

Ik las dat we vanaf dinsdag winters weer kunnen verwachten. Zou dat betekenen dat we wellicht een witte kerst gaan krijgen? Of dat we al weer snel de schaatsen uit het vet kunnen halen? Ik moet zeggen dat ik het altijd een hele gezellige tijd van het jaar vind. En dat het kouder wordt, dat vind ik niet erg. Daar kan je je natuurlijk op kleden! Ik moet bekennen dat mijn wintergarderobe nog niet helemaal optimaal is. En ook een goede winterjas die ook meteen wat spatjes regen of sneeuw kan hebben, is ook geen overbodige luxe. Is jouw garderobe al winterproof? Zo niet, dan heb ik nog wat leuke tips voor je!

Heerlijk warme winterjassen

De eerste vond ik qua kleur bijzonder. Okergeel vind ik echt een hele mooie kleur. En deze warme dames winterjas is ook nog eens dubbelzijdig. Hoe leuk is dat?!

Dit type jas is er ook nog in andere kleuren. Echt een heel leuk model die ook nog wat langer valt. Ik hou zelf van winterjassen die over mijn achterwerk vallen. Niets is zo vervelend als op de fiets zitten en een koude onderrug krijgen omdat je jas te kort is 😉

De kleur van de jas hieronder is mijn ’to go to’ kleur. Donkerblauw vind ik gewoon een prachtige, veilige kleur voor een mooie winterjas. Het model en de lengte van deze jas vind ik ook prima. Zelf ben ik niet zo weg van bontkragen aan een jas, maar dat is een persoonlijke smaak. Deze is vaak wel van de jas af te halen.

Dit parka model heeft ook fijn nog een extra ‘flap’ over de rits lopen. Dit zorgt ervoor dat de koude en snijdende wind extra wordt tegengehouden. Ook sluiten de mouwen mooi af en heeft de jas diepe zakken (in één van mijn huidige jassen heb ik dat niet en daardoor ben ik al een keer mijn mobiel kwijtgeraakt).

Ook lijkt de jas aan de zijkanten onderaan een ritsje te hebben. Dit zou wel prettig zijn als je aan het fietsen bent. Soms wil een langere jas dan nét iets te strak gaan zitten. Dit zou wat meer bewegingsvrijheid kunnen geven. Ideaal!

Wil je jezelf echt helemaal inpakken voor de vorst? Dan is een hele lange winterjas misschien een optie. Ooit heb ik ook zo’n model jas gehad en warm dat dat was! Het leek net een slaapzak 🙂

Heerlijk warm zo’n jas als dit. Muts op, sjaal om, handschoenen aan en dikke warme schoenen en je bent helemaal klaar voor de winter! En zwart is een makkelijke kleur want hier kan je alle kleuren sjaals en mutsen bij dragen natuurlijk. Ook een jas waar je het zeker niet koud in gaat krijgen.

En wil je helemaal warm worden tijdens deze koude dagen? Dan kan je op deze site ook nog eens winterjassen in de sale scoren. Dan weet je zeker dat je er dit seizoen warmpjes bij loopt 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge